3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουρουγουάη - Βολιβία

Προϊστορία

22/11/2023 ΟυρουγουάηΒολιβία 3 - 0
16/11/2021 ΒολιβίαΟυρουγουάη 3 - 0
6/9/2021 ΟυρουγουάηΒολιβία 4 - 2
25/6/2021 ΒολιβίαΟυρουγουάη 0 - 2
11/10/2017 ΟυρουγουάηΒολιβία 4 - 2
8/10/2015 ΒολιβίαΟυρουγουάη 0 - 2
16/10/2012 ΒολιβίαΟυρουγουάη 4 - 1
7/10/2011 ΟυρουγουάηΒολιβία 4 - 2
14/10/2008 ΒολιβίαΟυρουγουάη 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 417,635 96.0%
X
€ 12,459 2.9%
2
€ 5,160 1.2%
Over
€ 18,373 64.2%
Under
€ 10,224 35.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

90 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

0

10

Σουτ εκτός εστίας

2

66%

Κατοχή μπάλας

34%

0

Οφσάιντ

1

0

Αποκρούσεις

2

0

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

1

10

Φάουλ

11

11

Πλάγια Άουτ

18

13

Εκτελέσεις Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 46100
Απόλυτο φαβορί η «σελέστε»

Απόλυτο φαβορί η «σελέστε»

Η Ουρουγουάη φιλοξενεί τη Βολιβία για την 6η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2026, στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από θρίαμβο στην Αργεντινή, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας το Περού.

Τι ισχύει: Οι δέκα ομάδες αναμετρώνται σε ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών, εντός κι εκτός έδρας. Οι πρώτες έξι προκρίνονται στο Μουντιάλ 2026 ενώ η 7η θα δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ με εκπρόσωπο άλλης Ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι κατά σειρά τα παρακάτω: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους ματς και εν συνεχεία βαθμοί, καλύτερη επίθεση, καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία υπέρβαση την περασμένη Πέμπτη. Ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες ούτως ώστε να αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή στο θρυλικό «Μπομπονέρα», έδρα της Μπόκα Τζούνιορς. Όχι μόνο δεν τη φοβήθηκε αλλά με μαεστρικό πλάνο, «δραπέτευσε» μ’ ένα σπουδαίο αλλά και ιστορικό «διπλό» (0-2) στις αποσκευές της. Έπαιξε προσεκτικά με χαμηλό μπλοκ και προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Νούνιες. Οι γηπεδούχοι ήταν «κλειδωμένοι» και τα περίμεναν όλα από τον Μέσι. Στο 41’ ο Μολίνα έκανε γκάφα, ο Βίνια έκλεψε και σέντραρε και ο επερχόμενος Αραούχο πλάσαρε σωστά για το 0-1. Στην επανάληψη η «αλμπισελέστε» πλησίασε στην ισοφάριση με απευθείας φάουλ του Μέσι που βρήκε στην πάνω πλευρά του δοκαριού κι έφυγε άουτ. Ο χρόνος κυλούσε και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει». Στο 87’ ο Νούνιες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το τελικό 0-2, με τους οπαδούς της στις εξέδρες να παραληρούν για τον θρίαμβο.

Η Ουρουγουάη υπό τις οδηγίες του Αργεντινού Μαρτσέλο Μπιέλσα έχει ήδη προλάβει να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και «τρέχει» ένα μικρό αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων, έχοντας συλλέξει δύο διαδοχικά «τρίποντα». Η «σελέστε» έχει μαζέψει 10 βαθμούς και στέκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Φυσικά δεν τίθεται θέμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς διαθέτει δεδομένα ένα από τα καλύτερα σύνολα στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ροσέτ (Νασιονάλ), Μέλε (Τζούνιορ), Ισραέλ (Σπόρτινγκ)

Αμυντικοί: Ρ. Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Βίνια (Σασουόλο), Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ολιβέρα (Νάπολι), Πικερές (Παλμέιρας), Μέντες (Κορίνθιανς), Κάσερες (Κλαμπ Αμέρικα), Ολάσα (Κράσνονταρ), Μπουένο (Τζιρόνα), Ροντρίγκες (Βάσκο ντα Γκάμα)

Μέσοι: Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Νάντες (Κάλιαρι), Ντε λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Ουγκάρτε (Παρί Σεν Ζερμέν), Μ. Αραούχο (Τολούκα), Βεσίνο (Λάτσιο)

Επιθετικοί: Νούνιες (Λίβερπουλ), Κανόμπιο (Ατλέτικο Παραναένσε), Τόρες (Ορλάντο Σίτι), Ροντρίγκες (Κλαμπ Αμέρικα), Πελίστρι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ολιβέρα (Λος Άντζελες)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με το Περού. Θεωρητικά ήταν το αουτσάιντερ, ωστόσο την πραγματικότητα επρόκειτο για ένα ντέρμπι ουραγών, ανάμεσα στις δύο πιο αδύναμες ομάδες της ζώνης της Νότιας Αμερικής. Έκανε αυτό που έπρεπε και θριάμβευσε με 2-0, έστω κι αν δεν απέδωσε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Χένρι Βάκα βρέθηκε σε πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και με φοβερό σουτ με το αριστερό, έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στο «παραθυράκι» των «Ίνκας» για το 1-0. Δεν ανησύχησε σοβαρά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έπαιξε προσεκτικά και η βασική της επιδίωξη ήταν να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα. Το έκανε ιδανικά και στο 87’ ήρθε ο Ραμίρο Βάκα με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή να σημειώσει το 2-0 και να «σφραγίσει» οριστικά και αμετάκλητα την επικράτησή της.

Με αυτόν τον τρόπο η Βολιβία έκανε σεφτέ στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 κι έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, κατάφερε να χαμογελάσει για πρώτη φορά και να αναπτερώσει το ηθικό της. Παράλληλα είναι σημαντικό ότι αυτό συνέβη στο ντεμπούτο του Βραζιλιάνου Ζάγκο στην άκρη του πάγκου της, με τον άλλοτε αμυντικό της Ρόμα να ξεκινάει ιδανικά τη θητεία του. Η συγκομιδή των 3 πόντων φέρνει τη «Βέρντε» στην προτελευταία θέση της κατάταξης, ωστόσο εφόσον πάρει νίκες και βαθμούς, θα έχει ελπίδες για κάτι καλό, από τη στιγμή που πλέον προκρίνονται έξι ομάδες απευθείας και η έβδομη πάει σε μπαράζ. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν φρέσκα προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λάμπε (Μπολιβάρ), Βισκάρα (Δε Στρόνγκεστ), Κορδάνο (Μπολιβάρ)

Αμυντικοί: Σαγρέδο (Μπολιβάρ), Μπεχαράνο (Μπολιβάρ), Φερνάντες (Μπάλτικα Καλίνινγκραντ), Ακίν (Ντεπορτίβο Κάλι), Κιντέρος (Μπολιβάρ), Μεδίνα (Όλγουεϊς Ρέντι), Κουεγιάρ (Όλγουεϊς Ρέντι), Βάκα (Όλγουεϊες Ρέντι), Ντουράν (Μπλούμινγκ)

Μέσοι: Χουστινιάνο (Μπολιβάρ), Ραμάγιο (Αουρόρα), Ντάνι Μπεχαράνο (Νέα Σαλαμίνα), Ρ. Βάκα (Μπολιβάρ), Βιγιαροέλ (Αγκίλας Ντοράντας), Χένρι Βάκα (Μακάμπι Μπνέι Ρεϊνέχ), Αρασκαΐτα (Δε Στρόνγκεστ), Βιγιαμίλ (Μπολιβάρ), Τσούρα (Δε Στρόνγκεστ), Τερσέρος (Σάντος)

Επιθετικοί: Μαρτίνς (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε), Αλγκαρανάθ (Μπολιβάρ), Μιράντα (Ρόαγιαλ Παρί), Χ. Κουεγιάρ (Μπαρτσελόνα Ατλέτικ), Ρεϊνόσο (Αουρόρα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Στα ύψη βρίσκεται η ψυχολογία για της Ουρουγουάης, έπειτα από τον θρίαμβο μέσα στην Αργεντινή. Άπαντες θεωρούν ότι ο κόουτς Μπιέλσα «χτίζει» κάτι πάρα πολύ καλό και περιμένουν πως και πως το παιχνίδι με τη Βολιβία. Η τελευταία πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στο Περού κι αναπτέρωσε το ηθικό της, έχοντας καινούριο προπονητή στην άκρη του πάγκου της, τον Βραζιλιάνο Ζάγκο. Βέβαια το έργο κόντρα στη «σελέστε» θα είναι πολύ δύσκολο. Περιμένουμε μαζική άμυνα από τους φιλοξενούμενους και με τον «άσο» να μην έχει την παραμικρή αξία, θα στηρίξουμε τα 2-3 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Βολιβία έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  2 Ουρουγουάη 6 13 4 1 1 13:5
  9 Βολιβία 6 3 1 0 5 4:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο thodoris7 με το υψηλότερο yield +2.20% έπαιξε: 1
  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο thodoris7, με το υψηλότερο yield +4.64% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες