3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Λευκορωσία

Προϊστορία

25/9/2022 ΣλοβακίαΛευκορωσία 1 - 1
3/6/2022 ΛευκορωσίαΣλοβακία 0 - 1
9/10/2015 ΣλοβακίαΛευκορωσία 0 - 1
12/10/2014 ΛευκορωσίαΣλοβακία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 432,353 82.9%
X
€ 33,985 6.5%
2
€ 55,506 10.6%
Over
€ 16,359 30.6%
Under
€ 37,180 69.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

110 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

1

7

Σουτ εκτός εστίας

0

80%

Κατοχή μπάλας

20%

3

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

12

Κόρνερ

1

12

Φάουλ

13

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Anton Malatinsky
  • Χωρητικότητα: 19200
  • Θεατές: 524
Στην Σερβία η αναμέτρηση

Στην Σερβία η αναμέτρηση

Η Σλοβακία που απογοήτευσε στο Nations League και θέλει τουλάχιστον να αποχαιρετήσει με νίκη τη διοργάνωση, υποδέχεται την Λευκορωσία στην ουδέτερη Μπάτσκα Τόπολα της Σερβίας καθώς οι αρχές δεν επιτρέπουν την είσοδο της Λευκορωσίας σε σλοβάκικο έδαφος λόγω της εμπλοκής της στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

* Τελευταία αγωνιστική

* Στο ουδέτερο «TSC Arena», Μπάτσκα Τόπολα, Σερβία

Απογοητεύσεων συνέχεια, ηττήθηκε με 2-1 από το Αζερμπαϊτζάν στην Τρνάβα και έπεσε και από την 2η θέση. Ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, έχοντας δοκάρι κι άλλη μια μεγάλη στιγμή αλλά αντί αυτού δέχτηκε το γκολ στο 44’ μετά από κακή αμυντική αντίδραση. Προσπάθησε να απαντήσει στο δεύτερο μέρος, έχοντας δεύτερο δοκάρι και τελικά τα κατάφερε στο 90+3’ με πέναλτι του Ζίρκα. Ωστόσο πριν κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί, δέχτηκε δεύτερο μετά από κόρνερ στο 90+5’ και δεν πήρε ούτε το βαθμό.

Ντεμπούτο με το αριστερό για τον Φραντσέσκο Καλτσόνα, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα μετά την αποκαρδιωτική πορεία στο Nations League αλλά στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα παρουσίασε τις ίδιες παθογένειες. Ήταν η 3η ήττα στον όμιλο (2-0-3), υποχώρησε στην 3η θέση του ομίλου και στο -1 από το 2ο Αζερμπαϊτζάν. Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον το σημερινό, η πρωτιά έχει χαθεί οριστικά, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο +4 από την ουραγό Λευκορωσία. Αυτό δε σημαίνει ότι η ομάδα του δεν θα τα δώσει όλα για τη νίκη ώστε να ελαφρύνει κάπως το πολύ βαρύ κλίμα.

«Είναι φυσιολογικά να αισθάνεσαι απογοητευμένος έχοντας χάσει με γκολ στο 90+5’. Σήμερα (σ.σ. χθες) είδα πιο λαμπερά πρόσωπα, γενικότερα οι παίκτες έχουν θετική διάθεση. Το Αζερμπαϊτζάν δεν έχει τόσο καλούς παίκτες όπως εμείς αλλά είναι μαζί για δύο χρόνια. Είμαστε καλύτεροι ποδοσφαιριστές αλλά είμαστε μαζί μόνο τέσσερις μέρες», δήλωσε ο Καλτσόνα για το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από τους Αζέρους και αναφέρθηκε στο σημερινό με την Λευκορωσία: «Είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται. Έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ στον όμιλο. Έχουμε δύο στόχους για το παιχνίδι, ο πρώτος να παίξουμε καλά και ο δεύτερος να κερδίσουμε. Μόνο έτσι η ομάδα θα χτίσει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη καθώς και ηρεμία για να δουλέψει στο μέλλον».

Αγωνιστικά Νέα: Έχασε το ματς με το Αζερμπαϊτζάν ο πολύπειρος μπακ Πέκαρικ (Χέρτα) αλλά είναι διαθέσιμος για το σημερινό. Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Κούτσκα (Σλόβαν) από την άλλη τραυματίστηκε ο βασικός γκολκίπερ Ντουμπράβκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και επέστρεψε στην Αγγλία. Εκτός κλήσεων ο Βάις (Σλόβαν) που προέρχεται από μακροχρόνιο τραυματισμό αλλά και ο επιθετικός χαφ Ντούντα (Κολωνία) ο οποίος κουβάλαγε τιμωρία δύο αγωνιστικών και δεν κλήθηκε στα ματς του Σεπτεμβρίου.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ροντάκ (Φούλαμ), Ντουμπράβκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τάκατς (Σπαρτάκ Τρνάβα)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα Βερολίνου), Βάλο (Βίσλα Πλοκ), Ρουσνάκ (Ζίλινα), Βαλιέντ (Μαγιόρκα), Γκιομπέρ (Σαλερνιτάνα), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Χάνκο (Φέγενορντ), Ντε Μάρκο Μορλάκι (Σλόβαν Μπρατισλάβας)

Μέσοι: Λομπότκα (Νάπολι), Κούτσκα (Σλόβαν Μπρατισλάβας),Κάτσερ (Ντουνάισκα Στρεντά), Μπένες (Αμβούργο), Χερτς (Γκράσχοπερς), Μπέρο (Φιτέσε), Ντούρις (Ζίλινα), Χροσόβσκι (Γκενκ), Χρντσαρ (Ζίλινα), Λομπότκα (Νάπολι)

Επιθετικοί: Γίρκα (Βικτόρια Πλζεν), Ρεγκάλι (Ρουζομπέροκ), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Μποζένικ (Μποαβίστα), Μπραζ (Μιραντές), Ζρέλνιακ (Βάρτα Πόζναν)Δεν τα κατάφερε στο Καζακστάν, γνώρισε την ήττα με 2-1 και έμεινε οριστικά στην τελευταία θέση. Βρέθηκε πίσω στο 23’ όμως εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά προβλήματα της αντιπάλου της στις στατικές φάσεις και ισοφάρισε στο 45+5’ με τον Σαβίτσκι. Πιέστηκε στην επανάληψη και «λύγισε» στο 79’ δεχόμενη το 2-1 ενώ έκτοτε δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση.

Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα ενώ παραμένει χωρίς νίκη στον όμιλο (0-2-3). Έχει μόλις δύο βαθμούς και ακόμα κι αν κερδίσει σήμερα δεν αποφεύγει την τελευταία θέση, αφού βρίσκεται στο -6 από την 3η θέση. Ως εκ τούτου θα δώσει μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού στην League D.

Αρκετή ταλαιπωρία στην αποστολή, καθώς έκανε ταξίδι 8 ωρών αεροπορικώς από την Αστάνα στο Βελιγράδι μέσω Κωνσταντινούπολης και από την πρωτεύουσα της Σερβίας μετέβη οδικώς στο Νόβι Σαντ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κοντρατίεβ δήλωσε σχετικά: «Η πτήση ήταν πολύ δύσκολη. Οι παίκτες δεν κοιμήθηκαν όλο το βράδυ και είναι ανησυχητικό πριν από αγώνα. Ελπίζω να αναρρώσουν, έχουμε ακόμα χρόνο. Θα δούμε πόσο έτοιμοι θα είμαστε. Θεωρώ ότι είναι αρνητικό το ότι δεν θα έχει κόσμο το γήπεδο. Είναι πιο ενδιαφέρον να παίζεις με κόσμο ακόμα κι αν φωνάζουν εναντίον σου».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε στο ματς με το Καζακστάν και αποχώρησε από την αποστολή ο μέσος Εμπόνγκ (Αστάνα). Ο Κοντρατίεβ δήλωσε πως οι υπόλοιποι παίκτες υπολογίζονται κανονικά αν και κάποιοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα. Ο ίδιος δήλωσε πως αν θα κάνει ροτέισον θα είναι λόγω του δύσκολου ταξιδιού και όχι ότι η ομάδα του δεν κυνηγάει κάτι στον όμιλο. Παραμένει σταθερά εκτός ο πιο ποιοτικός της παίκτης, ο επιθετικός Λισάκοβιτς (Ρούμπιν Καζάν).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Κατκέβιτς (Ντινάμο Μινσκ), Παβλιουτσένκο (Νιετσιέτζα), Πλότνικοβ (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Αμυντικοί: Παλιάκοβ (Αστανά), Πολιτσέβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σεβτσένκο (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Κανταρκέβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σβιάτσόβ (Ντινάμο Μινσκ),Μπεγκούνοβ (Ντινάμο Μινσκ), Πιατσένιν (Ορενμπούργκ), Γιούντενκοβ (Μακτααράλ), Βολκόβ (Χίμκι), Νετσάγιεφ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

Μέσοι: Κλιμόβιτς (Γκιρμότ), Γιαμπλόνσκι (Αρης Λεμεσού), Μπίκοβ (Ντιναμό Μινσκ), Σεντκό (Τορπέντο Μόσχας), Σέλιαβα (Ροστόφ), Μπεσμέρτνι (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Γκρόμικο (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Μπότσεροβ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Μαλκέβιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Ιβάν Μπάχαρ (Ντινάμο Μινσκ), Γκρέτσικο (Ντιναμό Μινσκ)

Επιθετικοί Πάντστρελοβ (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Αντρέι Σολοβέι (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλοβακία κάνει νέο ξεκίνημα με τον Καλτσόνα στον πάγκο και έχει ανάγκη τη νίκη ώστε να κλείσει με ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις της στο καταστροφικό γι’ αυτήν Nations League αλλά και για να αποκτήσει περισσότερη ηρεμία εν όψει προκριματικών Euro. Το γεγονός ότι το ματς δεν γίνεται στην έδρα της αλλά στην Σερβία είναι ένα «πλην» αλλά ενδεχομένως λειτουργήσει υπέρ της μιας και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση του κόσμου για την κακή πορεία στη διοργάνωση. Μπροστά της έχει την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, η οποία προέρχεται και από κουραστικό ταξίδι 8 ωρών και έχει σαφώς τον πρώτο λόγο. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, για όσους παίζουν τέτοιες τιμές.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  3 Σλοβακία 6 7 2 1 3 5:6
  4 Λευκορωσία 6 3 0 3 3 3:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 1
  • » Ο kountakide, με το υψηλότερο yield +13.90% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 2
  • » Ο AVENIDA, με το υψηλότερο yield +9.32% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες