2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κηφισιά - Ολυμπιακός

Προϊστορία

14/1/2024 ΚηφισιάΟλυμπιακός 2 - 3
24/9/2023 ΟλυμπιακόςΚηφισιά 4 - 0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 17:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

308 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

9

2

Σουτ εκτός εστίας

1

43%

Κατοχή μπάλας

57%

1

Οφσάιντ

4

6

Αποκρούσεις

2

6

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

1

2

Κόρνερ

4

13

Φάουλ

10

16

Πλάγια Άουτ

18

14

Εκτελέσεις Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Michalis Kritikopoulos Stadium
  • Χωρητικότητα: 4851
Χωρίς περιθώρια ο Ολυμπιακός

Χωρίς περιθώρια ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ενδιάμεσα των δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο δοκιμάζεται με την ουραγό Κηφισιά στην Καισαριανή, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για το σύνολο του Καρβαλιάλ.

Ισοφαρίστηκε λίγο πριν το φινάλε στην έδρα του Πανσερραϊκού (1-1) χάνοντας την ευκαιρία να φύγει με σπουδαίο «διπλό» από τις Σέρρες. Ισορροπημένο ματς στο πρώτο μέρος με την ίδια να ήταν λίγο πιο απειλητική και να βρίσκει το γκολ λίγο πριν το ημίχρονο με τον Μπιφουμά. Στην επανάληψη σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα και το πλήρωσε στο 85’ δεχόμενη την ισοφάριση. Δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στα εναπομείναντα λεπτά και παρέμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά το φινάλε ο τεχνικός της, Νίλσεν δήλωσε: «Οι παίκτες έκαναν καλό παιχνίδι τακτικά, είχαμε καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Έπαιξαν με καρδιά μετά από δύο άσχημα παιχνίδια, ο Πανσερραϊκός σκόραρε με μία ευκαιρία. Θέλουμε να δείξουμε κάποια πράγματα με βάση τον χαρακτήρα και θα συνεχίσουμε έτσι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Ήταν μια καλή εμφάνιση μετά από δύο βαριές ήττες από ΠΑΟΚ (0-6 εντός) και Ατρόμητο (0-3 εκτός). Στο 1-1-4 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο -2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προσπαθεί να παίξει πιο επιθετικά με τον ερχομό του Νίλσεν, το μεγάλο πρόβλημα της πάντως είναι η άμυνα, αφού δέχεται σταθερά γκολ στα 10 τελευταία παιχνίδια.

Ακολουθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, με την ίδια να έχει το μειονέκτημα μετά την ήττα με 3-1 στο Ηράκλειο.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι οι στόπερ Μποτία (10/1) και Λαντρ (8/1), που ήταν έτσι κι αλλιώς αμφίβολοι λόγω ενοχλήσεων, ενώ εκτίει τιμωρία και ο επιθετικός Τετέι (16/1). Συνεχίζουν στα πιτς ο έμπειρος μέσος Σνάιντερλαν (4/0) και ο επιθετικός χαφ Πρίτσας (6/0), ωστόσο επιστρέφει μετά από καιρό ο επιθετικός χαφ Νίνης (5/0). Για πρώτη φορά στην αποστολή ο νεοφερμένος μπακ Μιλίτσεβιτς. Έφερε ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για τους «16» του Κυπέλλου και η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στο Φάληρο. Στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο του να απειλήσει και εκμεταλλεύτηκε μία από τρεις ευκαιρίες του, ανοίγοντας το σκορ στο 45’ με τον Αλεξανδρόπουλο έπειτα από κόρνερ. Όχι το ίδιο καλός στην επανάληψη, δέχτηκε την ισοφάριση με τον ίδιο τρόπο στο 65’ και στο φινάλε κινδύνευσε σοβαρά σε δύο περιπτώσεις με την ανατροπή. Επιθετικά είχε ουσιαστικά μονάχα μια καλή φάση στην κόντρα επίθεση.

Μετά το ματς ο τεχνικός του Καρβαλιάλ τόνισε: «Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Στην αρχή ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε τον έλεγχο, ήμασταν ανώτεροι και καταφέραμε να βάλουμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και από στημένη φάση δεχτήκαμε την ισοφάριση. Από εκεί και μετά ήταν πολύ ισορροπημένο το ματς. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και εμείς και ο Παναθηναϊκός. Ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε».

Στο πρωτάθλημα, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στο Φάληρο και απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή. Μπήκε δυναμικά στο ματς αλλά δεν μπόρεσε να βρει τη μεγάλη φάση και τελικά «πληγώθηκε» δις από στατικές φάσεις, δεχόμενος δύο γκολ σε οκτώ λεπτά (32’, 40’). Κατάφερε να μειώσει στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Μασούρα (44’) και στην επανάληψη δικαιούται να φωνάζει για ακυρωθέν γκολ και πέναλτι που δεν του δόθηκε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο άφηνε πολλούς χώρους στα μετόπισθεν και κινδύνευσε σε τρεις περιπτώσεις με ένα τρίτο τέρμα.

Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα μετά από αυτή στην Λαμία, ενώ έχει μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία (1-1-2). Παρέμεινε στην 4η θέση και βρίσκεται πλέον στο -8 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό αλλά και μόλις στο +5 από τον 5ο Άρη.

Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό αφού δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Βέβαια στο μυαλό της ομάδας βρίσκεται και ο επαναληπτικός με τον Παναθηναϊκό όπου κρίνεται η πρόκριση στα προημιτελικά.

Αγωνιστικά Νέα: Διαθέσιμοι οι φορ Ελ Αραμπί (5/2) και Γιόβετιτς (10/2). Από εκεί και πέρα, τιμωρημένος είναι ο χαφ Έσε (13/0), ενώ συνεχίζει στα πιτς ο επιθετικός χαφ Μπιέλ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα προφυλαχθούν ο μέσος Αλεξανδρόπουλος (12/0) και ο μπακ/χαφ Ρίτσαρντς (3/0). Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο βασικός φορ Ελ Καμπί (15/7), παραμένουν εκτός δράσης οι στόπερ Φρέιρε (4/0) και Πορόζο (4/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μπορεί η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό να είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό του Ολυμπιακού όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στην ουραγό Κηφισιά. Θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς οι παίκτες του Καρβαλιάλ, έχει λογική το 2 Ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Κηφισιά δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Κηφισιά, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Σούπερ Λιγκ
  3 Ολυμπιακός 26 57 18 3 5 58:24
  11 Κηφισιά 26 21 4 9 13 31:56
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/1/2024
Κηφισιά
Ολυμπιακός
2 - 3
24/9/2023
Ολυμπιακός
Κηφισιά
4 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Panos2004 με το υψηλότερο yield +7.72% έπαιξε: 2
  • » Ο MariosSif, με το υψηλότερο yield +19.48% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες