3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουρουγουάη - Κολομβία

4/7/2021 01:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 471
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1042 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κολομβία - Ουρουγουάη στις 12/10/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 35' Godin Diego

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 67' Chara Yimmi
    Muriel Luis
  2. 68' Torres Facundo
    De Arrascaeta Giorgian
  3. 80' Caceres Martin
    Valverde Federico
  4. 87' Borja Miguel
    Borre Rafael Santos

Παράταση 0 - 0

    Πέναλτι 2 - 4

    1. Πεν. 1 Zapata Duvan
    2. Πεν. 1 Cavani Edinson
    3. Πεν. 2 Sanchez Davinson
    4. Πεν. 3 Mina Yerry
    5. Πεν. 2 Suarez Luis
    6. Πεν. 4 Borja Miguel

    Προϊστορία

    12/10/2023 ΚολομβίαΟυρουγουάη 2 - 2
    8/10/2021 ΟυρουγουάηΚολομβία 0 - 0
    4/7/2021 ΟυρουγουάηΚολομβία 0 - 0
    13/11/2020 ΚολομβίαΟυρουγουάη 0 - 3
    11/10/2016 ΚολομβίαΟυρουγουάη 2 - 2
    14/10/2015 ΟυρουγουάηΚολομβία 3 - 0
    28/6/2014 ΚολομβίαΟυρουγουάη 2 - 0
    11/9/2013 ΟυρουγουάηΚολομβία 2 - 0
    7/9/2012 ΚολομβίαΟυρουγουάη 4 - 0
    10/9/2009 ΟυρουγουάηΚολομβία 3 - 1
    7/9/2008 ΚολομβίαΟυρουγουάη 0 - 1
    7/2/2008 ΟυρουγουάηΚολομβία 2 - 2

    ΤΖΙΡΟΣ

    1
    € 453,876 62.8%
    X
    € 100,856 13.9%
    2
    € 168,497 23.3%
    Over
    € 16,406 17.2%
    Under
    € 78,796 82.8%

    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

    1 X 2
    Over Under 1X 12 X2
    Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
    0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
    Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

    113 ψήφοι:

    Μία πρόκριση στην «κόψη του ξυραφιού»

    Μία πρόκριση στην «κόψη του ξυραφιού»

    Η Ουρουγουάη θα κοντραριστεί με την Κολομβία στην Μπραζίλια, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κόπα Αμέρικα 2021. Οι τυπικά γηπεδούχοι προκρίθηκαν ως δεύτεροι από τον πρώτο όμιλο, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση του δεύτερου γκρουπ.

    Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «8» του Κόπα Αμέρικα 2021. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια του ζευγαριού θα συναντήσει στα ημιτελικά, όποια ομάδα προκριθεί από τον αγώνα της Αργεντινής με το Εκουαδόρ.

    * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

    ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

    Φάνηκε σαν να άργησε λίγο να μπει στο Κόπα Αμέρικα 2021 κι αυτό δεν συνέβη επειδή στην πρώτη «στροφή» είχε ρεπό. Πρωταγωνίστησε σ’ ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή. Παρά τα δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία, έχασε 1-0 και στη συνέχεια έψαξε αντίδραση στην αναμέτρηση με τη Χιλή. Κινδύνευσε ακόμα και με ήττα αλλά τελικά απέσπασε ισοπαλία 1-1 και ο αγώνας με τη Βολιβία είχε αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Άλλωστε οι αντίπαλοι ήλπιζαν κι εκείνοι σε πρόκριση, αν κατάφερναν να επικρατήσουν. Βρήκε ρυθμό σε αυτό το ματς και νίκησε με 2-0 «σφυροκοπώντας» την αντίπαλη εστία. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Το ευχάριστο ήταν πως φάνηκε να «γυρνάει ο διακόπτης». Στην τελευταία αγωνιστική έψαχνε πάση θυσία ισοπαλία ή νίκη ούτως ώστε να έφευγε μακριά από την τέταρτη θέση που θα την οδηγούσε πάνω στη Βραζιλία στα προημιτελικά. Η νίκη με 1-0 κόντρα στην Παραγουάη ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνε.

    Με αυτό το «τρίποντο» η Ουρουγουάη έφτασε τους επτά βαθμούς και ολοκλήρωσε την πρώτη φάση τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου, πίσω μόνο από την Αργεντινή η οποία παρέμεινε αήττητη. Το έργο της κόντρα στην Κολομβία θεωρείται βέβαιο πως θα είναι αρκετά δύσκολα, καθώς πρόκειται για παραδοσιακή «μάχη». Υπάρχει ελπίδα όμως ότι θα είναι εκείνη που θα συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση. Αρέσκεται να παίζει «σφιχτά» και δεν είναι τυχαίο ότι και τα τέσσερα ματς της στο τουρνουά ήταν Under, με τα τρία από αυτά και No Goal.

    Ο τεχνικός της «σελέστε» Όσκαρ Ταμπάρεζ υπογράμμισε: «Παίξαμε τρία παιχνίδια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ποδοσφαιριστές είναι κι αυτοί άνθρωποι και χρειάζεται να τους διαχειριστούμε για να μην τραυματιστούν. Ο Σουάρεζ για παράδειγμα έμεινε στον πάγκο στον αγώνα με την Παραγουάη για να είναι καλύτερος στη συνέχεια. Θέλουμε να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος. Ελπίζουμε ότι θα παίξουμε καλύτερα με την Κολομβία. Υπάρχει μόνο η πρόκριση για εμάς. Είναι μεγάλη ομάδα κι έχει βγάλει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή».

    Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

    Η αποστολή της Ουρουγουάης:

    Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Καμπάνια (Αλ-Μπατίν), Ροσέτ (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)

    Αμυντικοί: Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γοδίν (Κάλιαρι), Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Καντίδο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο), Γκονζάλες (Πενιαρόλ), Βίνια (Παλμέιρας), Κοάτες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Κάσερες (Φιορεντίνα)

    Μέσοι: Βεσίνο (Ίντερ), Μπεντανκούρ (Γιουβέντους), Ντε λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Νάντες (Κάλιαρι), Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Τορέιρα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκοριαράν (Σάντος Λαγκούνα)

    Επιθετικοί: Σουάρες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ροντρίγκες (Αλμερία), Γκόμες (Βαλένθια), Ροντρίγκες (Κρουζ Αζούλ), Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τόρες (Πενιαρόλ), Οκάμπο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)



    ΚΟΛΟΜΒΙΑ

    Αντιστρόφως ανάλογη παρουσία από την προσεχή αντίπαλο Ουρουγουάη είχε εκείνη. Ξεκίνησε με μία επαγγελματική νίκη (1-0) κόντρα στο Εκουαδόρ χάρη σ’ ένα τέρμα του Καρδόνα, σ’ έναν αγώνα χωρίς σημαντικές στιγμές μπροστά στις εστίες. Στη δεύτερη αγωνιστική ήταν το μεγάλο φαβορί κόντρα στη Βενεζουέλα αλλά δεν τα κατάφερε. Δημιούργησε πλήθος ευκαιριών και τις σπατάλησε όλες, αδυνατώντας να φανεί αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος αν οι παίκτες της ήταν κουρασμένοι, πάντως στο τρίτο παιχνίδι της πρώτης φάσης πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκαν δίκαια με 2-1 από το Περού. Παρ’ όλα αυτά επέστρεψαν στις θετικές εμφανίσεις στον αγώνα με τη Βραζιλία. Προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον Λουίς Ντίας στο 10’ κι άντεξαν μέχρι το 78’, όταν δέχτηκαν την ισοφάριση από κεφαλιά του Φιρμίνο. Στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κασεμίρο την έριξε στο καναβάτσο και οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και μέχρι ενός βαθμού δικαιολογημένες.

    Η Κολομβία πάντως είχε πέντε περισσότερες ημέρες ξεκούρασης από τη «σελέστε» κι αυτός ίσως παίξει ρόλο. Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών την άφησε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν και δεν είχε ρεαλιστικές ελπίδες για να προσπεράσει τη διοργανώτρια και να βρεθεί εκείνη στην κορυφή. Είναι βέβαιο ότι έχει την ίδια πίστη για την πρόκριση όπως και οι αντίπαλοί της, μια και πρόκειται για δύο σύνολα που φαντάζουν ισοδύναμα με μία πρώτη ματιά. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της στο Κόπα Αμέρικα 2021 ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

    «Ξέρουμε ότι η Ουρουγουάη είναι μία σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Όποια αντίπαλο και να έχουμε απέναντί μας εμείς θα παίξουμε για την πρόκριση. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και σκοπεύουμε να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ποτέ δεν είναι εύκολοι οι αγώνες σε αυτό το επίπεδο. Όσοι αγωνιστούν θα προσπαθήσουν όσο περισσότερο μπορούν για τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή» σχολίασε ο κόουτς των «καφετέρος», Ρεϊνάλδο Ρουέδα.

    Αγωνιστικά Νέα: Δύο αλλά πολύ σημαντικές απουσίες. Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο δεξιός μέσος Κουαντράντο (Γιουβέντους). Απών και ο κεντρικός μέσος Ουρίμπε (Πόρτο).

    Η αποστολή της Κολομβίας:

    Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Νάπολι), Βάργκας (Άτλας), Κιντάνα (Ατλέτικο Νασιονάλ)

    Αμυντικοί: Σάντσεζ (Τότεναμ), Μίνα (Έβερτον), Μεδίνα (Μοντερέι), Μουρίγιο (Πατσούκα), Τεσίγιο (Λεόν), Λουκούμι (Γκενκ), Μουνιόθ (Γκενκ), Κουέστα (Γκενκ)

    Μέσοι: Κουαντράντο (Γιουβέντους), Καρντόνα (Μπόκα Τζούνιορς), Μπάριος (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ουρίμπε (Πόρτο), Κουεγιάρ (Αλ-Χιλάλ), Πέρεζ (Μποαβίστα), Μορένο (Πατσούκα), Περλάζα (Ατλέτικο Νασιονάλ)

    Επιθετικοί: Μουριέλ (Αταλάντα), Ζαπάτα (Αταλάντα), Ντίας (Πόρτο), Μπόρχα (Τζούνιορ), Τσαρά (Πόρτλαντ Τίμπερς), Μορέλος (Ρέιντζερς), Μπορέ (Ρίβερ Πλέιτ), Καμπάζ (Τολίμα)

    Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

    Εκτίμηση

    Σχεδόν ισοδύναμες θεωρούνται η Ουρουγουάη και η Κολομβία. Αμφότερες διαθέτουν πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δεν είναι τυχαίο ότι θεωρούνται οι εθνικές ομάδες που αποτελούν τη δεύτερη «ταχύτητα» στη Νότια Αμερική, πίσω από τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Τόσο η «σελέστε» όσο και οι «καφετέρος» έχουν υποχρέωση πρόκρισης στα ημιτελικά. Σε αντίθετη περίπτωση η παρουσία τους στο Κόπα Αμέρικα 2021 θα κριθεί αποτυχημένη, έστω κι αν είναι πολλές οι δυσκολίες στο φετινό τουρνουά. Ματς «ανοιχτό» για να πάει σε όλες τις πλευρές. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία που θα οδηγήσει στα πέναλτι. Θα το πάρουμε.

    FACTS

    • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Ουρουγουάη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
      Σημείο: Under με απόδοση 1.51 στον ΟΠΑΠ

    ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

    ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.59% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

    Τι ψήφισαν οι Top Users

    Πείτε τη γνώμη σας:

    Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

    Περισσότερες Αναλύσεις

    Στοιχηματικές πλατφόρμες