4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Λευκορωσία

21/3/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 795
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1865 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λευκορωσία - Ολλανδία στις 13/10/2019

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 1' Depay Memphis
  2. 21' Wijnaldum Georginio
  3. 30' Dragun Stanislav
  4. 32' Putilo Anton
  5. 35' De Roon Marten

2ο Ημίχρονο 4 - 0

  1. 55' Depay Memphis (πέναλτι)
  2. 86' Van Dijk Virgil

      Προϊστορία

      13/10/2019 ΛευκορωσίαΟλλανδία 1 - 2
      21/3/2019 ΟλλανδίαΛευκορωσία 4 - 0
      7/10/2017 ΛευκορωσίαΟλλανδία 1 - 3
      7/10/2016 ΟλλανδίαΛευκορωσία 4 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 648,684 96.8%
      X
      € 14,053 2.1%
      2
      € 7,056 1.1%
      Over
      € 22,183 82.5%
      Under
      € 4,693 17.5%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      166 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadion Feijenoord, Rotterdam
      Με φόρα από το Nations League οι «οράνιε»

      Με φόρα από το Nations League οι «οράνιε»

      Η Ολλανδία υποδέχεται τη Λευκορωσία στο «Ντε Κάιπ» για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια της για να αγωνιστεί ξανά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης ύστερα από το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Οι «οράνιε» έχουν άλλο αέρα μετά το θρίαμβο στο Nations League και κατεβαίνουν πάνοπλοι για τη νίκη, έχοντας απέναντι τους μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα πρώτα κριτήρια είναι οι βαθμοί στα μεταξύ τους και η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους.

      *Η Ολλανδία μετράει 6 νίκες και 2 ήττες σε 8 παιχνίδια απέναντι στη Λευκορωσία. Στις αναμετρήσεις επί ολλανδικού εδάφους οι «οράνιε» μετρούν το απόλυτο (4-0-0, 11-1 τέρματα). 4-4-2 ο απολογισμός του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Ολλανδίας. Οι Λευκορώσοι ηττήθηκαν μόνο μια φορά σε όλο το 2018 (2-0 στη Φινλανδία), έχοντας συνολικό απολογισμό 6-3-1.Ολλανδία - Λευκορωσία με +543 στοιχήματα στην betshop

      ΟΛΛΑΝΔΙΑ (14η στη FIFA)

      Έλαμψε δια της απουσίας της στα δύο τελευταία μεγάλα τουρνουά, αφού απέτυχε να προκριθεί τόσο στα τελικά του Euro 2016 όσο και σ’ αυτά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ωστόσο η μαύρη περίοδος που διένυσε φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν, αφού με προπονητή τον Ρόναλντ Κούμαν θριάμβευσε στο νεοσύστατο Nations League, τερματίζοντας πρώτη σε όμιλο με την νυν πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία και την τέως, Γερμανία. Έτσι, τον Ιούνιο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο του θεσμού, ενώ θα της δοθεί δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει εισιτήριο για το Euro εάν τα… θαλασσώσει ξανά σε προκριματική φάση.

      Οι μεγάλες νίκες κόντρα σε Γερμανία (3-0) και Γαλλία (2-0) βοήθησαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βρει ξανά τη χαμένη της ψυχολογία και την πίστη στις δυνατότητες της. Έτσι, πηγαίνει με άλλον αέρα στα προκριματικά του Euro 2020, όπου θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με την Γερμανία, ενώ τον όμιλο συμπληρώνουν Β. Ιρλανδία, Λευκορωσία και Εσθονία. «Εμείς και η Γερμανία είμαστε τα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις, επομένως αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια με τις άλλες τρείς χώρες. Η Λευκορωσία είναι μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, που τα δίνει όλα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και σίγουρα επιθυμούμε να πάρουμε με επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη», δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο Ολλανδός τεχνικός δεν προχώρησε σε εκπλήξεις στις κλήσεις του, στηριζόμενος στην ομάδα που θριάμβευσε στο Nations League. Οι «οράνιε» δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, με εξαίρεση μόνο τον Φρένκι ντε Γιονγκ. Ο πολυθεσίτης μέσος του Άγιαξ αντιμετωπίζει μικροενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες αλλά τα ολλανδικά Μέσα εκτιμούν ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» στο αρχικό σχήμα.

      Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σίλεσεν – Τετέ, Φαν Ντάικ, Ντε Λιχτ, Μπλιντ – Ντε Γιονγκ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Ρόουν – Πρόμες, Ντεπάι, Μπάμπελ

      Η αποστολή της Ολλανδίας

      Τερματοφύλακες: Γιάσπερ Σίλεσεν (Μπαρσελόνα), Μάρκο Μπίζοτ (Αλκμααρ), Γερούν Ζουτ (Αϊντχόφεν)

      Αμυντικοί: Νάθαν Ακε (Μπόρνμουθ), Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Πάτρικ Φαν Αανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Ντάλεϊ Μπλιντ (Αγιαξ), Στέφαν Ντε Φράι (Ιντερ), Κένι Τετέ (Λυών), Ματέις Ντε Λιχτ (Αγιαξ), Ντένζελ Ντάμφρις (Αϊντχόφεν)

      Μέσοι: Ντόνι Φαν ντε Μπέικ (Αγιαξ), Φρένκι Ντε Γιονγκ (Αγιαξ), Μάρτεν Ντε Ρόουν (Αταλάντα), Κέβιν Στρούτμαν (Μαρσέιγ), Τόνι Φιλένα (Φέγενορντ), Πάμπλο Ροζάριο (Αϊντχόφεν), Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Ντέιβι Πρέπερ (Μπράιτον)

      Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι (Λυών), Ράιαν Μπάμπελ (Μπεσίκτας), Λουκ Ντε Γιονγκ (Αϊντχόφεν), Στέφεν Μπέρχβαϊν (Αϊντχόφεν), Κουίνσι Πρόμες (Σεβίλλη), Στέφεν Μπέρχαους (Φέγενορντ)

      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ (78η στη FIFA)

      Πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα προκριματικά του Euro, ξέροντας πως έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να βρεθεί για πρώτη φορά στην τελική φάση του θεσμού. Και αυτό διότι στο Nations League τερμάτισε πρώτη και με λευκό παθητικό (10-0 τέρματα) στον 2ο όμιλο της League D με Λουξεμβούργο, Μολδαβία και Σαν Μαρίνο και ως εκ τούτου θα διεκδικήσει εισιτήριο για τα τελικά του θεσμού σε μπαράζ με Γεωργία, Κόσοβο και ΠΓΔΜ τον Μάρτιο του 2020. Όλα αυτά φυσικά αν κάποια από αυτές δεν προκριθεί στα τελικά μέσω της προκριματικής φάσης.

      Τοποθετήθηκε σε όμιλο με Γερμανία, Ολλανδία, Β. Ιρλανδία και Εσθονία που φυσικά δεν της δίνει πολλά περιθώρια να ελπίζει σε μια από τις δύο θέσεις, που οδηγούν στα τελικά. Το ρόστερ της απαρτίζεται από έμπειρους ποδοσφαιριστές, αφού μόλις τρεις είναι κάτω των 25 ετών. Το πιο αναγνωρίσιμο όνομα στο ρόστερ είναι ο 37χρονος πλέον Χλέμπ, ενώ ο πιο επικίνδυνος παίκτης της είναι ο επιθετικός της Λόκερεν Σαρόκα με 7 γκολ σε 14 συμμετοχές με το εθνόσημο. «Η Ολλανδία βρίσκεται σε ευφορία, όμως και εμείς έχουμε πολύ θετικό κλίμα. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, ξέροντας πως τον Μάρτιο του 2020 μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κριουσένκο.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμού ο βασικός γκολκίπερ Σέρνικ και ο στόπερ Πολίτεβιτς. Τη θέση του πρώτου ενδέχεται να πάρει ο 35χρονος Χαρμπούνοφ της Ντιναμό Μινσκ αφού εκτός έμεινε και ο βασικός κίπερ της ΜΠΑΤΕ, Σχερμπίτσκι

      Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Χαρμπούνοφ – Σιτόφ, Μαρτίνοβιτς, Σιβάκοφ, Βαλάντζκο – Σαβίτσκι, Ντράχουν, Μαγέφσκι, Χλεμπ, Στάσεβιτς – Σαρόκα

      Η αποστολή της Λευκορωσίας

      Τερματοφύλακες: Αντρέι Χαρμπούνοφ (Ντιναμό Μινσκ), Αντρέι Κλίμοβιτς (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Αντόν Τσιτσκάν (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

      Αμυντικοί: Αλεξάνταρ Μαρτίνοβιτς (Κράσνονταρ), Ιγκόρ Σιτόφ (Ντιναμό Μινσκ), Ντζιάνις Παλιάκοφ (Ουράλ), Μακσίμ Βαλάντζκο (Αρσεναλ Τούλα), Μιχαΐλ Σιβάκοφ (Ορενμπουργκ), Ζακχάρ Βολκόφ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

      Μέσοι: Αλεξάντερ Χλεμπ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Σιαρχέι Κίσλιακ (Ντιναμό Μπρεστ), Στάνισλαβ Ντράχουν (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Αντόν Πουτσίλα (Αλτάι), Ιχάρ Στάσεβιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Σιαρχέι Μπαλάνοβιτς (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Πάβελ Νιαχάιτσικ (Ντιναμό Μπρεστ), Ιβάν Μαγέφσκι (Αστάνα), Πάβελ Σαβίτσκι (Ντιναμό Μπρεστ), Αλεξέι Ρίος (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Γιούρι Καβάλιοφ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Γιούρι Κέντις (Σέριφ Τιρασπόλ)

      Επιθετικοί: Ντζιάνις Λάπτσεφ (Ντιναμό Μπρεστ), Αντόν Σαρόκα (Λόκερεν), Μικαλάι Σίγκνεβιτς (Φερεντσβάρος)

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        12 Ολλανδία 8 19 6 1 1 24:7
        14 Λευκορωσία 8 4 1 1 6 4:16
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ολλανδία 8 19 6 1 1 24:7
        4 Λευκορωσία 8 4 1 1 6 4:16
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +2.36% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over
      • » Ο ngavalis, με το υψηλότερο yield +11.82% στο σημείο No Goal έπαιξε: No Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες