5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιχτενστάιν - Μολδαβία

3/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 583
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 694 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μολδαβία - Λιχτενστάιν στις 25/9/2022

Προϊστορία

25/9/2022 ΜολδαβίαΛιχτενστάιν 2 - 0
3/6/2022 ΛιχτενστάινΜολδαβία 0 - 2
14/6/2015 ΛιχτενστάινΜολδαβία 1 - 1
15/11/2014 ΜολδαβίαΛιχτενστάιν 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,660 5.5%
X
€ 32,830 27.2%
2
€ 81,154 67.3%
Over
€ 5,759 36.3%
Under
€ 10,127 63.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

89 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

4

1

Σουτ εκτός εστίας

5

40%

Κατοχή μπάλας

60%

0

Οφσάιντ

4

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

4

5

Αλλαγές

5

12

Φάουλ

13

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Rheinpark Stadion
  • Χωρητικότητα: 7838
  • Θεατές: 903
Τον πρώτο λόγο οι Μολδαβοί

Τον πρώτο λόγο οι Μολδαβοί

Το Λιχτενστάιν φιλοξενεί τη Μολδαβία για την 1η αγωνιστική του Nations League. Οι δύο ομάδες λαμβάνουν μέρος στον πρώτο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας.

Ποτέ δεν θεωρήθηκε μία υπολογίσιμη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρο αλλά τον τελευταίο καιρό έχει αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματά του. Η τελευταία προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ήταν εφιαλτική. Στα δέκα παιχνίδια που έχασε υπέστη εννιά ήττες κι απέσπασε μόλις μία ισοπαλία η οποία μάλιστα ήταν εκτός προγράμματος, καθώς υποχρέωσε σε «γκέλα» την Αρμενία στο Γερεβάν. Τερμάτισε απόλυτα φυσιολογικά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις ένα βαθμό και τέρματα 2-34, γεγονός που μαρτυρά ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση ένας αντίπαλος ο οποίος μπορεί να προκαλέσει «πονοκεφάλους» ακόμα και σε πιο αδύναμες εθνικές ομάδες. Δύσκολα θα πετύχει κάτι καλό και στο προσεχές Nations League.

Εκεί το Λιχτενστάιν θα παλέψει στο πρώτο γκρουπ της τέταρτης κατηγορίας με ομάδες χαμηλής δυναμικότητας όπως είναι η Μολδαβία, η Λετονία και η Ανδόρα. Όλα δείχνουν πάντως ότι οι «κοκκινομπλέ» αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της τελευταίας θέσης στη βαθμολογία κι ευτυχώς γι’ αυτούς δεν υπάρχει πιο χαμηλή κατηγορία για να υποβιβαστούν. Έχουν υποστεί έξι διαδοχικές ήττες χωρίς καν να σκοράρουν. Αυτό σημαίνει ότι τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Μάρτιν Στοκλάσα τόνισε:«Πρέπει να παίξουμε ελεύθερα και σίγουρα θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Αν δεν κατορθώσουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση τότε θα είναι πολύ δύσκολο κόντρα στη Μολδαβία όπως συμβαίνει φυσικά και με κάθε άλλη αντίπαλο».

Αγωνιστικά Νέα: Πέντε παίκτες έμειναν εκτός σε σχέση με τους αγώνες του Μαρτίου. Οι δύο πιο σημαντικές απουσίες είναι του αμυντικού Χόφερ (Μπιελ-Μπιεν) και του επιθετικού Σαλάνοβιτς (Ούλου). Ο πρώτος είναι τιμωρημένος και ο δεύτερος τραυματίας.

Η αποστολή του Λιχτενστάιν:

Τερματοφύλακες: Μπίχελ (Βαντούζ), Όσπελτ (Έρντινγκεν 05), Χόμπι (Μπάλζερς), Λο Ρούσο (Λινθ 04), Μάγερ (Έσχεν/Μάουρεν)

Αμυντικοί: Γιλντίζ (Μπάλζερς), Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Μπρέντλε (Πούλαχ), Μαλίν (Ροτ-Βάις Ράνκβεϊλ), Γκρίνεφελντερ (Μπάλζερς), Γκράμπερ (Έσεν-Μάουρεν), Ίλτι (Βαντούζ), Μάρξερ (Χουρ 97), Ούντεραϊνερ (Ντονάου Λιντς), Μ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς)

Μέσοι: Χάσλερ (Τουν), Σέλε (Χουρ 97), Μέιερ (Έσεν/Μάουρεν), Φρόμελτ (Έσεν/Μάουρεν), Φ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Κόλμαν (Ρούγκελ), Μπεκ (Βαντούζ), Λούχινγκερ (Βαντούζ), Νέτζερ (Βαντούζ ΙΙ), Ν. Γκράμπερ (Έσεν/Μάουρεν)

Επιθετικοί: Φρικ (Τσαλχάουλ Πιάτρα Νέαμτ), Όσπελτ (Ρούγκελ), Ν. Φρικ (Γκοσό), Καρντέσογλου (Ρούγκελ), Γκάσνερ (Βόραλμπεργκ)

Τον περασμένο Μάρτιο δεν έπαιξε φιλικούς αγώνες αλλά επίσημους, καθώς συνάντησε σε διπλό τελικό ανόδου στην τρίτη κατηγορία του Nations League το Καζακστάν. Αρχικά φιλοξένησε τους αντιπάλους της στο Κισινάου και ηττήθηκε (1-2). Παρά το γεγονός ότι άνοιξε το σκορ με τον Νικολαέσκου στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, στην επανάληψη είδε τους Καζάκους να ανατρέπουν την κατάσταση και να τη ρίχνουν στο καναβάτσο χάρη σε τέρματα του Μαλί στο 63’ κι αυτογκόλ του Πόσμακ στο 79’. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα ταξίδεψε στη Νουρ-Σουλτάν για τη ρεβάνς. Αιφνιδίασε και προηγήθηκε με τον Αμάς στο 13’. Υπερασπίστηκε το προβάδισμά της μέχρι το φινάλε του αγώνα και μετά το έξτρα ημίωρο της παράτασης, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί οι παίκτες της ευστόχησαν στα τέσσερα πρώτα αλλά ο Νικολαέσκου έχασε το τελευταίο. Αμέσως μετά ο Ρεβένκο το έχασε κι αυτός και ηττήθηκε τελικά 5-4.

Με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο η Μολδαβία έχασε την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για την υψηλότερη κατηγορία και δίχως την παραμικρή αμφιβολία ξεκινάει με τον ίδιο στόχο το νέο Nations League, ελπίζοντας ότι έχει έρθει η σειρά της για να τα καταφέρει. Στην τελευταία προκριματική φάση απέτυχε παταγωδώς μαζεύοντας μόλις ένα βαθμό και τερματίζοντας αναμενόμενα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα απογοητεύοντας πλήρως. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

Αγωνιστικά Νέα: Επτά παίκτες σε σχέση με τις κλήσεις του Μαρτίου έμειναν εκτός αποστολής. Σημαντικότερη εκείνη του μέσου Ιονίτα (Μπενεβέντο).

Η αποστολή της Μολδαβίας:

Τερματοφύλακες: Αβράμ (Μπουζάου), Τσελέαντνιτς (Σερίφ Τιρασπόλ), Ναμάσκο (Σαμάκι), Ραϊλεάν (Ουνιρέα Ντέζ)

Αμυντικοί: Άρμας (Βολουντάρι), Μπολοχάν (Μιλισάμι Ορχέι), Κράτσιουν (Τσάρσκο Σέλο Σόφια), Ντουμπραβάνου (Σιένα), Γιαρντάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Μαραντίτσι (Τσέλιε), Πόσμακ (Τούζλασπορ), Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), Ρεβέντσο (Πετροκούμπ Ιντσέστι)

Μέσοι: Καϊμάκοφ (Σλάβεν Μπελούπο), Κογιοκάρου (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Γκινσάρι (Ξάνθη), Μαντριρένκο (Μότορ Λούμπλιν), Πλατίτσα (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ράτσα (Βολουντάρι), Τουρτσάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι)

Επιθετικοί: Κομπέτ (Σλάβια Μοζίρ), Ιοσιπόι (Πετροκούμπι Ιντσέστι), Νικολαέουσκου (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα), Σ. Πλατίτσα (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Στίνα (Πανσερραϊκός)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Λιχτενστάιν θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες να διακριθεί στην τέταρτη κατηγορία του Nations League, όμως το έργο του δεν θα είναι καθόλου απλό με τη Μολδαβία. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, διαθέτοντας ένα πιο ποιοτικό σύνολο. Η απόδοση του «διπλού» δεν μας συγκινεί όμως σε καμία περίπτωση. Σε παρεμφερείς τιμές βρίσκουμε και το Under και θα το προτιμήσουμε θεωρώντας ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να σημειωθούν τρία γκολ σε αυτό το παιχνίδι.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Μολδαβία 6 13 4 1 1 10:6
  4 Λιχτενστάιν 6 0 0 0 6 1:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες