8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Λιχτενστάιν

Προϊστορία

25/9/2022 ΜολδαβίαΛιχτενστάιν 2 - 0
3/6/2022 ΛιχτενστάινΜολδαβία 0 - 2
14/6/2015 ΛιχτενστάινΜολδαβία 1 - 1
15/11/2014 ΜολδαβίαΛιχτενστάιν 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 358,997 93.1%
X
€ 17,542 4.6%
2
€ 8,984 2.3%
Over
€ 27,274 33.5%
Under
€ 54,210 66.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

74 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

0

11

Σουτ εκτός εστίας

1

60%

Κατοχή μπάλας

40%

1

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

13

Κόρνερ

1

8

Φάουλ

11

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
30 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 5774
Μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει η Μολδαβία

Μόνο νίκη για να ελπίζει θέλει η Μολδαβία

Η Μολδαβία φιλοξενεί το Λίχτενσταϊιν για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Δ’ κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στη Λετονία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από την Ανδόρα.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στη Λετονία για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την εθνική ομάδα της χώρας της Βαλτικής. «Δραπέτευσε» μ’ ένα σπουδαίο «διπλό» (1-2). Είχε παθητικό ρόλο στο ξεκίνημα και σώθηκε από το δοκάρι στο 10’, ωστόσο στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο κι έψαξε το τέρμα που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Στην πρώτη επίσκεψή της στα αντίπαλα «καρέ» το βρήκε με κεφαλιά του Ρεβένκο στο 26’. Δεν αρκέστηκε σε αυτό και μετά από φάση διαρκείας στο 45’, ο Νικολαέσκου με νέα κεφαλιά «έγραψε» το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Δέκα λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη είδε τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Ικαούνιεκς ωστόσο δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα. Παρέμεινε πιστή στο αμυντικό της πλάνο και παρά την πίεση που δέχτηκε, κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμά της μέχρι το φινάλε.

Με αυτόν τον τρόπο η Μολδαβία πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία της και παράλληλα διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για την κατάληψη της πρωτιάς του ομίλου, προσπαθώντας να «κλέψει» την άνοδο στην τρίτη κατηγορία του Nations League από τη Λετονία. Οι Μολδαβοί έχουν μαζέψει 10 βαθμούς και στέκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ τους. Χρειάζονται δικό τους «τρίποντο» και ήττα των Λετονών για να τερματίσουν πρώτοι. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα και Over.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αμυντικός Ρεβένκο (Πετροκούμπ Ιντσέστι).

Η αποστολή της Μολδαβίας:

Τερματοφύλακες: Αβράμ (Πετροκούμπ), Κελεάντνικ(Σερίφ Τιρασπόλ), Στραϊστάρι (Μπάλτσι), Ραϊλεάν (Ουνιρέα Ντέζ)

Αμυντικοί: Άρμας (Βολουντάρι), Μπολοχάν (Μιλισάμι Ορχέι), Κράτσιουν (Χαποέλ Κφαρ Σαμπά), Ντουμπραβάνου (ΑΠΟΕΛ), Γιαρντάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Πόσμακ (Μπόλουσπορ), Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), Ρεβένκο (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ιόβου (Άστρα)

Μέσοι: Καϊμάκοφ (Τορπέντο Μόσχας), Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Πλατίτσα (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ράτσα (Βολουντάρι), Τουρτσάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι) , Μπελόύσοβ (Μιλσάμι), Μοτσπάν (Χαποέλ Χάιφα), Ιονίτσα (Πίζα), Στίνα (Πανσερραϊκός)

Επιθετικοί Νικολαέουσκου (Ντουνάισκα Στρέντα), Νταμασκάν (Βολουντάρι), Κοϊτσάρου (Πετροκούμπ), Γιοσιπόι (Πετροκούμπ), Ποστολάκι (Αράντ)

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης απέναντι στην Ανδόρα. Σίγουρα οι αντίπαλοι δεν αποτελούν μεγαθήριο, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει ακόμα μία ήττα, αυτήν τη φορά με 2-0. Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς δεν μπόρεσε να φτάσει ούτε μία φορά απειλητικά μπροστά στην εστία των «τρικολόρ» σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο απογοητεύοντας πλήρως με την παρουσία του. Σαν να μην έφτανε αυτό είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 4’ με κεφαλιά του Ρόσας. Δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από την πλευρά του και κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις. Το ίδιο έργο και στην επανάληψη, διατηρώντας ρόλο κομπάρσου. Στο 80’ ο Σερβός «έγραψε» το 0-2 και δεν υπήρχε πια η παραμικρή ελπίδα για επιστροφή, φεύγοντας ξανά με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Το Λίχτενσταϊν έχει συνηθίσει να χάνει σε όλους τους αγώνες του, είτε πρόκειται για επίσημα παιχνίδια είτε για φιλικά. Στο φετινό Nations League διεκδικεί μαζί με το Σαν Μαρίνο το βραβείο της χειρότερης ομάδας της διοργάνωσης. Έχει υποστεί πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις έχοντας σκοράρει όλη κι όλη μία φορά, με την εστία της να έχει παραβιαστεί σε εννιά περιπτώσεις. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς του στο τουρνουά ήταν Under και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Μπεκ (Βαντούζ). Αντίθετα συμπλήρωσαν κάρτες ο αμυντικός Μαλίν (Ροτ-Βάις Ράνκβεϊλ) και ο μέσος Μέιερ (Έσεν/Μάουρεν).

Η αποστολή του Λίχτενσταϊν:

Τερματοφύλακες: Μπίχελ (Βαντούζ), Όσπελτ (Ντόρμπριν) , Λο Ρούσο (Φράινμπαχ)

Αμυντικοί: Γιλντίζ (Έσεν/Μάουερ), Σ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Γκόπελ (Έσχεν/Μάουερ) Μαλίν (Ροτ-Βάις Ράνκβεϊλ), Γκρίνεφελντερ (Μπάλζερς), Χέφερ (Μπιελ-Μπιέννε), Γκράμπερ (Έσεν-Μάουρεν), Ίλτι (Βαντούζ), Μάρτιν Μάρξερ (Μούρι-Γκούμλινγκεν), Μάρκο Μάρξερ (Χοχστ), Μίκους (Μπάλζερς), Μ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς)

Μέσοι: Χάσλερ (Τουν), Σέλε (Χουρ 97), Μέιερ (Έσεν/Μάουρεν), Φρόμελτ (Κόσοβα Ζυρίχης), Φ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Μπεκ (Βαντούζ), Λούχινγκερ (Βαντούζ), Νέτζερ (Βαντούζ ΙΙ), Λόρεντζ (Βαντούζ)

Επιθετικοί Ν. Φρικ (Μόντινγκεν), Καρντέσογλου (Νένζινγκ), Γκάσνερ (Ντόρμπιρν), Σαλάνοβιτς (Λάχτι)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σαφώς ανώτερο σύνολο διαθέτει η Μολδαβία η οποία παράλληλα έχει διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την πρωτιά του γκρουπ και την άνοδο στην τρίτη κατηγορία του Nations League. Στον αντίποδα το Λίχτενσταϊν αποτελεί τη χειρότερη ομάδα ολόκληρης της διοργάνωσης και παραμένει δίχως νίκη, τερματίζοντας σίγουρα στην τελευταία θέση του ομίλου. Υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με μία εμφατική νίκη. Θα τους εμπιστευτούμε και θα στηρίξουμε τα 4-6 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Μολδαβία 6 13 4 1 1 10:6
  4 Λιχτενστάιν 6 0 0 0 6 1:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες