2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Λετονία

28/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 755
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 396 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λετονία - Ουαλία στις 11/9/2023

Προϊστορία

11/9/2023 ΛετονίαΟυαλία 0 - 2
28/3/2023 ΟυαλίαΛετονία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 293,330 87.8%
X
€ 28,306 8.5%
2
€ 12,292 3.7%
Over
€ 12,240 50.4%
Under
€ 12,042 49.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

165 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

3

72%

Κατοχή μπάλας

28%

1

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

3

3

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

2

«Κομμένα» Σουτ

4

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
  • Θεατές: 32806
Για την πρώτη νίκη υπό το βλέμα του Μπέιλ

Για την πρώτη νίκη υπό το βλέμα του Μπέιλ

Η Ουαλία υποδέχεται τη Λετονία για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Πήραν βαθμό στην Κροατία οι γηπεδούχοι, είχαν ρεπό οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έφυγε με έναν αναπάντεχο, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, βαθμό από το Σπλιτ το Σάββατο καθώς ήρθε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Κροατία. Περιορίστηκε από την αρχή του παιχνιδιού σε παθητικό ρόλο, δέχτηκε πίεση από την αντίπαλο της και έμεινε δίκαια πίσω στο σκορ στο 28’. Στο πρώτο μέρος δεν είχε κάποια αντίδραση αλλά έχασε μία σημαντική ευκαιρία με τον Τζέιμς στο 60’. Θα μπορούσε κάλλιστα να δεχθεί και δεύτερο γκολ έπειτα, «γλίτωσε» από το δοκάρι στο 82’ και στο 90+3’ ο Μπρόουντχεντ έπειτα από εκτέλεση πλαγίου άουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά και της «χάρισε» τον βαθμό. Αυτή μάλιστα ήταν και η μοναδική ευκαιρία των Ουαλών στο στόχο.

Ένα τέτοιο αποτέλεσμα εκτός έδρας της δίνει ελπίδες πως μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση, η εμφάνιση της όμως όχι ιδιαίτερα. Πόσες φορές άλλωστε θα είναι το ίδιο αποτελεσματική; Η μετά-Μπέιλ εποχή πάντως δεν ξεκίνησε με κακό τρόπο, φαίνεται όμως να της λείπει πλέον το κάτι παραπάνω και η αυτοπεποίθηση που της έδινε ο σούπερ σταρ της. Ο ίδιος πάντως θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει για πρώτη φορά μετά την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο την εθνική του ομάδα από κοντά.

Έχει μπροστά της βέβαια τα παιχνίδια με Λετονία και Αρμενία και αν σημειώσει δύο νίκες τότε θα βάλει πίεση σε Τουρκία και Κροατία και θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

«Ο πόντος απέναντι στην Κροατία ήταν ένα μπόνους για εμάς. Το πλάνο ήταν ως εξής: αν πάρουμε τέσσερις βαθμούς θα είναι σπουδαίο, αν έχουμε έξι θα είναι σαν να κερδίζουμε τη λοταρία. Πάμε για τους τέσσερις βαθμούς πριν μπούμε στο «παράθυρο» του Ιουνίου», σχολίασε ο κόουτς Πέιτζ.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές οι απουσίες των κίπερ Χένεσεϊ (Νότιγχαμ Φόρεστ), του επιθετικού Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ) και του στόπερ Ντέιβις (Τότεναμ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Κινγκ (Νορθάμπτον)

Αμυντικοί: Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Μέφαμ (Μπόρνμουθ), Ρόντον (Ρεν), Γουίλιαμς (Νότιγχαμ Φόρεστ), Λόκιερ (Λούτον), Καμπάνγκο (Σουόνσι), Φοξ (Στόουκ)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Νις), Γουίλσον (Φούλαμ), Αμπάντου (Σπέτσια), Μόρελ (Πόρτσμουθ), Τόμας (Μπλάκμπερν), Μπαρνς (Ίπσουιτς), Κούπερ (Σουόνσι), Τζέιμς (Μπέρμιγχαμ), Χάρις (Φούλαμ)

Επιθετικοί: Τζέιμς (Φούλαμ), Μουρ (Μπόρνμουθ), Χάρις (Κάρντιφ), Μπράντσο (Μίλγουολ), Μπρόουντχεντ (Ίπσουιτς), Κάλεν (Σουόνσι)

Δεν είχε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στην πρεμιέρα του ομίλου της και έτσι έδωσε φιλική αναμέτρηση με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο όπου γνώρισε την ήττα με 3-2. Δεν είχε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι βέβαια και ήδη στο 17’ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, με την άμυνα της να αδρανεί σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Έβγαλε όμως αντίσταση στη συνέχεια, μείωσε με ένα φανταστικό σουτ του Ουλντρίκις στο 33’ και στις καθυστερήσεις ισοφάρισε με τον Ζιούζινς. Άλλο ένα λάθος στην άμυνα της όμως έδωσε την ευκαιρία στους Ιρλανδούς να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 65’ και έπειτα δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση.

Έδειξε πάντως καλό πρόσωπο σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο και τώρα ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών. Στο Κύπελλο της Βαλτικής πάντως ηττήθηκε στον τελικό στα πέναλτι από την Ισλανδία, έχοντας αποκλείσει νωρίτερα την Εσθονία στην ίδια διαδικασία.

Στο τελευταίο Nations League κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της απέναντι σε Μολδαβάι, Ανδόρα και Λιχτενστάιν. Δεν είχε προφανώς κάποιο μεγαθήριο στην Δ Κατηγορία και δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ.

Είναι το φαβορί για την τελευταία θέση του ομίλου της καθώς και η Αρμενία είναι ανώτερη ομάδα από την ίδια, στόχος είναι τουλάχιστον να μην πάρει μηδέν βαθμούς.

«Είναι σημαντικό που μπήκαμε σε πολλές μονομαχίες στο παιχνίδι με την Ιρλανδία, δεν αφήσαμε τους αντιπάλους να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους και δεν δώσαμε χώρους. Γι’ αυτό τέτοιου είδους παιχνίδια είναι χρήσιμα και γι’ αυτό τα θέλουμε», σχολίασε ο κόουτς Καζάκεβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο κίπερ Μάτρεβιτς (Βαλμιέρα) και ο μέσος Οντούζανς (Φράιμπουργκ Β’)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στέινμπορς (RFS), Όζολς (Άουντα), Πιούρινς (Ρίγα),

Αμυντικοί: Ντούμπρα (RFS), Ταράσοφς (Ύψωνας), Σαβάλνιεκς (RFS), Γιουρκόφσκις (Ρίγα), Τσερνομόρντις (Ρίγα), Στούγκλις (RFS), Σορόκινς (RFS), Μπίρκα (Βαλμιέρα), Μπαλόντις (Βαλμιέρα), Ος (RFS)

Μέσοι: Ζιούζινς (RFS), Γ. Ικαούνιεκς (RFS), Τσιγκάνικς (Λοντζ), Εμσίς (Εγνάτια), Γιάουνζεμς (Βαλμιέρα), Τόμπερς (Λέχια Γκντανσκ), Σαβέλιεφς (Άουντα),Τονίσεβς (Βαλμιέρα), Βαρσλάβνας (Βαλμιέρα), Ντάσκεβιτς (Ρίγα), Τόνισεβς (Βαλμιέρα)

Επιθετικοί Γκουτκόφσκις (Ράκοβ Τσεστόχοβα), Ντ. Ικαούνιεκς (Γιάμπλονετς), Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Σπέτσια)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουαλία θέλει να εξαργυρώσει τον βαθμό που πήρε απέναντι στην Κροατία και η λογική λέει πως εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Λετονίας. Στην έδρα της είναι πιο δυνατή, θα έχει την πρωτοβουλία αυτή τη φορά και θα ψάξει από την αρχή να «τελειώσει» το παιχνίδι. Θεωρώ πως θα δημιουργήσει ευκαιρίες και θα πάω με το over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  3 Ουαλία 8 12 3 3 2 10:10
  5 Λετονία 8 3 1 0 7 5:19
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
11/9/2023
Λετονία
Ουαλία
0 - 2
28/3/2023
Ουαλία
Λετονία
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες