3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βολιβία - Ουρουγουάη

25/6/2021 00:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 724
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1051 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουρουγουάη - Βολιβία στις 22/11/2023

Προϊστορία

22/11/2023 ΟυρουγουάηΒολιβία 3 - 0
16/11/2021 ΒολιβίαΟυρουγουάη 3 - 0
6/9/2021 ΟυρουγουάηΒολιβία 4 - 2
25/6/2021 ΒολιβίαΟυρουγουάη 0 - 2
11/10/2017 ΟυρουγουάηΒολιβία 4 - 2
8/10/2015 ΒολιβίαΟυρουγουάη 0 - 2
16/10/2012 ΒολιβίαΟυρουγουάη 4 - 1
7/10/2011 ΟυρουγουάηΒολιβία 4 - 2
14/10/2008 ΒολιβίαΟυρουγουάη 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 33,199 2.5%
X
€ 54,603 4.1%
2
€ 1,255,735 93.5%
Over
€ 88,012 37.0%
Under
€ 150,167 63.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 00:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

105 ψήφοι:

Ευκαιρία να «ξεμπουκώσει» η «σελέστε» αλλά...

Ευκαιρία να «ξεμπουκώσει» η «σελέστε» αλλά...

Η Βολιβία θα κοντραριστεί με την Ουρουγουάη στην Κουιάμπα της Βραζιλίας, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα του 2021. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν ρεπό και προέρχονται από ήττα κόντρα στη Χιλή, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την ίδια αντίπαλο.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΟΛΙΒΙΑ

Είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί για περίπου μία εβδομάδα. Κι αυτό συνέβη διότι είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και το τελευταίο της παιχνίδι ήταν την περασμένη Παρασκευή. Αντιμετώπισε την ισχυρή Χιλή και ηττήθηκε δύσκολα (1-0), σ’ έναν αγώνα με δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος ήταν σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο. Δέχτηκε γκολ με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου από τον Μπρερετόν ο οποίος βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση και δεν αστόχησε πλασάροντας σωστά κι εύστοχα. Δεν αντέδρασε σε καμία στιγμή κι αν δεν είχε κάτω από την εστία της τον πορτιέρε Λάμπε, τότε θα είχε δεχθεί τουλάχιστον δύο τέρματα ακόμα. Η εικόνα της επανάληψης ήταν εντελώς διαφορετική. Εκμεταλλεύτηκε τον πιο παθητικό τρόπο παιχνιδιού της «Ρόχα» και βγήκε στην επίθεση. Πλησίασε πιο κοντά στο γκολ μ’ ένα σουτ του Σααβέδρα το οποίο απέκρουσε ο Μπράβο. Δημιούργησε άλλες τρεις καλές στιγμές. Δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

Με αυτόν τον τρόπο η Βολιβία υπέστη τη δεύτερη διαδοχική ήττα της, χωρίς να έχει παίξει ακόμα άλλο παιχνίδι στο Κόπα Αμέρικα 2021. Δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ αποσπώντας κάποιον πόντο κι απόλυτα φυσιολογικά βρίσκεται μόνη της στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου. Έχει χαρακτήρα «τελικού» για εκείνη ο προσεχής αγώνας με την Ουρουγουάη, καθώς η «σελέστε» βρίσκεται ακριβώς από πάνω της και με νίκη θα την προσπεράσει. Από την αρχή πάντως ήταν το φαβορί για να αποκλειστεί στην πρώτη φάση και να μην βρεθεί στα νοκ-άουτ. Ακολουθεί το εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι της με την Αργεντινή.

Ο τεχνικός της «βέρντε» Σέζαρ Φαρίας υποστήριξε: «Νομίζω ότι στον αγώνα με τη Χιλή η ομάδα μου έκανε ένα βήμα μπροστά και μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έγινε. Κανείς δεν θα είχε εκπλαγεί αν παίρναμε ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση όπως και τη ζωή. Χρειάζεται να προχωράς βήμα-βήμα για να πετύχεις το στόχο σου. Όταν χτίζεις μία ομάδα πρέπει να ξεκινάς από τον τερματοφύλακα και να γίνεται ομαδική δουλειά απ’ όλους. Τώρα πρέπει να κάνουμε μία ακόμα καλύτερη εμφάνιση με την Ουρουγουάη και να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο επιθετικός Κουεγιάρ (Σπαλ) που όμως έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Απών για τον ίδιο λόγο και ο αμυντικός Ριμπέρα (Μπλούμινγκ). Εκτίει την τιμωρία του ο πλάγιος μπακ Μπεχαράνο (Μπολιβάρ). Επιστρέφουν ο στόπερ Χακίν (Μελιπίγια), ο επιτελικός μέσος Βάκα (Δε Στρόνγκεστ) και ο επιθετικός Μορένο (Κρουζέιρο) οι οποίοι ανάρρωσαν.

Η αποστολή της Βολιβίας:

Τερματοφύλακες: Λάμπε (Όλγουεϊς Ρέντι), Κορδάνο (Μπολιβάρ), Ρόχας (Μπολιβάρ)

Αμυντικοί: Ντιέγκο Μπεχαράνο (Μπολιβάρ), Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Ακίν (Μελιπίγια), Ριμπέρα (Μπλούμινγκ), Χουσίνο (ΑΕΛ), Φλόρες (Όλγουεϊς Ρέντι), Μπαρμπόζα (Αουρόρα), Κιντέρος (Μπολιβάρ)

Μέσοι: Χουστινιάνο (Μπολιβάρ), Ντάνι Μπεχαράνο (Λαμία), Σααβέδρα (Μπολιβάρ), Βαγιάρ (Δε Στρόνγκεστ),Χένρι Βάκα (Δε Στρόνγκεστ), Σάντσεθ (Μπλούμινγκ), Σεσπέδες (Σερβέτ), Βιγιαροέλ (Χόρχε Βίλστερμαν), Τσούρα (Δε Στρόνγκεστ), Ραμίρο Βάκα (Δε Στρόνγκεστ).

Επιθετικοί: Μορένο (Κρουζέιρο), Άρσε (Όλγουεϊς Ρέντι), Άλβαρεθ (Χόρχε Βίλστερμαν), Ραμάγιο (Όλγουεϊς Ρέντι), Κουεγιάρ (Σπαλ).



ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη με τη Χιλή, σε δεύτερο σερί δύσκολο παιχνίδι μετά από εκείνο με την Αργεντινή. Κινδύνευσε με ήττα αλλά τελικά βρήκε τον τρόπο να αποσπάσει ισοπαλία (1-1). Θέλησε να ξεκινήσει δυνατά αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο ήταν εκείνη που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα της. Σε μία καλά σχεδιασμένη αντεπίθεση στο 26’, ο Βάργκας από πλάγια θέση με δυνατό σουτ νίκησε το Μουσλέρα και την ανάγκασε να κυνηγάει στο σκορ, κάτι που είχε συμβεί και στο ματς με την «αλμπισελέστε». Δεν έβγαλε ιδιαίτερη αντίδραση μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου κι έπρεπε να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. Πήρε τα ηνία και πίεσε αφόρητα. Βρήκε τη λύση στο 66’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σουάρες πίεσε τον Βιδάλ και ο τελευταίος σκόραρε άθελά του στην εστία της ομάδας του για το 1-1. Συνέχισε να κυριαρχεί κι έμοιαζε να έχει περισσότερες δυνάμεις. Απειλήθηκε σοβαρά μόνο μία φορά όταν ο Αριαγάδα αστόχησε από τη μικρή περιοχή. Πίεσε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο χωρίς να βρει το γκολ της λύτρωσης.

Η Ουρουγουάη δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» όπως επιθυμούσε, αλλά τουλάχιστον απέφυγε μία δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία. Η συγκομιδή του ενός πόντου φέρνει τη «σελέστε» στην τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου, απέχοντας έναν πόντο από την προσεχή αντίπαλο και ουραγό Βολιβία η οποία την καταδιώκει για να την αφήσει εκτός. Και τα δύο ματς στο Κόπα Αμέρικα 2021 ολοκληρώθηκαν Under. Θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την Παραγουάη με το οποίο θα πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου. Με νίκη θα «σφραγίσει» την πρόκρισή της και θα απομένει μόνο να μάθει που θα πλασαριστεί.

«Τα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Χιλή δεν παίχτηκαν κι αυτό δεν συνέβη επειδή δεν ήθελε η Ουρουγουάη να παίξει. Οι αντίπαλοι έπεφταν συνέχεια στο έδαφος. Οι μόνοι που μπορούν να επιλύσουν μία τέτοια κατάσταση είναι οι διαιτητές και κανείς άλλος. Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ούτως ώστε αυτό να μην επαναληφθεί. Αν δεν μπορεί κάποιος να συνεχίσει θα πρέπει να απομακρύνεται και να μην καθυστερεί δύο λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε κι ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Γνωρίζω τους παίκτες που έχουμε και τους έχω εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικός για εμάς ο αγώνας με τη Βολιβία» ήταν τα λόγια του «δασκάλου» Όσκαρ Ταμπάρεζ.

Αγωνιστικά Νέα: Ευχάριστος «πονοκέφαλος» η απουσία προβλημάτων.

Η αποστολή της Ουρουγουάης:

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Καμπάνια (Αλ-Μπατίν), Ροσέτ (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)

Αμυντικοί: Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γοδίν (Κάλιαρι), Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Καντίδο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο), Γκονζάλες (Πενιαρόλ), Βίνια (Παλμέιρας), Κοάτες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Κάσερες (Φιορεντίνα)

Μέσοι: Βεσίνο (Ίντερ), Μπεντανκούρ (Γιουβέντους), Ντε λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Νάντες (Κάλιαρι), Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Τορέιρα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκοριαράν (Σάντος Λαγκούνα)

Επιθετικοί: Σουάρες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ροντρίγκες (Αλμερία), Γκόμες (Βαλένθια), Ροντρίγκες (Κρουζ Αζούλ), Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τόρες (Πενιαρόλ), Οκάμπο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Έχοντας υποστεί δύο ήττες έως τώρα σε ισάριθμα παιχνίδια, η Βολιβία παίζει θεωρητικά το τελευταίο της χαρτί για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Άλλωστε ακολουθεί το παιχνίδι με την Αργεντινή. Είναι δεδομένο ότι η «βέρντε» θα παίξει πολύ αμυντικά έχοντας ως πρώτο στόχο να διατηρήσει μακριά από την εστία της τους σαφώς πιο ποιοτικούς Ουρουγουανούς. Η «σελέστε» μ’ ένα βαθμό στους δύο πρώτους αγώνες της δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες. Δικαιολογημένα πολύ χαμηλά το «διπλό», θα προτιμήσουμε το Under με δεδομένη και τη δυσκολία των παικτών του Ταμπάρεζ στο σκοράρισμα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ουρουγουάη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.14 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Φάση Ομίλων
  2 Ουρουγουάη 4 7 2 1 1 4:2
  5 Βολιβία 4 0 0 0 4 2:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kavalat, με το υψηλότερο yield +17.68% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες