11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Τουρκία

10/9/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 905
0 - 4
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1702 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τουρκία - Μολδαβία στις 3/6/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 37' Tosun Cenk

2ο Ημίχρονο 0 - 4

  1. 57' Turuc Deniz
  2. 79' Tosun Cenk
  3. 88' Yazici Yusuf

      Προϊστορία

      3/6/2021 ΤουρκίαΜολδαβία 2 - 0
      10/9/2019 ΜολδαβίαΤουρκία 0 - 4
      25/3/2019 ΤουρκίαΜολδαβία 4 - 0
      27/3/2017 ΤουρκίαΜολδαβία 3 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 10,776 1.8%
      X
      € 26,068 4.3%
      2
      € 568,300 93.9%
      Over
      € 8,244 48.7%
      Under
      € 8,691 51.3%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      140 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadionul Zimbru, Chisinau
      Να μην την πατήσει η Τουρκία

      Να μην την πατήσει η Τουρκία

      Η Τουρκία που παραλίγο να αφήσει βαθμούς στο παιχνίδι με την Ανδόρα, φιλοξενείται στη Μολδαβία και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο κάποιας απώλειας.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΜΟΛΔΑΒΙΑ

      Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο απέναντι στην Ισλανδία και γνώρισε μία δίκαιη ήττα με 3-0. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 31', δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 55' και στο 77' γράφτηκε το τελικό 3-0. Το ντεμπούτο του Άλτμαν στον πάγκο δεν ήταν θετικό, κυρίως λόγω της αναιμικής της εμφάνισης.

      Γενικά απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της δεν έχει καταφέρει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και φιλοδοξεί να το κάνει απόψε απέναντι στην Τουρκία, η οποία όμως μετά τη γκέλα που πήγε να κάνει με την Ανδόρα θα είναι περισσότερο προετοιμασμένη.

      «Προσπαθούμε να παίξουμε ένα μοντέρνο στυλ ποδοσφαίρου. Θα γίνουμε καλύτεροι. Οι φίλαθλοι μας περιμένουν να παίρνουμε καλύτερα αποτελέσματα. Είμαστε ενήμεροι για αυτή μας την ευθύνη και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», επισήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σεμέν Άλτμαν.

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο μέσος Τσαρπ (Ούφα), επιστρέφει όμως ο στόπερ Εφρός (Σπεράντα).

      Η αποστολή της Μολδαβίας:

      Τερματοφύλακες: Κόσελεφ (Φορτούνα Σιτάρντ), Τσελέαντνιτς (Σερίφ Τιρασπόλ), Τσεμποτάρι (Σφίντουλ)

      Αμυντικοί: Αρμάς (Βολουντάρι), Γκράουρ (Αστρα Γκιούργκιου), Ρέαμπτσιουκ (Πάκος Φερέιρα), Εφρος (Σπεράντα Νισπορένι), Α. Ματσρίτσι (Ντιναμό Τιρασπόλ), Ματσρίτσι (Ντιναμό Τιρασπόλ), Μούντρατς (Πετροκλούμπ Ιντσέστι), Ροζγκόνιουτς (Σφίντουλ)

      Μέσοι: Τσαρπ (Ούφα), Ιονίτα (Κάλιαρι), Γκίνσαρι (Κρίλια), Τσότσιουκ (Σαμπάιλ), Τσεμπουτάρου (Ακαντέμικα Κλιντσέρι), Τουρτσάν (Πετροκλούμπ Ιντσέστι), Σάντου (Σπεράντα), Ζαγκαέβτσι (Μιλσάμι Ορχέι), Σουβόροφ (Σεν Τζορτζ Σουρουτσένι)

      Επιθετικοί: Τσεμίρταν (Σφίντουλ), Μποΐτσιουτς (Καρπάτι Λβιβ)

      ΤΟΥΡΚΙΑ

      Παραλίγο να κάνει τη γκέλα της χρονιάς της απέναντι στην Ανδόρα που θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο για την υπόθεση πρόκριση, στο τέλος όμως σκόραρε και πήρε τη νίκη (1-0). Άρχισε από την αρχή δυνατά το παιχνίδι και είχε δοκάρι στο 2' με κεφαλιά του Γιουσούφ. Πίεζε και έχανε ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του στόπερ Σογιοντσού που βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στον τερματοφύλακα το πλασέ του όμως σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο Λίμα. Τη λύση και το διώξιμο του άγχους έδωσε ο Τουφάν με κεφαλιά στο 89' που οδήγησε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στο κατάμεστο στάδιο.

      Θα ήταν καταστροφή για την Τουρκία να μην έπαιρνε τους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι και να έμενε πίσω στην κούρσα για τις δύο πρώτες θέσεις. Ούτε σήμερα έχει περιθώριο για γκέλα καθώς αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις σε αυτό το σημείο που διεκδικείς την πρόκριση. Αν είναι πιο προσεκτική στην επιθετική της εκτέλεση θα τα καταφέρει.

      «Η Μολδαβία είναι μία ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι στο οποίο θα σκοράρουμε. Εμείς είμαστε αυτοί που χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και για να φτάσουμε τον στόχο μας πρέπει να κερδίσουμε», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σενόλ Γκιουνές.

      Αγωνιστικά Νέα:Εκτός από τους ήδη υπάρχοντες τραυματίες, χτύπησε και ο μέσος Γιοκοσλού (Θέλτα) και θα απουσιάσει, κανονικά θα αγωνιστεί ο Εμρέ παρά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε μετά το παιχνίδι με την Ανδόρα.

      Η αποστολή της Τουρκίας:

      Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ (Μπασακσεχίρ), Ακάν (Ρίζεσπορ), Μπολάτ (Αντβέρπ), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

      Αμυντικοί: Τσελίκ (Λιλ), Σανγκαρέ (Αντάλιασπορ), Σογιουντσού (Λέστερ), Αϊχάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Ντεμιράλ (Γιουβέντους), Τσετίν (Ρόμα), Μεράς (Χάβρη)

      Μέσοι: Κιλίντς (Σίβασπορ), Καρατσά (Αλάνιασπορ), Παρμάκ (Τραμπζονσπόρ), Τοκόζ (Μπεσίκτας), Μπελόζογλου (Φενέρμπαχτσε), Καχβετσί (Μπασακσεχίρ), Γιοκοσλού (Θέλτα), Τουφάν (Φενέρμπαχτσε), Μαλί (Βόλφσμπουργκ), Γιαζιτσί (Λιλ), Τουρούτς (Φενέρμπαχτσε), Τσαλχάνογλου (Μίλαν)

      Επιθετικοί: Τοσούν (Εβερτον), Ουνάλ (Βαγιαδολίδ), Γιαλτσίν (Μπεσίκτας), Καραμάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Τουρκία είδε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και για να πάρεις μία πρόκριση χρειάζεται να είσαι σοβαρός. Λογικά πήρε το μάθημα της και θα παρουσιαστεί καλύτερη και κυρίως πιο αποτελεσματική απέναντι στην Μολδαβία, της οποίας και υπερέχει σε ποιότητα. Δύσκολα ωστόσο να ξεφύγει το παιχνίδι, θα πηγαίναμε με το under, καλή επιλογή όμως και το 2-3 γκολ στο 1.95 της Stoiximan.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        39 Τουρκία 10 23 7 2 1 18:3
        43 Μολδαβία 10 3 1 0 9 4:26
      8ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Τουρκία 10 23 7 2 1 18:3
        6 Μολδαβία 10 3 1 0 9 4:26
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Alexandros., με το υψηλότερο yield +2.98% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες