Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουκρανία - Ιταλία

Προϊστορία

20/11/2023 ΟυκρανίαΙταλία 0 - 0
12/9/2023 ΙταλίαΟυκρανία 2 - 1
10/10/2018 ΙταλίαΟυκρανία 1 - 1
29/3/2011 ΟυκρανίαΙταλία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 135,871 16.0%
X
€ 101,772 12.0%
2
€ 613,557 72.1%
Over
€ 65,352 53.9%
Under
€ 55,940 46.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

284 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

2

1

Σουτ εκτός εστίας

7

41%

Κατοχή μπάλας

59%

1

Οφσάιντ

3

2

Αποκρούσεις

5

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

9

12

Σέντρες

22

5

Αλλαγές

5

13

Φάουλ

9

0

Ασίστ

0

3

Αντεπιθέσεις

1

6

Πλάγια Άουτ

16

12

Εκτελέσεις Φάουλ

14

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

8

Προσπάθειες Για Γκολ

18

2

«Κομμένα» Σουτ

9

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: BayArena
  • Χωρητικότητα: 30210
  • Θεατές: 30210
Τελικός πρόκρισης στο ουδέτερο Λεβερκούζεν

Τελικός πρόκρισης στο ουδέτερο Λεβερκούζεν

Ουκρανία και Ιταλία αναμετρούνται στην ουδέτερη «Μπάι Αρίνα» στο Λεβερκούζεν της Γερμανίας για την πρόκριση στα τελικά του Euro. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση αλλά οι Ιταλοί ευνοούνται στην ισοβαθμία και έτσι τους αρκεί και η ισοπαλία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Λεβερκούζεν της Γερμανίας καθώς η Ουκρανία δεν παίζει εντός συνόρων, έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στις αρχές του 2022.

* Τελευταία αγωνιστική

Είχε ρεπό την περασμένη αγωνιστική κι έτσι το τελευταίο της παιχνίδι ήταν η δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μάλτας. Μπήκε μουδιασμένα στο ματς και βρέθηκε πίσω στο 13’ έπειτα από αντεπίθεση των γηπεδούχων. Ζορίστηκε να φτιάξει φάσεις αλλά ισοφάρισε στο 38’ με απίθανο αυτογκόλ και τρία λεπτά μετά ο Ντόβμπικ ολοκλήρωσε την ανατροπή με πέναλτι που κέρδισε ο Μούντρικ. Ο άσος της Τσέλσι ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και με δικό του τρομερό σουτ στο 85’ «κλείδωσε» τη νίκη για τους Ουκρανούς.

Ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη μετά από αυτή με την Βόρεια Μακεδονία και πλέον ισοβαθμεί με την Ιταλία στην 2η θέση. Βέβαια η ίδια υστερεί στην ισοβαθμία με τους «ατζούρι» κι έτσι θέλει μόνο νίκη στο σημερινό για να προκριθεί στην τελική φάση του Euro. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει έχει εναλλακτική μέσω των πλει-οφ του Nations League.

Έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια στον όμιλο μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Αγγλία (0-2) ενώ παρότι παίζει σε ουδέτερα γήπεδα λόγω του πολέμου στα εδάφη της, είναι αήττητη σε τρία ματς ως γηπεδούχος στον όμιλο (2-1-0). Ο σημερινός τελικός θα διεξαχθεί στην «Μπάι Αρίνα» της Λεβερκούζεν όπου αναμένεται να έχει αρκετή στήριξη.

Εν όψει του σημερινού τελικού ο τεχνικός της Ρεμπρόφ σχολίασε: «Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο ματς. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει μεγάλη υποστήριξη για μας στην Γερμανία. Χρειαζόμαστε μόνο νίκη και θα χτίσουμε το παιχνίδι μας έχοντας αυτό υπόψη. Κοιτάξαμε πολλές τακτικές από την πλευρά μας. Αλλά πως θα παίξει η Ιταλία; Νομίζω ότι στην Ιταλία είναι πολύ χρήσιμο να έχουν παίκτες που να μπορούν να παίξουν τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Έπαιξαν πριν λίγες μέρες αλλά η Ιταλία έχει πάντα μεγάλη δεξαμενή ποδοσφαιριστών οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα έντονο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι η Ιταλία θα βγει και θα παίξει για την ισοπαλία. Δεν είναι ομάδα που θα κλείσει πίσω και θα παίξει για την ισοπαλία. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία του προπονητή τους. Πιστεύω έχουμε καλή πιθανότητα».

Την Πέμπτη έδωσε φιλικό με την πολωνική Λέχια Γκτάνσκ κεκλεισμένων των θυρών μιας και είχε ρεπό την προτελευταία αγωνιστική. Παρατάχθηκε με αλλαγές και πήρε τη νίκη με 2-0. Όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός της Ρεμπρόφ, ήταν ένα ματς που δεν ήθελε να δώσει η ομάδα του: «Δεν χρειαζόταν αλλά η UEFA μας είπε ότι έπρεπε να παίξουμε». Σύμφωνα με ουκρανικά Μέσα, το φιλικό κλείστηκε μετά από αίτημα της Ιταλίας στην UEFA να υποχρεώσει τους Ουκρανούς να δώσουν φιλικό!

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τα ματς του Οκτωβρίου έμειναν εκτός λόγω προβλημάτων ο κάπτεν/εξτρέμ Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου), ο γκολκίπερ Λούνιν (Ρεάλ) και o στόπερ Κριβτσόβ (Ίντερ Μαϊάμι). Εκτός κλήσεων ο αμυντικός Μιχαιλιτσένκο (Ντιναμό Κιέβου).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπούτσαν (Ντιναμό Κιέβου), Τρούμπιν (Μπενφίκα), Ρίζνικ (Σαχτάρ)

Αμυντικοί: Ματβιένκο, Κονόπλια, Μποντάρ (Σαχτάρ), Τίμτσουκ, Ντούμπιντσακ (Ντιναμό Κιέβου), Μικολένκο (Έβερτον), Ζαμπάρνι (Μπόρνμουθ), Σβάτοκ (Ντνίπρο-1), Ταλοβέροβ (Λασκ)

Μέσοι: Στεπανένκο, Ζούμπκοβ, Σουντάκοβ, Ναζαρίνα (Σαχτάρ), Καραβάεβ (Ντιναμό Κιέβου), Ζιντσένκο (Άρσεναλ), Τσίγκάνκοβ (Χιρόνα), Μούντρικ (Τσέλσι), Σίντορτσκουκ (Βέστερλο), Μαλινόφσκι (Τζένοα), Πικχαλιόνοκ (Ντνίπρο-1)

Επιθετικοί: Ποπόβ, Μπουγιάλσκι, Βάνατ (Ντιναμό Κιέβου), Ρούσιν (Σάντερλαντ).Έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία αλλά εν τέλει ξόρκισε τον κακό της δαίμονα παίρνοντας εμφατική νίκη με 5-2 στην Ρώμη. Απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο μέρος όπου πέτυχε τρία γκολ με Νταρμιάν (17’) και Κιέζα (41’, 45+2’) ενώ είχε και χαμένο πέναλτι με τον Ζορζίνιο (40’). Παρόλα αυτά αγχώθηκε στην επανάληψη αφού είδε την αντίπαλο της να βρίσκει δύο γκολ σε δύο τελικές στο στόχο (52’, 74’) και να μπαίνει ξανά στο ματς. Ωστόσο βρήκε τέταρτο στο 81’ με τον Ρασπαντόρι διώχνοντας το άγχος και στις καθυστερήσεις ο Ελ Σαραουί έβαλε το… κερασάκι για το τελικό σκορ.

Έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα του Οκτωβρίου στην Αγγλία (1-3) και έπιασε την Ουκρανία στην 2η θέση του ομίλου με 13 βαθμούς, μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Η μεγάλη ώρα είναι τώρα αφού αντιμετωπίζει τους Ουκρανούς στην ουδέτερη «Μπάι Αρίνα» του Λεβερκούζεν και θέλει απλά να μη χάσει για να προκριθεί στα τελικά του Euro. Σε περίπτωση ήττας θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλει-οφ του Nations league.

Έχει δώσει εννέα ματς στο 2023 και έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε δύο, αμφότερα με την αδύναμη Μάλτα. Στα άλλα επτά παιχνίδια έχει μαζέψει 13 φορές τη μπάλα από τα δίχτυα της, ένας πολύ μεγάλος αριθμός για μια ομάδα που φημίζεται ιστορική για την δυνατή της άμυνα.

Εν όψει του σημερινού τελικού ο τεχνικός της Σπαλέτι τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί και άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα του θα παίξει παιχνίδι υπομονής: «Η βαθμολογία λέει ότι η Ουκρανία έχει τους ίδιους βαθμούς με την Ιταλία, επομένως δεν υπάρχει φαβορί. Έχουν προετοιμαστεί με τον βέλτιστο τρόπο, τους περιμένω να επιτεθούν καθώς ο Ρέμπροφ έχει επιθετική προσέγγιση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε ισορροπία καθώς η Ουκρανία είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, επομένως η αμυντική μας δομή πρέπει να είναι τέτοια ώστε να τους το αποτρέψουμε. Αυτό είναι κάτι που κάναμε λάθος απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία και δεν πρέπει να το κάνουμε ξανά. Όταν έρθει η ώρα να πιέσουμε, πιέζουμε, όταν έρθει η ώρα να παραμείνουμε οργανωμένοι, θα είμαστε οργανωμένοι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τους αφήσουμε λίγο περισσότερο χώρο στο γήπεδο σε συγκεκριμένες στιγμές. Νιώθω ότι όσο περνάει η ώρα, θα αναγκάζονται να πιέζουν περισσότερο».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο κάπτεν/μπακ Ντι Λορέντσο (Νάπολι) και θα πάρει τη θέση του Νταρμιάν στο αρχικό σχήμα. Υπενθυμίζεται πως εκτός λόγω τραυματισμού έχουν τεθεί οι στόπερ Μπαστόνι (Ίντερ), Ουντότζι (Τότεναμ), Τολόι (Αταλάντα) και Σκαλβίνι (Αταλάντα), ο μπακ Καλάμπρια (Μίλαν), οι μέσοι Λοκατέλι (Γιουβέντους), Πελεγκρίνι (Ρόμα) και οι γκολκίπερ Βικάριο (Τότεναμ), Μέρετ (Νάπολι). Ατσέρμπι και Γκάτι θα παίξουν ξανά στα στόπερ ενώ είναι πιθανό να δούμε ξανά τον Ρασπαντόρι σε ρόλο «ψευτοενναριού».

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Προβεντέλ (Λάτσιο), Καρνεσέκι (Αταλάντα)

Αμυντικοί: Νταρμιάν (Ίντερ), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Μαντσίνι (Ρόμα), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Ντιμάρκο (Ίντερ), Σκαλβίνι (Αταλάντα), Ατσέρμπι (Ίντερ), Μπουντζιόρνο (Τορίνο), Καμπιάσο (Γιουβέντους), Γκάτι (Γιουβέντους), Λατσάρι (Λάτσιο)

Μέσοι: Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Λοκατέλι (Γιουβέντους), Φρατέζι (Ίντερ), Μποναβεντούρα (Φιορεντίνα), Κολπάνι (Μόντσα)

Επιθετικοί: Ρασπαντόρι (Νάπολι), Τζανιόλο (Άστον Βίλα), Κεν (Γιουβέντους), Σκαμάκα (Αταλάντα), Ζακάνι (Λάτσιο), Ελ Σαράουι (Ρόμα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Τεράστιο παιχνίδι στο ουδέτερο Λεβερκούζεν αφού κρίνεται το εισιτήριο για τα τελικά του Euro. Θα έχει κόσμο στο πλευρό της η Ουκρανία η οποία χρειάζεται μόνο νίκη, εν αντιθέσει με την Ιταλία που προκρίνεται και με το «Χ». Ως εκ τούτου το «διπλό» κρίνεται επίφοβο διπλό για μια «σκουάτρα ατζούρα» που έτσι κι αλλιώς δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη και έχει μόνο μια νίκη εκτός έδρας στον όμιλο (1-1-1), αυτή με την ουραγό Μάλτα. Λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη νίκης της Ουκρανίας σε συνδυασμό με τα αμυντικά θέματα των «ατζούρι» (έχουν κρατήσει το μηδέν μόνο με τους Μαλτέζους) έχει λογική να κυνηγήσουμε το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ιταλία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.84 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 3ος Όμιλος
  2 Ιταλία 8 14 4 2 2 16:9
  3 Ουκρανία 8 14 4 2 2 11:8
Εμφάνιση όλων
Ουκρανία - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Ουκρανία
Ισλανδία
2 - 1
21/3/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ουκρανία
1 - 2
20/11/2023
Ουκρανία
Ιταλία
0 - 0
16/11/2023
Λέχια Γκντάνσκ
Ουκρανία
0 - 2
17/10/2023
Μάλτα
Ουκρανία
1 - 3
14/10/2023
Ουκρανία
Βόρεια Μακεδονία
2 - 0
12/9/2023
Ιταλία
Ουκρανία
2 - 1
9/9/2023
Ουκρανία
Αγγλία
1 - 1
19/6/2023
Ουκρανία
Μάλτα
1 - 0
16/6/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ουκρανία
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +4.13% έπαιξε: X
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.91% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες