6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λετονία - Ουαλία

Προϊστορία

11/9/2023 ΛετονίαΟυαλία 0 - 2
28/3/2023 ΟυαλίαΛετονία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 44,826 8.0%
X
€ 60,454 10.8%
2
€ 453,580 81.2%
Over
€ 12,283 29.3%
Under
€ 29,650 70.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

175 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

8

6

Σουτ εκτός εστίας

11

46%

Κατοχή μπάλας

54%

2

Οφσάιντ

0

6

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

9

15

Φάουλ

8

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Skonto Stadium
  • Χωρητικότητα: 9500
Αμφότερες δεν πείθουν

Αμφότερες δεν πείθουν

Η Λετονία υποδέχεται την Ουαλία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διασυρμό στην Κροατία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν από την Τουρκία εκτός έδρας.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε υπέρβαση στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με την ποιοτική Κροατία. Δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και διασύρθηκε με 5-0. Μόλις στο 3’ είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέτκοβιτς. Δεχόταν αφόρητη πίεση και δέκα λεπτά αργότερα ο Ιβάνουσετς από κοντά σημείωσε το 2-0. Είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ουλντρίκις στο 20’ για να σκοράρει όμως η... κατηφόρα δεν είχε σταματημό και ξανά ο Πέτκοβιτς στο 44’ πέτυχε σε κενή εστία το 3-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη είχε ακόμα μία καλή στιγμή με τον Ικαούνιεκς, όμως στο 68’ ο Κράμαριτς μετά από φάουλ δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει από κοντά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πάσαλιτς με φοβερό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Με αυτόν τον πικρό τρόπο η Λετονία υπέστη την τέταρτη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες για την προκριματική φάση του Euro 2024, έχοντας απογοητεύσει πλήρως με την παρουσία της. Ωστόσο είναι αλήθεια ότι ήταν η χειρότερή της εμφάνιση, καθώς στα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα είχε χάσει με διαφορά ενός γκολ. Φυσικά δίχως να έχει συγκεντρώσει κάποιον βαθμό έως τώρα δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου αλλού πέρα από την τελευταία θέση, δίχως την παραμικρή ελπίδα πρόκρισης. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς των «έντεκα λύκων» ολοκληρώθηκαν Over.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας ο μέσος Γιουρκόφσκις (Ρίγα) κι έμεινε εκτός. Σε σχέση με τον Ιούνιο δεν κλήθηκαν επίσης ο τερματοφύλακας Μπεκς (Μέτα), ο χαφ Στούγκλις (Χρόμρπι Γκλόγκοβ) και οι επιθετικοί Μέλνικς (Άουντα) και Γκουτκόφσκις (Νταετζέον Χάνα Σίτιζεν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όζολς (Άουντα), Πούρινς (Ρίγα), Ζβιέντρις (Σεϊναγιόεν)

Αμυντικοί: Ντούμπρα (Πανεβέζις), Σπρουντς (Σουίφτ Εσπεράντζε), Ίλινς (Ρίγα), Σαβαλνίεκς (RFS), Τσερνομόρντις (Ρίγα), Ος (RFS), Σορόκινς (RFS), Μπαλόντις (Βαλμιέρα)

Μέσοι: Γ. Ικαούνιεκς (RFS), Ντ. Ικαούνιεκς (Γιάμπλονετς), Τσιγκάνικς (Βίντζεφ Λοτζ), Γιάουνζεμς (Σταλ Μίελετς), Έμσις (Ράουφος), Τόμπερς (Γκρασχόπερς), Σαβέλιεφς (Άουντα), Ντάσκεβιτς (Ρίγα), Τόνισεφς (Βαλμιέρα), Ζελενκόφς (RFS)

Επιθετικοί: Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Σπέτσια), Ρέζγκα (Ρίγα)

Την περασμένη Πέμπτη δεν είχε υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2024 κι έδωσε φιλικό παιχνίδι με τη Νότια Κορέα στο Κάρντιφ. Ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης από την αντίπαλό της όμως το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Απειλήθηκε συνολικά δύο φορές σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, με τον Σον να δοκιμάζει έξω από την περιοχή να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους, όμως αμφότερες οι προσπάθειές του δεν ανησύχησαν πραγματικά την εστία της. Από τη δική της πλευρά είχε δύο καλές ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησε αρκετά εύκολα. Στην επανάληψη ανέβασε σταδιακά την απόδοσή της και πίεσε αφόρητα. Στο 65’ είχε τη μεγαλύτερή της στιγμή, καθώς ο Κίφερ Μουρ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Όσον αφορά την πορεία της Ουαλίας, η παρουσία σε τρίτη διαδοχική τελική φάση δεν φαντάζει πολύ πιθανή. Στα τελευταία της παιχνίδια τον Ιούνιο είχε υποστεί δύο ήττες. Εντός έδρας από την Αρμενία με 4-2 και στη συνέχεια στην Τουρκία με 2-0. Κι όλα αυτά ενώ είχε ξεκινήσει ενθαρρυντικά αποσπώντας ισοπαλία (1-1) μέσα στην Κροατία και κερδίζοντας στο «σπίτι» της δύσκολα με 1-0 τη Λετονία. Η συγκομιδή των 4 πόντων φέρνει τους «δράκους» στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ και πλέον αναζητούν μία πολύ μεγάλη υπέρβαση. Τα τρία από τα τέσσερα ματς τους στα προκριματικά ήταν Under.

Αγωνιστικά Νέα: Απόντες λόγω τιμωρίας ο χαφ Μόρελ (Πόρτσμουθ) και ο φορ Μουρ (Μπόρνμουθ). Είχε κληθεί αλλά έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Λόκιερ (Λούτον). Η πιο σημαντική απουσία είναι του εξτρέμ Τζέιμς (Λιντς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χένεσι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Κινγκ (Γουλβς)

Αμυντικοί: Ντέιβις (Τότεναμ), Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Μέπαμ (Μπόρνμουθ), Ρόντον (Λιντς), Γουίλιαμς (Νότιγχαμ Φόρεστ), Καμπάνγκο (Σουόνσι), Φοξ (ΚΠΡ)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Κάρντιφ), Γουίλσον (Φούλαμ), Αμπάντου (Λιντς), Μόρελ (Πόρτσμουθ), Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Μπερνς (Ίπσουιτς), Σίλαν (Μπόλτον), Τζέιμς (Μπέρμπιγχαμ)

Επιθετικοί: Μουρ (Μπόρνμουθ), Τζόνσον (Τότεναμ), Ματόντο (Ρέιτζερς), Μπράντσο (Μίλγουολ), Μπρόουντχεντ (Ίπσουιτς), Κάλεν (Σουόνσι)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λετονία δεδομένα θεωρείται η χειρότερη ομάδα του τέταρτου προκριματικού ομίλου του Euro 2024 όμως είναι αλήθεια ότι και η Ουαλία δεν έχει κατορθώσει να πείσει ότι αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο μετά την απόσυρση του Γκάρεθ Μπέιλ. Φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο για τους «δράκους» να διεκδικήσουν την τρίτη συνεχόμενη παρουσία τους σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αν και θεωρητικά είναι το φαβορί απέναντι στους αδύναμους γηπεδούχους. Συνήθως σκοράρουν πάντως οι ουραγοί και θα πάμε στο ελκυστικό αμφίσκορο θεωρώντας ότι και οι δύο θα βρουν τουλάχιστον ένα γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  3 Ουαλία 8 12 3 3 2 10:10
  5 Λετονία 8 3 1 0 7 5:19
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
11/9/2023
Λετονία
Ουαλία
0 - 2
28/3/2023
Ουαλία
Λετονία
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο civik1994, με το υψηλότερο yield +21.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες