4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κηφισιά - Άρης

Προϊστορία

27/1/2024 ΚηφισιάΆρης 0 - 1
1/10/2023 ΆρηςΚηφισιά 1 - 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 20:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

212 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

4

7

Σουτ εκτός εστίας

2

53%

Κατοχή μπάλας

47%

3

Οφσάιντ

4

3

Αποκρούσεις

5

5

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

3

13

Φάουλ

11

30

Πλάγια Άουτ

23

15

Εκτελέσεις Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Michalis Kritikopoulos Stadium
  • Χωρητικότητα: 4851
Έχει ανάγκη τους βαθμούς η Κηφισιά, να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Άρης

Έχει ανάγκη τους βαθμούς η Κηφισιά, να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Άρης

Ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα της Κηφισιάς θέλοντας να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Στο -2 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι νεοφώτιστοι που προέρχονται από βαριά ήττα στην Λαμία.

Γνώρισε συντριβή με 4-1 στην Λαμία και παρέμεινε στην τελευταία θέση. Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι παίρνοντας προβάδισμα στο 12’ με τον Λαντρ έπειτα από κόρνερ αλλά στη συνέχεια δέχτηκε την ανατροπή πριν το ημίχρονο (23’, 39’). Είχε χαμένο τετ-α-τετ στο ξεκίνημα της επανάληψης για το 2-2 και λίγα λεπτά μετά δέχτηκε το 3-1 (56’) από λάθος της άμυνας. Τα έπαιξε όλα για όλα και είχε σημαντικές φάσεις για να μειώσει αλλά ήταν ευάλωτη στα μετόπισθεν και εν τέλει ήρθε το 4-1 στο 87’.

Στις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός της Νίλσεν: «Καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα και να έχουμε την κατοχή. Τα τέσσερα γκολ όμως απόψε, είναι πάρα πολλά. Είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Αν και σε κάποια ματς ήμασταν καλύτεροι αμυντικά, σε κάποια άλλα δεχόμαστε πολλά γκολ. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε άμεσα».

Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα μετά από αυτή με τον Ολυμπιακό (2-3) ενώ έχει μόλις ένα βαθμό στα πέντε τελευταία (0-1-4). Ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία θέση και βρίσκεται στο -2 από Παναιτωλικό και Βόλο που είναι ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η επιθετική φιλοσοφία του Νίλσεν δε φέρνει τα απαραίτητα αποτελέσματα, αφού δέχεται πολύ εύκολα γκολ, 20 υπ’ αριθμόν σε επτά παιχνίδια μετά τον ερχομό του Δανού τεχνικού. Στο ίδιο διάστημα έχει μείνει στο μηδέν μόνο σε δύο αγώνες.

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο γκολκίπερ Κρίστινσον (7/0), ωστόσο έχει αρκετές απουσίες. Νοκ-άουτ τέθηκε ο αμυντικός μέσος Ιπαλίμπο (14/0) που έφυγε με σφίξιμο από το ματς με την Λαμία, ενώ προκάλεσε εντύπωση ο αποκλεισμός με τεχνική απόφαση των στόπερ Βαφέα (18/1) και Μποτία (10/1) και του μπακ Μασούρα (19/1). Παραμένουν στα πιτς οι μέσοι Παπασάββας (12/1), Σνάιντερλαν (4/0) και οι επιθετικοί χαφ Κλωναρίδης (3/0), Πρίτσας (6/0). Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν επίσης ο μπακ Λούμορ (11/1), και ο επιθετικός χαφ Νίνης (6/0). Από την άλλη επιστρέφει ο μεσοαμυντικός Αντούνες (5/0).Κέρδισε με 3-0 την Νίκη Βόλου την Τετάρτη στο «Κλ. Βικελίδης» και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του στο πρώτο μέρος το οποίο έληξε χωρίς σκορ αλλά στην επανάληψη άνοιξε το σκορ στο 58’ με τον Νταρίντα ενώ ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 90+3’. Τρία λεπτά μετά ο Σουλεϊμάνοβ σκόραρε με όμορφο πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ που δεν αφήνει περιθώρια στην αντίπαλο του.

Μετά το ματς ο τεχνικός του Μάντζιος τόνισε: «Δεν με ικανοποίησε το πρώτο ημίχρονο από πλευράς ρυθμού και έντασης που ήθελα να έχουμε. Όταν έχεις βέβαια μία μαζική άμυνα σε χαμηλά μέτρα, απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και κίνηση χωρίς τη μπάλα. Δεν τα είχαμε, παρά μόνο κάποια ξεσπάσματα. Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλύτερη βγάζοντας περισσότερη ενέργεια κι έχοντας κλασικές φάσεις. Το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να βρεις σκορ νωρίς. Στη ρεβάνς θέλαμε να αποφορτίσουμε πολλά παιδιά. Η ομάδα είναι αρκετά κουρασμένη, έχοντας και άλλα ματς μπροστά μας».

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης». Τα πάντα κρίθηκαν μέσα σ’ ένα τετράλεπτο, βρέθηκε πίσω στο 17’ μετά από κακή έξοδο του Χουτετσιώτη και στο 21’ δέχτηκε δεύτερο από αυστηρό πέναλτι. Έβγαλε σημάδια κούρασης και αδειάσματος μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί της ΑΕΚ και δεν μπόρεσε να απειλήσει σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90’ με αυτογκόλ. «Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ στην αρχή του παιχνιδιού και ένα πέναλτι-εφεύρεση, οπότε όταν τόσο πολύ γρήγορα γίνεται το 0-2 νομίζω αυτό μας αποσυντόνισε. Φάνηκε ότι πολλά παιδιά δεν είχαν ενέργεια από τα συνεχόμενα παιχνίδια.» σχολίασε ο Μάντζιος.

Μπήκε τέλος στο μίνι σερί δύο νικών, γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα του στα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα (3-1-2). Παραμένει μεν στην 5η θέση αλλά είδε τη διαφορά από την τετράδα να ανοίγει στους οχτώ βαθμούς.

Πηγαίνει στην Καισαριανή επιδιώκοντας το δεύτερο σερί «διπλό» μετά από αυτό επί του Παναιτωλικού (4-0) ενώ ακολουθεί η διαδικαστική ρεβάνς με την Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο.

Προανήγγειλε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα ο Μάντζιος: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και διψασμένοι να πάρουμε τη νίκη. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Κανένας δεν θα μας χαριστεί. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αυτό με σοβαρότητα. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Δεν μπορούμε να δώσουμε αυτή τη στιγμή προτεραιότητα στο Κύπελλο, όταν ακολουθεί αγώνας πρωταθλήματος. Μόνο ο αγώνας με την Κηφισιά μας ενδιαφέρει».

Αγωνιστικά Νέα: Θα χάσει δεύτερο σερί ματς στο πρωτάθλημα ο βασικός γκολκίπερ Κουέστα (15/0) που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Τιμωρημένος ο στόπερ Μπράμπετς (17/0) ενώ συνεχίζουν εκτός οι μέσοι Ζουλ (10/0), Ρουπ (6/0), Πάρδο (13/1), ο μπακ Ματαρίτα (1/0), ο στόπερ Δεληζήσης (-), ο εξτρέμ Κάρλσον (14/0), και ο επιθετικός χαφ Χριστοδουλόπουλος (6/1). Σε σχέση με το ματς Κυπέλλου επιστρέφουν ο στόπερ Ρόουζ (3/0), ο μέσος Τζούρασεκ (13/1) και ο εξτρέμ Μενέντες (15/1).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αναμφίβολα φαβορί ο πιο ποιοτικός Άρης αλλά πρόκειται για παιχνίδια που κρύβουν κινδύνους και οι Θεσσαλονικείς δεν είναι τόσο φερέγγυοι μακριά από την έδρα τους φέτος. Προτιμώ την εναλλακτική του όβερ, το οποίο επιβεβαιώνεται αρκετά συχνά στα ματς των δύο ομάδων.

FACTS

  • Η ομάδα Κηφισιά δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Κηφισιά, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.91 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Άρης, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.91 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κηφισιά έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.88 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κηφισιά έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Σούπερ Λιγκ
  5 Άρης 26 42 12 6 8 39:29
  11 Κηφισιά 26 21 4 9 13 31:56
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
27/1/2024
Κηφισιά
Άρης
0 - 1
1/10/2023
Άρης
Κηφισιά
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MariosSif με το υψηλότερο yield +3.26% έπαιξε: 2
  • » Ο accudoctor, με το υψηλότερο yield +20.68% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες