10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Νησιά Φερόε

Προϊστορία

22/9/2022 ΛιθουανίαΝησιά Φερόε 1 - 1
11/6/2022 Νησιά ΦερόεΛιθουανία 2 - 1
11/11/2020 ΛιθουανίαΝησιά Φερόε 2 - 1
9/9/2009 Νησιά ΦερόεΛιθουανία 2 - 1
15/10/2008 ΛιθουανίαΝησιά Φερόε 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 46,334 49.4%
X
€ 26,728 28.5%
2
€ 20,721 22.1%
Over
€ 3,447 39.0%
Under
€ 5,385 61.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

163 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

3

2

Σουτ εκτός εστίας

3

52%

Κατοχή μπάλας

48%

2

Οφσάιντ

0

4

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

4

18

Φάουλ

19

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: LFF Stadium, Vilnius
  • Θεατές: 2376
Με νέο προπονητή αλλά υπερβολικό φαβορί η Λιθουανία

Με νέο προπονητή αλλά υπερβολικό φαβορί η Λιθουανία

Η Λιθουανία φιλοξενεί τα Νησιά Φερόε για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Τουρκίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας με το Λουξεμβούργο.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία τεράστια υπέρβαση στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο την Τουρκία. Παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστική σε σχέση με ό,τι περίμεναν οι περισσότεροι, δίχως να καταφέρει να αποφύγει την ήττα με 2-0. Βέβαια αυτό συνέβη χάρη στον εκπληκτικό γκολκίπερ Μπάρτκους ο οποίος «κατέβασε ρολά» και πραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών αποκρούσεων. Χρειάστηκαν 16 τελικές προσπάθειες από τους γηπεδούχους πριν νικηθεί στο 37’ με κεφαλιά του Αϊχάν, σε μία προσπάθεια που επίσης απέκρουσε, όμως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Στο 54’ καταλογίστηκε πέναλτι μετά από χρήση VAR και ο Τσαλχάνογλου τον νίκησε από την άσπρη βούλα για το 2-0. Συνέχισε να απομακρύνει κάθε κίνδυνο και λίγο πριν το φινάλε έπιασε και πέναλτι του Ουντέρ. Βέβαια η μοίρα της ομάδας του δεν άλλαξε κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Η Λιθουανία αποτελεί την πιο μεγάλη απογοήτευση ολόκληρης της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Άλλωστε έως τώρα είναι και η μεγαλύτερη απογοήτευση, μια κι έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και δεν έχει πάρει ακόμα τον πρώτο της βαθμό στην τρέχουσα διοργάνωση. Αναζητά δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και να μην πάρουν «τρίποντο» τα Νησιά Φερόε για να αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στην τελευταία κατηγορία. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ήταν No Goal.

Μετά τα παιχνίδια του Ιουνίου οι ιθύνοντες της λιθουανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αποχώρησαν να προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Κι αυτό διότι ο Βάλντας Ιβανάουσκας δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση με το έργο του. Τη θέση του πήρε ο Γερμανός Ρέινολντ Μπρόι ο οποίος στα 52 του χρόνια αναλαμβάνει ίσως τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, μια και δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο ως κόουτς. Μάλιστα πριν πάρει τη θέση του προπονητή, εργαζόταν ως τεχνικός διευθυντής στην Εθνική Λιθουανίας.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Ούκτους (Σερκλ Μπριζ).

Η αποστολή της Λιθουανίας:

Τερματοφύλακες: Μπάρτκους (Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Πλούκας (Χέγκελμαν)

Αμυντικοί: Μικολιούνας (Ζαλγκίρις), Γκιρτβάινις (Κάουνο Ζαλγκίρις), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Μπαραβίκας (-), Σάκτους (Όσναμπρικ), Μπαράουσκας (Σταλ Μιέλεκ), Τουτισκίνας (Λοντζ), Ζεμπράουσκας (Γκρόιτερ Φιρτ ΙΙ)

Μέσοι: Νοβίκοβας (Σάμσουνσπορ), Σλίβκα (Λαμία), Λασίτσκας (Ολίμπιγια) , Γκολουμπίτσκας (Γκόριτσα), Μεγκελάιτις (Βιτερμπέσε) , Μιλάσιους (Μπιέλσκο-Μπιάλα), Καλινάουσκας (Γουίμπλεντον),Ντοντιβάιτις (Σιαουλιλάι), Σίμκους (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ), Βορομπόγιας (Ταργκόβιτσε)

Επιθετικοί: Τσέρνιτς (Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ), Ντόλζινκοφ (Ριτεριάι)

Η τελευταία αναμέτρηση του περασμένου Ιούνη ήταν αυτή με αντίπαλο το Λουξεμβούργο εκτός έδρας. Απέδειξαν ότι δεν παραδίνονται ποτέ δίχως να εξαντλήσουν τα περιθώρια κι απέσπασαν ισοπαλία 2-2. Μπήκαν κάπως νωθρά στο ματς και μόλις στο 12’ καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος τους. Ο Ροντρίγκες το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 κι αναγκάστηκαν να «κυνηγούν» από νωρίς. Αντέδρασαν κι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα της επανάληψης είδαν τους γηπεδούχους να διπλασιάζουν τα τέρματά τους με προβολή του Μπαρέιρο στο 49’. Όχι μόνο δεν τα παράτησαν αλλά αναζήτησαν ακόμα πιο έντονα το γκολ. Στο 57’ ο Μπιάρταλιντ με ωραίο σουτ από το «ύψος» της περιοχής μείωσε σε 2-1 και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής με προσπάθεια που κόντραρε ισοφάρισε 2-2. Στο 70’ λίγο έλειψε να φτάσει στην επική ανατροπή όμως η κεφαλιά του Μπάλντβινσον αποκρούστηκε και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο τα Νησιά Φερόε παρέμειναν αήττητα για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι κι έβγαλαν εξαιρετική αντίδραση μετά τις δύο ήττες που είχαν προηγηθεί. Η συγκομιδή των 4 βαθμών τα φέρνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κι απλώς θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα στον προσεχή αγώνα με τη Λιθουανία προκειμένου να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην τρίτη κατηγορία του Nations League. Τα τρία από τα τέσσερα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας ο μέσος Χάνσον (Ρέικιαβικ). Τιμωρημένος ο μέσος Βάντχαμαρ (Βίκινγκουρ).

Η αποστολή των Νησιών Φερόε:

Τερματοφύλακες: Νίλσεν (Χαφναφιορντούρ), Γκέστσον (ΗΒ), Λαμχάουγκε (Β36)

Αμυντικοί: Φέρε (ΚΙ), Ντάβιντσεν (Χέλσινγκμποργκ), Νάτεσταντ (Β36), Ασκαμ (ΗΒ), Μπάλντβιντσον (Μπριν), Βάτνσνταλ (ΚΙ), Γιόνσον (HB), Γιόχανσεν (ΗΒ)

Μέσοι: Χάνσον (Ρέκιαβικ), Γκ. Βάντχαμαρ (Βίκινγκουρ), Γιόνσεν (ΗΒ), Μπιάρταλιντ (ΚΙ), Γιόνσεν (ΗΒ), Αντρέασεν (ΚΙ), Μίκελσεν (ΚΙ), Άγκναρσον (Χέλερουπ),Σ. Βάντχαμαρ (Βίκινγκουρ), Όλσεν (Μιοντάλεν)

Επιθετικοί Ολσεν (NSI), Γιοχάνεσεν (Κέφλαβικ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Έχοντας απογοητεύσει πλήρως κι αποτελώντας μία από τις χειρότερες ομάδες του φετινού Nations League, η Λιθουανία θεωρείται για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο φαβορί απέναντι στα μαχητικά Νησιά Φερόε τα οποία τουλάχιστον παλεύουν όλα τα παιχνίδια τα οποία είναι εντός των δυνατοτήτων τους. Οι γηπεδούχοι άλλωστε είναι τελευταίοι χωρίς βαθμό κι όλα δείχνουν ότι θα υποβιβαστούν. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ακόμα και με ισοπαλία «κλειδώνουν» την παραμονή τους στην τρίτη κατηγορία. Δεν συμφωνούμε σε καμία περίπτωση με τον φαβοριτισμό των Λιθουανών και θα ποντάρουμε τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησης των Νησιών Φερόε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  3 Νησιά Φερόε 6 8 2 2 2 7:10
  4 Λιθουανία 6 1 0 1 5 2:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες