5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Μάλτα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 332,982 77.7%
X
€ 59,859 14.0%
2
€ 35,844 8.4%
Over
€ 36,044 42.0%
Under
€ 49,680 58.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

112 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: AEK Arena
  • Χωρητικότητα: 7400
  • Θεατές: 1405
Έχουν ξεχάσει να σκοράρουν

Έχουν ξεχάσει να σκοράρουν

Η Κύπρος μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει και φιλοξενεί την Μάλτα που έχει τρεις σερί ήττες, χωρίς να έχει βρει και αυτή τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΥΠΡΟΣ

Έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές ήττες και μάλιστα χωρίς να παίζει καθόλου ωραίο ποδόσφαιρο. Την Παρασκευή φιλοξένησε την Κροατία και έχασε πολύ εύκολα με 3-0. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Πέρισιτς και στο τελευταίο δεκάλεπτο μάζεψε την μπάλα από την εστία της, άλλες δύο φορές. Ο Γκβαρντιόλ ΣΤΟ 80' και ο Λιβάγια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κύπρος έχει μόλις 4 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Μάλτα. Αξιοσημείωτο είναι πως και τα εφτά παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν No Goal και Τα πέντε από αυτά ήταν Under, ενώ για λίγο έλειψε να συμβεί και στο τελευταίο.

"Ανεξαρτήτως αντιπάλου πάντα στοχεύουμε στη νίκη. Στο προηγούμενο παιχνίδι ο αντίπαλος ήταν πολύ ψηλού επιπέδου παρόλα αυτά χρησιμοποιήσαμε όλες τις δυνατές μας λύσεις γιατί και σε αυτό ακόμα θέλαμε να αποκομίσουμε κάτι θετικό. Το παιχνίδι με τη Μάλτα είναι με μια ομάδα της ίδιας δυναμικής. Επιβάλλεται να έχουμε πολύ καλή εικόνα και αποτέλεσμα. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Υπάρχει έντονη επιθυμία να επιδείξουμε μια πολύ καλή εικόνα. Δεν μπορούμε άμεσα να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε αποτελεσματικοί. Δεν είναι εύκολο να έχουμε μια εκπληκτική εικόνα. Μέσα σε δυο 24ωρα ταλαιπωρημένοι παίκτες θα κληθούν να παίξουν" ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Κωστένογλου.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι είναι οι μέσοι Αρτυματάς και Αβραάμ.

Η αποστολή της Κύπρου:

Τερματοφύλακες: Κεραυνός (ΑΕ Λεμεσού), Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού)

Αμυντικοί: Καρώ (ΑΠΟΕΛ), Ψάλτης (Ομόνοια), Ιωάννου (Κόμο), Σωτηρίου (ΑΕ Λεμεσού), Μ. Δημητρίου (ΠΑΕΕΚ), Παναγιώτου (Ομόνοια), Ανδρέου (Σαρλερουά), Αντωνιάδης (Ανόρθωση)

Μέσοι: Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Μάμας (ΑΕΚ Λάρνακας), Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Αβραάμ (Ανόρθωση), Παπουλής (Ομόνοια), Πίττας (Απόλλων Λεμεσού), Αρτυματάς (Ανόρθωση), Κυριακού (Απόλλων Λεμεσού), Τζιωνής (Ομόνοια)

Επιθετικοί: Σωτηρίου (Λουντογκόρετς), Ηλία (Εθνικός Αχνας), Λοΐζου (Ομόνοια), Κακκουλής (Ομόνοια)

ΜΑΛΤΑ

Μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στον όμιλο και η τελευταία ήταν η συντριβή εντός έδρας από την Σλοβενία και μάλιστα πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει. Έχασε πάρα πολύ εύκολα με 4-0 και το μόνο που της απομένει είναι να μην τερματίσει στην ουρά του ομίλου. Το τελικό σκορ τα λέει όλα με τους Σλοβένους να ανοίγουν το σκορ στο 27' με τον Ίλισιτς, ενώ όλα τα άλλα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους Σπόραρ (49'), Ίλισιτς (60') και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σέσκο στο 67΄.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στο πως θα κερδίσουμε. Όταν νιώθεις ότι οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αυτό είναι ένα καλό πρώτο σημάδι γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Η Κύπρος θέλει να δείξει ότι είναι καλύτερη από το τελευταίο της παιχνίδι, το ίδιο και εμείς. Θα είναι ένα πολύ, πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι η Κύπρος δεν περίμενε να χάσει 3-0 στη Μάλτα και θα προσπαθήσει να δείξει ότι είναι καλύτεροι από ότι δείχνει το αποτέλεσμα εκείνο. Πρέπει να το γνωρίζουμε αυτό. Πρέπει να έχουμε την σωστή προσέγγιση. Είναι διαθέσιμοι και οι 24 παίκτες που έχουμε μαζί μας. Δεν θέλω να επικεντρώνομαι στους παίκτες που δεν είναι εδώ αλλά σε αυτούς που είναι εδώ» ανέφερε ο προπονητής Μάντζια.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Καμενζούλι.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Χάμρουν), Γκαλέα (Μπάζλαν), Γκρεχ (Πεμπρόουκ)

Αμυντικοί: Αράμπ (Μπάζλαν), Μποργκ (Γκζίρα Γ.), Μπράουν (Σεντ Τζόνστον), Μικάλεφ (Χάμρουν), Μουσκάτ (Κάσα Πία), Πέπε (Μπιρκιρκάρα), Σόου (Σλιέμα)

Μέσοι: Ατάρντ (Μπιρκιρκάρα), Καμενζούλι (Φλοριάνα), Καρουάνα (Βαλέτα), Μπονγκ (Χάμρουν), Όβερεντ (Φλοριάνα), Νικολάι Μουσκάτ (Γκζίρα Γ.), Πάιμπερ (Φλοριάνα), Πιζάνι (Γκζίρα Γ.), Πορτέλι (Γκζίρα Γ.), Τεούμα (Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ), Βέλα (Χιμπέρνιανς), Ξουέρεμπ (Λούσια), Γιανκάμ (Μπιρκιρκάρα).

Επιθετικοί: Ντεγκαμπιέλε (Χιμπέρνιανς), Ντιμέκ (Βαλέτα), Γκαμπίν (Χάμρουν), Τζέικ Γκρεχ (Χιμπέρνιανς), Πολ Μπονγκ (Μπιρκιρκάρα), Μοντεμπέλο (Μπιρκιρκάρα), Σαταριάνο (Φροζινόνε).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κύπρος είχε χάσει στη Μάλτα με 3-0 και θέλει να πάρει εκδίκηση για εκείνο το αποτέλεσμα παρότι δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση. Από την άλλη η Μάλτα μετράει τρεις σερί ήττες χωρίς να βρει δίχτυα, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως όλα τα ματς της Κύπρου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν ολοκληρωθεί στο No Goal. Πάντως, εμείς θα ποντάρουμε στο Under.

FACTS

  • Η ομάδα Κύπρος έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  5 Κύπρος 10 5 1 2 7 4:21
  6 Μάλτα 10 5 1 2 7 9:30
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
11/10/2021
Κύπρος
Μάλτα
2 - 2
1/9/2021
Μάλτα
Κύπρος
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες