2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νησιά Φερόε - Λιθουανία

Προϊστορία

22/9/2022 ΛιθουανίαΝησιά Φερόε 1 - 1
11/6/2022 Νησιά ΦερόεΛιθουανία 2 - 1
11/11/2020 ΛιθουανίαΝησιά Φερόε 2 - 1
9/9/2009 Νησιά ΦερόεΛιθουανία 2 - 1
15/10/2008 ΛιθουανίαΝησιά Φερόε 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 190,223 47.8%
X
€ 49,490 12.4%
2
€ 158,344 39.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

90 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

3

Σουτ εκτός εστίας

5

40%

Κατοχή μπάλας

60%

2

Οφσάιντ

3

3

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

3

5

Αλλαγές

5

12

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Torsvoellur Stadium
  • Χωρητικότητα: 6000
  • Θεατές: 2278
Θα νικήσει ο λιγότερο κακός

Θα νικήσει ο λιγότερο κακός

Τα Νησιά Φερόε υποδέχονται τη Λιθουανία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα από το Λουξεμβούργο, ενώ οι φιλοξενούμενοι διασύρθηκαν στο «σπίτι» τους από την Τουρκία.

Την περασμένη Τρίτη κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν εντός έδρας το Λουξεμβούργο και ήλπιζαν σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάλεψαν όσο περισσότερο μπορούσαν αλλά δεν απέφυγαν την ήττα (0-1). Στο πρώτο μέρος περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο αλλά ο γκολκίπερ Νίλσεν ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Δεν δημιούργησαν ούτε μία σημαντική ευκαιρία μπροστά στην αντίπαλη εστία. Παρόμοια η εικόνα και στην επανάληψη. Σώθηκαν από το δοκάρι σε σουτ του Ροντρίγκες στο 49’ κι έμοιαζαν να αμύνονται αποτελεσματικά. Στο 68’ όμως ο Γιόνσεν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα ως τελευταίος παίκτης. Τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από χρήση VAR καταλογίστηκε εις βάρος της αυστηρό πέναλτι και ο Ροντρίγκες νίκησε τον Νίλσεν για το 0-1. Δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει. Στο 80’ μάλιστα μετά από νέα παρέμβαση του VAR έμεινε σωστά με εννιά παίκτες λόγω αποβολής του Σόλβι Βάντχαμαρ για χτύπημα εκτός φάσης. Αποδέχθηκε τη μοίρα της δίχως να αλλάξει κάτι.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τα Νησιά Φερόε που δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά την προσπάθειά τους στο πρώτο γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Κι αν η ήττα στην Τουρκία ήταν δίχως αμφιβολία εντός προγράμματος, δεν ισχύει το ίδιο για το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στο Λουξεμβούργο αλλά και για την εμφάνιση η οποία δεν κρίθηκε σε καμία περίπτωση ικανοποιητική.

Χωρίς να έχουν πάρει ακόμα κάποιο βαθμό συγκατοικούν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με την προσεχή τους αντίπαλο Λιθουανία, αλλά υπερτερούν στην ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Φυσικά ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των Νησιών Φερόε ολοκληρώθηκαν No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκαν στο προηγούμενο και θα εκτίσουν τις ποινές τους ο μέσος Γιόνσεν (ΗΒ) και ο επίσης χαφ Σ. Βάντχαμαρ (Βίκινγκουρ).

Η αποστολή των Νησιών Φερόε:

Τερματοφύλακες: Νίλσεν (Χαφναφιορντούρ), Γκέστσον (ΗΒ), Λαμχάουγκε (Β36)

Αμυντικοί: Φέρε (ΚΙ), Ντάβιντσεν (Χέλσινγκμποργκ), Νάτεσταντ (Β36), Ασκαμ (ΗΒ), Μπάλντβιντσον (Μπριν), Βάτνσνταλ (ΚΙ), Γιόνσον (HB), Γιόχανσεν (ΗΒ)

Μέσοι: Χάνσον (Ρέκιαβικ), Γκ. Βάντχαμαρ (Βίκινγκουρ), Γιόνσεν (ΗΒ), Μπιάρταλιντ (ΚΙ), Γιόνσεν (ΗΒ), Αντρέασεν (ΚΙ), Μίκελσεν (ΚΙ), Άγκναρσον (Χέλερουπ),Σ. Βάντχαμαρ (Βίκινγκουρ), Όλσεν (Μιοντάλεν)

Επιθετικοί: Ολσεν (NSI), Γιοχάνεσεν (Κέφλαβικ)

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πάρα πολύ δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» απέναντι στην ποιοτική Τουρκία. Δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί καθόλου ανταγωνιστική και διασύρθηκε (0-6). Το αποτέλεσμα «μιλάει» από μόνο του και δεν αφήνει περιθώρια για ιδιαίτερη κριτική. Άντεξε ένα δίλεπτο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα μόλις στο 2’ με τον Σινίκ. Θέλησε να αντιδράσει αλλά στο 14’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής παραβίασε ξανά την εστία της για το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Δέχτηκε τρίτο γκολ από πέναλτι του Ντουρσούν στο 56’ κι αμέσως μετά είχε την καλύτερή της στιγμή με δοκάρι του Λαουκζέμις. Στα τελευταία λεπτά χαλάρωσε άνευ λόγου και το «πλήρωσε». Στο 81’ ξανά ο Ντουρσούν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4, για να ακολουθήσουν τα τέρματα από τους Ακτζούν στο 89’ και Ντερβίσογλου στο 91’ με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 0-6.

Η Λιθουανία έχει υποστεί δύο ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της στο πρώτο γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League, χωρίς παράλληλα να σκοράρει κι έχοντας μαζέψει οκτώ φορές την μπάλα από το βάθος της εστίας της. Όπως είναι λογικό δεν έχει πάρει ακόμα τον πρώτο της πόντο και στέκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια και υστερεί στην ισοβαθμία με τα Νησιά Φερόε. Η «ρίνκτινε» θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal.

«Συγγνώμη από τους οπαδούς μας για την ήττα από την Τουρκία. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να μην δεχθούμε γκολ νωρίς αλλά δεν τα καταφέραμε κι αυτό μας κόστισε διότι πλέον δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Η Τουρκία ήταν πολύ καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια αλλά οι παίκτες μου είναι απογοητευμένοι. Η Τουρκία είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ γι’ αυτήν την ήττα» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Βάλντας Ιβανάουσκας.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν φρέσκα προβλήματα. Γνωστή η απουσία του μέσου Ντάπκους (Κάουνο Ζαλγκίρις).

Η αποστολή της Λιθουανίας:

Τερματοφύλακες: Σέτκους (Χάποελ Τελ Αβίβ), Μπάρτκους (Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Πλούκας (Χέγκελμαν)

Αμυντικοί: Μικολιούνας (Ζαλγκίρις), Βαϊτκούνας (Κάουνο Ζαλγκίρις), Γκιρτβάινις (Κάουνο Ζαλγκίρις), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Μπαραβίκας (Αράντ), Σάκτους (Νυρεμβέργη ΙΙ), Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), Μπαράουσκας (Ριτεριάι), Τουτισκίνας (Κροτόνε), Σίρβις (Πανεβέζις), Ζεμπράουσκας (Γκρόιτερ Φιρτ ΙΙ)

Μέσοι: Νοβίκοβας (Ερτζουρούμπσορ), Τσέρνιτς (Γιαγκελόνια), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Καζλάουσκας (Ζαλγκίρις), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Βερμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Σιργκέντας (Κάουνο Ζαλγκίρις), Γκολουμπίτσκας (Γκόριτσα), Μεγκελάιτις (Βιτερμπέσε), Ουζέλα (RFS), Αρμαναβίτσιους (Χέγκελμαν), Ματουλεβίτσιους (Σούντουβα), Γιανκάουσκας (Πανεβέζις), Μιλάσιους (Μπιέλσκο-Μπιάλα), Πετκεβίτσιους (Σαρλερουά), Καλινάουσκας (Γουίμπλεντον), Ντολζνίκοφ (Ριτεριάι), Γιαρουσεβίτσιους (Ζαλγκίρις)

Επιθετικοί: Λαουκζέμις (Αράντ), Κούτσις (Κάλμαρ), Κλιμαβίτσιους (Χέγκελμαν), Κρουζίκας (Χέγκελμαν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το βραβείο της χειρότερης ομάδας ολόκληρου του Nations League διεκδικούν με τις επιδόσεις τους μέχρι τώρα τόσο τα Νησιά Φερόε όσο και η Λιθουανία. Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν υποστεί δύο σερί ήττες και μάλιστα χωρίς να κατορθώσουν καν να πανηγυρίσουν κάποιο τέρμα που θα διασκέδαζε κάπως τις κακές εντυπώσεις που έχουν αφήσει. Παράλληλα οι δύο ομάδες θέλουν να ξεφύγουν από την τελευταία θέση. Πρόκειται για ματς που είναι ευκαιρία και για τους δύο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αναμένεται «σφιχτό» παιχνίδι και θα πάμε στο No Goal.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  3 Νησιά Φερόε 6 8 2 2 2 7:10
  4 Λιθουανία 6 1 0 1 5 2:14
Εμφάνιση όλων
Νησιά Φερόε - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Δανία
Νησιά Φερόε
2 - 0
22/3/2024
Λιχτενστάιν
Νησιά Φερόε
0 - 4
20/11/2023
Αλβανία
Νησιά Φερόε
0 - 0
16/11/2023
Νορβηγία
Νησιά Φερόε
2 - 0
15/10/2023
Τσεχία
Νησιά Φερόε
1 - 0
12/10/2023
Νησιά Φερόε
Πολωνία
0 - 2
10/9/2023
Νησιά Φερόε
Μολδαβία
0 - 1
7/9/2023
Πολωνία
Νησιά Φερόε
2 - 0
20/6/2023
Νησιά Φερόε
Αλβανία
1 - 3
17/6/2023
Νησιά Φερόε
Τσεχία
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bojan13 με το υψηλότερο yield +9.70% έπαιξε: No Goal
  • » Ο kountakide, με το υψηλότερο yield +13.90% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες