Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Νησιά Φερόε

11/11/2020 19:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1278 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λιθουανία - Νησιά Φερόε στις 22/9/2022

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 42' Sirgedas Gratas
  2. 45' Sirgedas Gratas

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 90' Vatnhamar Gunnar

      Προϊστορία

      22/9/2022 ΛιθουανίαΝησιά Φερόε 1 - 1
      11/6/2022 Νησιά ΦερόεΛιθουανία 2 - 1
      11/11/2020 ΛιθουανίαΝησιά Φερόε 2 - 1
      9/9/2009 Νησιά ΦερόεΛιθουανία 2 - 1
      15/10/2008 ΛιθουανίαΝησιά Φερόε 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 116,053 79.7%
      X
      € 13,694 9.4%
      2
      € 15,780 10.8%
      Over
      € 6,414 48.5%
      Under
      € 6,816 51.5%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      30 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: LFF Stadium
      • Χωρητικότητα: 5067
      Στόχος η 1η θέση στους ομίλους τους

      Στόχος η 1η θέση στους ομίλους τους

      Η Λιθουανία υποδέχεται τα Νησιά Φερόε στο Βίλνιους σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Nations League.

      ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

      Δυο ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις της ήταν ο απολογισμός της στο παράθυρο του Οκτωβρίου και έτσι έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Αρχικά υποδέχτηκε την Λευκορωσία και σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με 2-2, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Αλβανίας σε μία αναμέτρηση χωρίς τέρματα. Μπορεί να αισθάνεται και τυχερή βέβαια καθώς δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι εις βάρος της στο πρώτο μέρος και από την στιγμή που δεν υπάρχει VAR, έφυγε αλώβητη από το γήπεδο.

      Ισοβαθμεί με την Αλβανία στην 2η θέση με 5 βαθμούς υπερτερεί όμως στα μεταξύ τους παιχνίδια και έτσι έχει το πλεονέκτημα. Ακολουθεί το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Λευκορωσία από την οποία υπολείπεται 2 πόντους, ενώ στη συνέχεια αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Καζακστάν. Αν πετύχει δύο νίκες κερδίζει την άνοδο, διαφορετικά σε περίπτωση αρνητικών αποτελεσμάτων μπορεί ακόμα και να υποβιβαστεί.

      «Είμαστε σε μία κατάσταση όπου μπορούμε να τερματίσουμε σε οποιαδήποτε θέση στο Nations League. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Από την άλλη η κατάσταση και το κλίμα μας ευνοεί να πάρουμε κάποιες αποφάσεις για κάποιους παίκτες», σχολίασε ο κόουτς Ουρμπόνας.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο Ουρμπόνας κάλεσε από την U21 τους Ούτκους και Μαγκελάιτιτς για να τους δοκιμάσει και αν τον πείσουν να τους κρατήσει στην Ανδρών


      Η αποστολή της Λιθουανίας:

      Τερματοφύλακες: Μικελιόνις (Ζαλγκίρις Κάουνας), Σβεντάουσκας (Λόμελ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Ντριομόβας (Μπάνκα)

      Αμυντικοί: Μικολιούνας (Ζαλγκίρις), Βαϊτκούνας (Ζαλγκίρις Κάουνας), Γκιρντβάινις (Ουέρντινγκεν), Παλιόνις (Ρέγκερσμπουργκ), Ντάπκους (Ζαλγκίρις Κάουνας), Μπενέτα (Ζαγκλέμπιε Σοσνόβιετς), Μπαράουσκας (Ριτεριάι), Γκασπουίτις (Πανεβέζις)

      Μέσοι: Νοβίκοβας (Ερζουρούμσπορ), Βερμπίτσκας (Ταράζ), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Σίμκους (Ζαλγκίρις Κάουνας), Σιρτζέντας (Ζαλγκίρις Κάουνας), Ρομανόφσκι (Ολίμπικ Ντόνετσκ) , Γκολουμπίτσκας (Γκόριτσα), Καζλάουσκας (Λβιβ), Ούτκους (Μονακό) Μεγκελάιτις (Γκούμπιο), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Πετραβίτσιους (Αγκίλας), Βορομπιόβας (Ζαλγκίρις)

      Επιθετικοί : Λαουκζέμιτς (-), Παουλάουσκας (Ριτεριάι)

      ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ

      Πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στον όμιλο του Nations League και βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο στην Γ΄Κατηγορία. Τον Οκτώβριο έφερε μία ισοπαλία και μία νίκη παραμένοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου. Αρχικά δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Λετονία αλλά πήρε τον βαθμό (1-1) και στη συνέχεια επιβλήθηκε εύκολα εντός έδρας της Ανδόρας με 2-0. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο Όλσεν ο οποίος άνοιξε το σκορ με πλασέ στην κίνηση στο 19' και στη συνέχεια με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Χάνσον στο 36' έχασε πέναλτι αλλά αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα του που δεν ανησύχησε μέχρι το τέλος.

      Βρίσκεται έτσι στην κορυφή με 10 βαθμούς, στο +5 από την 2η Μάλτα και όλα είναι στο χέρι του συνόλου του κόουτς Έρικσον. Αρκεί μία ισοπαλία την Τετάρτη (18/11) με την Μάλτα για να κερδίσει την άνοδο, όλα βέβαια μπορούν να τελειώσουν και το Σάββατο αν επιβληθεί της Λετονίας ή αν η αντίπαλος της στραβοπατήσει απέναντι στην Ανδόρα.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός σε σχέση με το προηγούμενο έμειναν οι φορ Έντμουντσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ) και Όλσεν (Βίλκινγουρκ) και ο τερματοφύλακας Τόμσεν (Ρούναβικ)

      Η αποστολή των Νησιών Φερόε

      Τερματοφύλακες: Γένσεν (Κι Κλάσβικ), Γκέστσον (Χάνβαρ), Νίλσεν (ΦΧ)

      Αμυντικοί: Μπάλντβινσον (Μπρίνε), Ντέιβιντσεν (Βέιλε), Φάρο (Κι Κλάσβικ), Νάτσταντ (Τόρσχαβν), Βάτνσνταλ (Κι Κλάσβικ), Γιόνσον (Σάντνες)

      Μέσοι: Χάνσον (Χόρσενς), Βάτναμαρ (Βίκινγκουρ), Χέντρικσον Όλσεν (Χέλσινμποργκ), Μπιαρτάλιο (Κι Κλάσβικ), Γιοχάνεσεν (Κι Κλάσβικ), Όλσεν (ΓΚΑΪΣ), Ντάνιελσεν (Κι Κλάσβικ), Σόιλου (Χάνβαρ), Τ. Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Σόρενσεν (Μπραν), Χάνσεν (Χάνβαρ) , Γιάκομπσεν (Β36), Μπαρταλστόβου (Βαλούρ)

      Επιθετικοί : Όλσεν (Ρούναβικ), Γιάκομπσεν (Χάνβαρ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Λιθουανία θέλει να αποδείξει πράγματα, να πάρει τη νίκη και να πάει με καλύτερη ψυχολογία στους καθοριστικούς αγώνες που ακολουθούν, την ώρα που τα Νησιά Φερόε μπορούν να αισθάνονται πιο άνετα καθώς βρίσκονται με το ένα πόδι στην Γ΄κατηγορία. Περίεργα παιχνίδια αυτά τα φιλικά ειδικά σε ομάδες με τέτοια δυναμικότητα. Ενδεικτικά θα πάμε με τον άσο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +0.01% στο [ΦΙΛΙΚΑ: Διεθνή Φιλικά] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες