3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Νησιά Φερόε

25/3/2021 21:45
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1135 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νησιά Φερόε - Μολδαβία στις 10/9/2023

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 9' Nicolaescu Ion
  2. 18' Hansson Hallur
  3. 27' Rolantsson Gilli
  4. 35' Rata Vadim

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 46' Ionita Artur
  2. 46' Armas Igor
  3. 76' Vatnhamar Gunnar
  4. 83' Olsen Meinhard

      Προϊστορία

      10/9/2023 Νησιά ΦερόεΜολδαβία 0 - 1
      24/3/2023 ΜολδαβίαΝησιά Φερόε 1 - 1
      7/9/2021 Νησιά ΦερόεΜολδαβία 2 - 1
      25/3/2021 ΜολδαβίαΝησιά Φερόε 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 20,971 33.4%
      X
      € 27,677 44.1%
      2
      € 14,079 22.4%
      Over
      € 1,555 50.0%
      Under
      € 1,552 50.0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      124 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Zimbru Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 10400
      Με νέο προπονητή οι γηπεδούχοι

      Με νέο προπονητή οι γηπεδούχοι

      Η Μολδαβία θα κοντραριστεί με τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΟΛΔΑΒΙΑ

      Μετά τους αγώνες του περασμένου Νοεμβρίου και τις κακές εμφανίσεις της, οι διοικούντες την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή στην άκρη του πάγκου θέλοντας να βελτιώσουν την κατάσταση. Ο Τούρκος Εργκίν Φεράτ αποχώρησε και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ιταλός Ρομπέρντο Μπορντίν ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο «τιμόνι» της. Στο προτελευταίο της παιχνίδι για το Nations League είχε ηττηθεί δίκαια στο Κισινάου από την Ελλάδα (2-0), ενώ ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από το Κόσοβο (2-1). Τερμάτισε στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της διοργάνωσης κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη χαμηλότερη Κατηγορία. Φυσικά δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Euro 2020, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία της.

      Όσον αφορά την παρουσία της στα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Μολδαβία μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης έχει προσπαθήσει έξι φορές να βρεθεί σε Μουντιάλ, χωρίς όμως να πλησιάσει ποτέ κοντά στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Για ακόμα μία φορά ο μόνος σκοπός της θα είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να προσπαθήσει να κάνει ορισμένες «ζημιές». Η κλήρωση την έφερε στο 6ο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει τα Νησιά Φερόε, το Ισραήλ, τη Σκωτία, την Αυστρία και τη Δανία. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

      Ο Ιταλός νέος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Ρομπέρτο Μπορντίν επισήμανε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιοι παίκτες θα παίξουν. Ξέρω σίγουρα όμως ότι ο αρχηγός θα είναι ο Επουρεάνου. Είναι πρόβλημα για εμάς που δεν υπήρχαν φιλικοί αγώνες για να προετοιμαστούμε, όμως αυτό ταλαιπωρεί όλες τις εθνικές ομάδες. Έχουμε υψηλό ηθικό γιατί παίζουμε στην έδρα μας όμως ακόμα δεν μπορώ να πω τον τρόπο που θα παίξουμε. Θα φανεί στο γήπεδο».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και όσοι αποκλείστηκαν από την αποστολή έμειναν εκτός για τεχνικούς λόγους.

      Η αποστολή της Μολδαβίας:

      Τερματοφύλακες: Ναμάσκο (Κέσλα), Κόσελεφ (Τζουμπίλο Ιβάτα), Τσεμποτάρι (Πετρολούλ Πλοέστι), Καλαντσέα (Σουρουτσένι)

      Αμυντικοί: Επουρεάνου (Μπασακσεχίρ), Άρμας (Βολουντάρι), Πόσμακ (Σερίφ Τιρασπόλ), Γιάρνταν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Μπόλοχαν (Μιλσάμι Ορχέι), Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), Πλατίτσα (Πετροκούμπι Ιντσέστι), Έφρος (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Μπόγκνταν (Μιλσάσμι Ορχέι), Ντουμπραβάνου (Τζένοα), Μαραντίτσι (Τσέλιε), Κράτσιουν (Σουρουτσένι)

      Μέσοι: Τσεμποτάρου (Ακαντέμικα Κλιντσένι), Ιονίτα (Μπενεβέντο), Κότσιουτς (Σαμπάχ), Ράτσα (Τσίντια Ταργκόβιτσε), Σπατάρου (Αραράτ Αρμενία), Τσαλιμάκοφ (Κόπερ), Τουρτσάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ταράτς (Σουρουτσένι), Ντρος (Σπάρτακς Γιούρμαλα), Μπελούσοφ (Σερίφ Τιρασπόλ), Οσίποφ (Σουρουτσένι), Καρπ (Ταμπόφ), Ντράγκαν (Μισλάμι Ορχέι), Κογιοκάρι (Πετροκούμπ Ιντσέστι)

      Επιθετικοί: Νταμασκάν (Βάαλβαϊκ), Νικολαέσκου (Ντουνάισκα Στρέντα), Μπόιτσιουτς (Τουρίς), Ποστολάτσι (Βεντίσελ), Ιοσιπόι (Βέλες Μόσχας)



      ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ

      Τα τελευταία χρόνια είναι φανερή η βελτίωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Παρουσιάζονται αρκετά ανταγωνιστικοί και συνήθως πετυχαίνουν μία ή δύο νίκες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτήν την φορά η κληρωτίδα τους έφερε στον 6ο όμιλο και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν εκτός από την προσεχή αντίπαλο Μολδαβία και τη Δανία, την Αυστρία, τη Σκωτία και το Ισραήλ. Θεωρητικά θα έχουν ευκαιρίες να μαζέψουν ορισμένους βαθμούς και θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία για τα δεδομένα τους. Στο παρελθόν δεν έχουν πετύχει ποτέ περισσότερες από δύο νίκες σε προκριματικό γύρο.

      Τα Νησιά Φερόε τον περασμένο Νοέμβριο ηττήθηκαν αρχικά σε φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία εκτός έδρας (2-1), όμως στη συνέχεια αναδείχθηκαν ισόπαλα στη Ρίγα με τη Λετονία (1-1) και στην τελευταία «στροφή» του Nations League έφυγαν με νέα ισοπαλία (1-1) από τη Μάλτα. Αυτά τα αποτελέσματα αποδείχτηκαν αρκετά για να κόψει η εθνική ομάδα πρώτη το νήμα στο 1ο γκρουπ της 4ης Κατηγορίας της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει ότι εξασφάλισε την άνοδό της στη Γ’ Κατηγορία στην οποία και θα διαγωνιστεί στο επόμενο Nations League. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των Νησιών Φερόε ήταν αμφίσκορα.

      Στην άκρη του πάγκου δεν υπήρξε αλλαγή με τον Σουηδό Χάκαν Έρικσον να παραμένει ο εκλέκτορας. Οι διοικούντες την Ομοσπονδία έμειναν ικανοποιημένο με το έργο του από το Δεκέμβριο του 2019 όταν κι ανέλαβε. Επί της ουσίας έχει καθοδηγήσει την ομάδα μόνο στο Nations League κι από τη στιγμή που ο στόχος της ανόδου κατακτήθηκε, δεν υπήρχε λόγος να αναζητηθεί μία διαφορετική λύση για την τεχνική ηγεσία.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν προβλήματα. Αποκλείστηκαν για τεχνικούς λόγους όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή.

      Η αποστολή των Νησιών Φερόε:

      Τερματοφύλακες: Νίλσεν (Χαφναρφιαρόαρ), Γκέστσον (Χάβναρ Μπόλτφελαγκ), Τόμσεν (Ρούναβικ)

      Αμυντικοί: Ντάβιντσεν (Βέιλε), Νάτεσταντ (Ντάνταλκ), Μπάλντβινσον (Μπρίνε), Φάρο (Κλάκσβικαρ), Τζόνσον (Σάντνες), Βάτνσνταλ (Κλάκσβικαρ)

      Μέσοι: Ντάνιελσεν (Κλάκσβικαρ), Χάνσον (Χόρσενς), Μπιαρτάλιο (Κλάκσβικαρ), Όλσεν (Χέλσινμποργκ), Σόρενσεν (Οντ), Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Γκ. Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Όλσεν (Μπρίνε), Σόιλου (Χάβναρ Μπόλτφελαγκ), Χάνσεν (Χάβναρ Μπόλτφελαγκ), Γιοχάνεσεν (Έγκερσουντ), Κνούντσεν (Ρούναβικ), Γένσεν (Ρούναβικ), Αντρεάσεν (Κλάκσβικαρ)

      Επιθετικοί: Όλσεν (Ρούναβικ), Έντμουντσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κισινάου, με τις δύο πιο αδύναμες ομάδες του 6ου ομίλου να συγκρούονται. Η Μολδαβία και τα Νησιά Φερόε θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για να αποφύγουν την τελευταία θέση του γκρουπ. Παράλληλα οι μεταξύ τους αγώνες αποτελούν ευκαιρία για αμφότερες ούτως ώστε να χαμογελάσουν πανηγυρίζοντας κάποια νίκη. Σωστό το ισορροπημένο σετ αποδόσεων καθώς καμία από τις δύο δεν φαίνεται να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Θα ρισκάρουμε και θα επιλέξουμε το 0-1 γκολ με δεδομένο ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα παίξει επιθετικά.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
        5 Νησιά Φερόε 10 4 1 1 8 7:23
        6 Μολδαβία 10 1 0 1 9 5:30
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 1
      • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες