1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Ολλανδία

13/10/2019 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1048

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 32' Wijnaldum Georginio
  2. 41' Wijnaldum Georginio

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 50' Bakhar Ivan
  2. 54' Dragun Stanislav
  3. 57' Stasevich Igor
  4. 62' Martynovich Aleksandr
  5. 69' Yablonski Evgeni
  6. 91' Naumov Nikita

      Προϊστορία

      13/10/2019 ΛευκορωσίαΟλλανδία 1 - 2
      21/3/2019 ΟλλανδίαΛευκορωσία 4 - 0
      7/10/2017 ΛευκορωσίαΟλλανδία 1 - 3
      7/10/2016 ΟλλανδίαΛευκορωσία 4 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 26,128 1.4%
      X
      € 39,877 2.1%
      2
      € 1,846,411 96.5%
      Over
      € 76,045 35.2%
      Under
      € 139,961 64.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      169 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Dinamo Stadion, Minsk
      Μόνος στόχος η νίκη

      Μόνος στόχος η νίκη

      Η Ολλανδία αντιμετωπίζει την αδιάφορη βαθμολογικά Λευκορωσία στο Μινσκ και με νίκη θα κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      *Διαιτητής ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Λάζαρο Δημητριάδη και τέταρτο τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο.

      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

      Δεν κατάφερε να κάνει το 2x2 απέναντι στην Εσθονία καθώς «κόλλησε» στο 0-0 με την αντίπαλο της στο Μινσκ. Δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις στο πρώτο μέρος και στο 18’ στάθηκε τυχερή που δε βρέθηκε πίσω στο σκορ, με την αντίπαλο της να είχε δοκάρι και άστοχο πλασέ σε κενή εστία στην εξέλιξη της φάσης. Ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και είχε 3-4 σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

      Δεν κυνηγάει κάτι στον όμιλο, αφού οι δύο ήττες από την Β. Ιρλανδία (0-1 εντός, 1-2 εκτός) και αυτές από Ολλανδία (0-4 εκτός) και Γερμανία (2-0 εντός) την έχουν φέρει στο -8 από τις δύο πρώτες θέσεις. «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Ολλανδία και Γερμανία. Βρεθήκαμε σε έναν δύσκολο όμιλο, με παίκτες μεγάλης ποιότητας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της, Μίκαελ Μάρκεκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς νέα προβλήματα. Εκτός αποστολής έμεινε ο μπαρουτοκαπνισμένος μέσος Χλεμπ, ενώ δεν κλήθηκε ούτε ο σημαντικός χαφ Κίσλιακ. Έγινε αρκετή κουβέντα στην Λευκορωσία για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών ο 20χρονος επιθετικός Σχκούριν, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας με 14 γκολ σε 21 παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει για τον στόπερ της Ντιναμό Μινσκ, Σβέτσοβ που έμεινε εκτός πλάνων, ενώ εκτός λόγω τραυματισμών τέθηκαν οι εξτρέμ Γκόρντεϊτσουκ και Νέκχατζικ.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Αλιακσάντρ Χίταρ (Ντινάμο Μπρεστ), Αντον Τσίτσκαν (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Γιατόχ Χάτκιεβιτς (Ίσκοχ)

      Αμυντικοί: Αλιακσάντρ Μαρτίνοβιτς (Κρασνοντάρ), Ντζιάνις Πάλιακοβ (Ουράλ), Σεργκέι Παλίτσεβιτς (Καϊράτ), Ολεγκ Βεράτσιλα (Ντινάμο Μπρεστ), Σεργκέι Ματσέιτσικ (Σαχτέρ Σόλιγκορσκ), Νικίτα Ναούμοβ (Ζεϊτσου), Ζακάρ Βολκόβ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Νικολάι Ζολότοβ (Βίτεμπσκ).

      Μέσοι: Στάνισλαβ Ντράγκουν (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Ιγκορ Στάσεβιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Ιβάν Μαγέβσκι (Αστάνα), Πάβελ Σαβίτσκι (Ντινάμο Μπρεστ), Γιούρι Καβαϊλοβ (Σαχτέρ Σόλιγκορσκ) Ιβάν Μπακάρ (Μινσκ), Γεβγκένι Γιαμπλόνσκι (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Μαξ Εμπόνγκ (Σαχτέρ Σόλιγκορσκ).

      Επιθετικοί: Ντζιάνις Λάπτσεβ (Ντινάμο Μπρεστ), Μακσίμ Σκάβις (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Γεβγκένι Σεβτσένκο (Μινσκ), Βιτάλι Λισάκοβιτς (Βαράζντιν).

      ΟΛΛΑΝΔΙΑ

      Έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro μετά τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Β. Ιρλανδία στο Ρότερνταμ. Μια νίκη που ήρθε με πολύ ιδρώτα, καθώς τα βρήκε σκούρα από το πρέσινγκ ψηλά και την καλά οργανωμένη άμυνα των Β. Ιρλανδών και δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Μάλιστα στο 75’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από λάθος του Ντε Λιχτ αλλά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με τους Ντεπάι (80’) και Ντε Γιόνγκ (90+1’), ενώ στο 90+4’ πέτυχαν και τρίτο με νέο γκολ του Ντεπάι.

      «Το ποδόσφαιρο που έπαιξαν ήταν αποκρουστικό όμως επιτρέπεται. Το σέβομαι αλλά είναι απαίσιο να το βλέπεις», δήλωσε ο Κούμαν για το παθητικό στυλ των Β. Ιρλανδών. Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη στον όμιλο που της επέτρεψε να ανέβει στην κορυφή του ομίλου με 12 βαθμούς, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με Γερμανούς και Β. Ιρλανδούς.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς νέα προβλήματα. Νοκ–άουτ ο μπακ Τέτε (Λυών) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ζοέτ (Αιντχόβεν). Εκτός αποστολής έμειναν οι μέσοι Πρόπερ (Μπράιτον) και Βιλένα (Κράσνονταρ).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Γιάσπερ Σίλισεν (Βαλένθια), Κένεθ Φέρμεϊρ (Φέγενορντ), Μάρκο Μπίζοτ (Αλκμααρ)

      Αμυντικοί: Ματέις Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Φράι (Ιντερ), Νέιθαν Ακε (Μπόρνμουθ), Πάτρικ Φαν Αανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Ντάλεϊ Μπλιντ (Αγιαξ), Γιουλ Φέλτμαν (Αγιαξ), Ντένζελ Ντάμφρις (Αϊντχόφεν)

      Μέσοι: Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Κέβιν Στρόοτμαν (Μαρσέιγ), Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ (Αγιαξ), Φρένκι Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Μάρτεν Ντε Ρόουν (Αταλάντα)

      Επιθετικοί: Ράιαν Μπάμπελ (Γαλατάσαραϊ), Μέμφις Ντεπάι (Λυών), Λουκ Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη), Στέφεν Μπέρχβαϊν (Αϊντχόφεν), Κουίνσι Πρόμες (Αγιαξ), Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Στέφεν Μπέρχαους (Φέγενορντ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ολλανδία ταξίδεψε στο Μινσκ με μόνο στόχο τη νίκη ώστε να κάνει ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά δεν παίζεται το «διπλό» σε αυτές τις τιμές. Οι «οράνιε», που μετρούν 5/5 όβερ 3.5 στον όμιλο, έβγαλαν πρόβλημα απέναντι στην κλειστή άμυνα της μαχητικής Β. Ιρλανδίας και αγχώθηκαν αρκετά για να πάρουν τη νίκη. Εκτιμούμε ότι θα μπουν δυνατά από το ξεκίνημα για να «καθαρίσουν» όσο δυνατόν νωρίτερα το ματς και το όβερ 2.5 δίνεται στο 1.67

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        12 Ολλανδία 8 19 6 1 1 24:7
        14 Λευκορωσία 8 4 1 1 6 4:16
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ολλανδία 8 19 6 1 1 24:7
        4 Λευκορωσία 8 4 1 1 6 4:16
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Gkio, με το υψηλότερο yield +6.14% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες