3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Σλοβακία

3/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 582
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 699 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλοβακία - Λευκορωσία στις 25/9/2022

Προϊστορία

25/9/2022 ΣλοβακίαΛευκορωσία 1 - 1
3/6/2022 ΛευκορωσίαΣλοβακία 0 - 1
9/10/2015 ΣλοβακίαΛευκορωσία 0 - 1
12/10/2014 ΛευκορωσίαΣλοβακία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 10,959 9.3%
X
€ 29,896 25.3%
2
€ 77,244 65.4%
Over
€ 1,096 10.7%
Under
€ 9,193 89.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

105 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

8

35%

Κατοχή μπάλας

65%

0

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

9

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

13

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karadjordje Stadium
  • Χωρητικότητα: 18458
Σε ουδέτερη έδρα και ταλαιπωρημένη η Λευκορωσία

Σε ουδέτερη έδρα και ταλαιπωρημένη η Λευκορωσία

Η Λευκορωσία υποδέχεται την Σλοβακία στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της League C του Nations League.

* Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Καραντόρντ Στάντιουμ» στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, καθώς η UEFA έχει αποφασίσει να «εξορίσει» τους Λευκορώσους, που θα παίξουν χωρίς την παροουσία οπαδών τους και μακριά από την ΄χωρα τους καθ' όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, λόγω της έμμεσης εμπλοκής τους υπέρ των Ρώσων στην στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.

Καμία σχέση δεν είχε η πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου τερμάτισε τελευταία με μόλις μία νίκη και εννιά σερί ήττες στον 4ο όμιλο, με την αντίστοιχη που πραγματοποίησε το Nations League. Οι Λευκορώσοι ήταν αγκαλιά με την πρωτιά στον 4ο όμιλο της League C και κατ'επέκταση την άνοδο στην League B, αλλά ηττήθηκαν με 3-2 από την Αλβανία εκτός έδρας -αν και τους έφτανε και η ισοπαλία- και τελικά τερμάτισαν στην δεύτερη θέση. Στα δύο φιλικά που έδωσε -επί ασιατικού εδάφους- τον Μάρτιο νίκησε την Ινδία και το Μπαχρέιν με 1-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Ταλαιπωρημένη και χωρίς να έχει κάνει προπόνηση θα αγωνιστεί η Λευκορωσία, που χρειάστηκε να κάνει ταξίδι σχεδόν μίας ολόκληρης ημέρας για να φτάσει στην Σερβία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της Βαλτικής θα επιχειρήσει να διεκδικήσει την άνοδο κόντρα σε Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν και κυρίως Σλοβακία, με το ματς να θεωρείται πρόωρος «τελικός» για την πρωτιά.

«Αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες, αλλά παραμένουμε ενωμένοι και με αυτό το πνεύμα θα αντιμετωπίσουμε την Σλοβακία, που διαθέτει περισσότερη εμπειρία από εμάς και είναι το φαβορί» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Λευκορωσίας, Γκεόργκι Κοντρατίεβ.

Αγωνιστικά Νέα: Επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα καθώς ο Λισάκοβιτς (Ρούμπιν Καζάν) και ο Λάπτεβ (Τορπέντο Μόσχας) δεν δέχτηκαν την κλήση στην ομάδα λόγω κόντρα με τον προπονητή. Αμφίβολοι για αύριο οι αμυντικοί Παλιάκοβ (Αστάνα) και Πολιτσέβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ).

Η αποστολή της Λευκορωσίας:

Τερματοφύλακες:Κατκέβιτς (Ντινάμο Μινσκ), Παβλιουτσένκο (Νιετσιέτζα), Πλότνικοβ (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Αμυντικοί: Παλιάκοβ (Αστανά), Πολιτσέβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σεβτσένκο (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Κανταρκέβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σβιάτσόβ (Ντινάμο Μινσκ),Μπεγκούνοβ (Ντινάμο Μινσκ), Πιατσένιν (Ορενμπούργκ), Γιούντενκοβ (Μακτααράλ), Βολκόβ (Χίμκι), Νετσάγιεφ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

Μέσοι: Κλιμόβιτς (Γκιρμότ), Γιαμπλόνσκι (Αρης Λεμεσού), Εμπόνγκ (Αστανά), Μπίκοβ (Ντιναμό Μινσκ), Σεντκό (Τορπέντο Μόσχας), Σέλιαβα (Ροστόφ), Μπεσμέρτνι (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Γκρόμικο (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Μπότσεροβ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Μαλκέβιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Ιβάν Μπάχαρ (Ντινάμο Μινσκ), Γκρέτσικο (Ντιναμό Μινσκ)

Επιθετικοί: Πάντστρελοβ (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Αντρέι Σολοβέι (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Αξιοπρεπής ήταν η παρουσία στα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από Κροατία και Ρωσία στον 7ο όμιλο και κυνήγησε την συμμετοχή της στα μπαράζ, μετά τον αποκλεισμό των Ρώσων, αλλά η UEFA δεν της έκανε το «χατίρι».

Στο Nations League τα πράγματα δεν ήταν πάντως τόσο καλά, αφού υποβιβάστηκε στην League C, τερματίζοντας τελευταία στον 2ο όμιλο, πίσω από Τσεχία, Σκωτία και Ισραήλ. Στα δύο δυνατά εκτός έδρας φιλικά που έδωσε τον Μάρτιο, ηττήθηκε 2-0 από την Νορβηγία, αλλά επικράτησε με το ίδιο σκορ της Φινλανδίας. Θεωρείται πάντως φαβορί για την επιστροφή στην League B, αφού έχει τον ρπώτο λόγο κόντρα σε Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν και Λευκορωσία που απαρτίζουν τον όμιλο.

«Στόχος μας είναι η πρόκριση στο επόμενο Euro, αλλά και να επιστρέψουμε άμεσα στην League B. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο και οι παίκτες μου το ξέρουν αυτό καλά» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβακίας, Στέφαν Τάρκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα:Χάνει το ματς ο αμυντικός Χάνκο (Σλάβια Πράγας) για οικογενειακούς λόγους. Εκτός αποστολής οι τραυματίες γκολκίπερ Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ) και Χόλετς (Σπάρτα Πράγας), ο αμυτνικός Βάβρο (Κοπεγχάγη), ο μέσος Χρόμαντα (Σλάβια Πράγας) και ο επιθετικός Ζρέλιακ (Βάρτα Πόζναν). Αποσύρθηκε τον περασμένο Νοέμβριο ο επιθετικός Χάμσικ (Τραμπζονσπόρ).

Η αποστολή της Σλοβακίας:

Τερματοφύλακες: Ροντάκ (Φούλαμ), Πλαχ (Πιαστ), Τάκατς (Σπαρτάκ Τρνάβα)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Γκιομπέρ (Σαλερνιτάνα), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Χάνκο (Σπάρτα Πράγας), Κότσέλνικ (Σλόβαν Λίμπερετς), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Ντε Μάρκο (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χβάταλ (Ολομουτς)

Μέσοι: Χροσόβσκι (Γκενκ), Λομπότκα (Νάπολι), Κούτσκα (Γουότφορντ), Χέρκ (Γκράσχοπερς), Μπέρο (Φιτέσε), Ντούντα (Κολωνία), Ρουσνάκ (Σιάτλ), Σούσλοβ (Γκρόνινγκεν)

Επιθετικοί: Σχρανζ (Σλάβια Πράγας), Βάις (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Ρεγκάλι (Ρουζομπέροκ), Αλμάσι (Μπάνικ Οστραβά), Μποζένικ (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολλά τα προβλήματα της Λευκορωσίας που έφτασε κουρασμένη, ταλαιπωρημένη στην Σερβία για να παίξει ένα εντός έδρας ματς χωρίς να κάνει μάλιστα προπόνηση. Η Σλοβακία ήταν εξ αρχής το φαβορί αλλά βάση συνθηκών το διπλό του 1,65 φαντάζει ιδιαίτερα αποδοτικό, αφού οι Λευκορώσοι θεωρώ πως θα λυγίσουν όσο κι αν το παλέψουν.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  3 Σλοβακία 6 7 2 1 3 5:6
  4 Λευκορωσία 6 3 0 3 3 3:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.20% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες