1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Κροατία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 12,759 3.8%
X
€ 26,239 7.9%
2
€ 292,763 88.2%
Over
€ 9,997 64.9%
Under
€ 5,398 35.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

104 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: AEK Arena
  • Χωρητικότητα: 7400
  • Θεατές: 2333
Ψάχνουν την έκπληξη οι Κύπριοι απέναντι στην παρέα του Μόντριτς

Ψάχνουν την έκπληξη οι Κύπριοι απέναντι στην παρέα του Μόντριτς

Η Κύπρος φιλοξενεί την Κροατία για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στη Σλοβακία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Σλοβενία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΥΠΡΟΣ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στη Σλοβακία για ένα παιχνίδι που γνώριζε εκ των προτέρων ότι ήταν αρκετά δύσκολο. Παρουσιάστηκε ανταγωνική για ένα ημίχρονο και στη συνέχεια παραδόθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων και ηττήθηκε 2-0. Στο πρώτο μέρος αμύνθηκε εξαιρετικά και κινδύνευσε μόνο σε μία περίπτωση λίγο πριν την ανάπαυλα. Ούτε η ίδια πάντως παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απειλητική. Δέκα λεπτά μετά τη σέντρα της επανάληψης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σκραντζ ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή της. Προσπάθησε να αντιδράσει και να βγει μπροστά, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Τα πάντα κρίθηκαν στο 77’ με τον Κοσέλνικ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μ’ ένα πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ. Λίγο πριν το φινάλε ο Πίττας σπατάλησε μία μεγάλη ευκαιρία για το 2-1, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Κύπρος έχει συμπληρώσει τρεις διαδοχικές ήττες και δεν έχει ικανοποιήσει σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της σε αυτήν την προκριματική φάση. Έχει μαζέψει 4 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Μάλτα. Θα προσπαθήσει να διασκεδάσει κάποιος τις εντυπώσεις στους τελευταίους αγώνες, καθώς έχει μείνει πολύ πίσω. Και τα έξι ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal. Τα πέντε από αυτά ήταν και Under.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Κωστένογλου υπογράμμισε: «Ξέρουμε την ποιότητα του αντιπάλου μας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με τεράστια ποδοσφαιρική κουλτούρα και μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όμως, η σοβαρότητα και η προσήλωση που βλέπω από τους τους ποδοσφαιριστές μου, με κάνουν αισιόδοξο. Συνήθως πριν από ένα αγώνα, υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Όμως, με την έναρξη του αγώνα αυτό δεν ισχύει. Η κάθε ομάδα πρέπει να αποδείξει την αξία της στο γήπεδο. Παίζουμε σε ένα νέο γήπεδο με ωραίες εγκαταστάσεις και ελπίζω οι Κύπριοι φίλαθλοι, κάθε ηλικίας, να έρθουν και να στηρίξουν την προσπάθεια μας. Δεν διαχωρίζουμε ισχυρότερο και πιο αδύναμο αντίπαλο. Στόχος μας είναι μεμονωμένα σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να στοχεύουμε στη νίκη. Γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να ελπίζουμε ότι μπορούμε να αποκομίσουμε κάτι θετικό».

Αγωνιστικά Νέα: Έμεινε εκτός ο σέντερ μπακ Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης). Απ’ όσους βρίκσκονται στην αποστολή πρόβλημα έχει μόνο ο αμυντικός Καρώ (ΑΠΟΕΛ) ο οποίος είναι αμφίβολος.

Η αποστολή της Κύπρου:

Τερματοφύλακες: Κεραυνός (ΑΕ Λεμεσού), Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού)

Αμυντικοί: Καρώ (ΑΠΟΕΛ), Ψάλτης (Ομόνοια), Ιωάννου (Κόμο), Σωτηρίου (ΑΕ Λεμεσού), Μ. Δημητρίου (ΠΑΕΕΚ), Παναγιώτου (Ομόνοια), Ανδρέου (Σαρλερουά), Αντωνιάδης (Ανόρθωση)

Μέσοι: Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Μάμας (ΑΕΚ Λάρνακας), Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Αβραάμ (Ανόρθωση), Παπουλής (Ομόνοια), Πίττας (Απόλλων Λεμεσού), Αρτυματάς (Ανόρθωση), Κυριακού (Απόλλων Λεμεσού), Τζιωνής (Ομόνοια)

Επιθετικοί: Σωτηρίου (Λουντογκόρετς), Ηλία (Εθνικός Αχνας), Λοΐζου (Ομόνοια), Κακκουλής (Ομόνοια)



ΚΡΟΑΤΙΑ

Τον περασμένο Σεπτέμβριο κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Σλοβενία σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι. Ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης και πήρε τη νίκη με 3-0 χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε το έργο της πιο εύκολο. Σπαταλούσε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και τελικά στο 33’ άνοιξε το σκορ με τον Μάρκο Λιβάγια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά κι ενώ είχε προηγηθεί μία άλλη κεφαλιά από τον Πάσαλιτς στο δοκάρι του Όμπλακ. Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Συνέχισε να κυριαρχεί και στην επανάληψη. Στο 66’ ο Πάσαλιτς μετά από ασίστ του Πέρισιτς σημείωσε το 2-0 και στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά του Βλάσιτς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Με αυτόν τον τρόπο η Κροατία διεύρυνε το αήττητο σερί της στους πέντε αγώνες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει πανηγυρίσει τέσσερα «τρίποντα», ενώ παραχώρησε μία ισοπαλία. Η συγκομιδή των 13 βαθμών φέρνει τους φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ στην κορυφή του γκρουπ, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία με τη Ρωσία. Μεγάλο «όπλο» η άμυνα μέχρι στιγμής, μια κι έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Τα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της ήταν Under.

« Συμπληρώνω τέσσερα χρόνια στην Εθνική και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να το πάρουμε χαλαρά, ήταν δύσκολα στη Ριέκα και κερδίσαμε δύσκολα. Η Κύπρος κέρδισε την Σλοβενία και έφερε ισοπαλία με την Σλοβακία. Είναι μια καλή ομάδα και δεν θα την υποτιμήσουμε. Πιστεύω ότι 20 ή 21 βαθμοί θα είναι αρκετοί για να προκριθούμε. Περιμένω να έχουμε κατοχή, όμως πρέπει να έχουμε και υπομονή και να μην υποτιμήσουμε την Κύπρο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι χάσαμε από την Σλοβενία στο πρώτο παιχνίδι. Από τα υπόλοιπα είμαι ευχαριστημένος» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο γκολκίπερ Ίβουσιτς (Όσιγιεκ), οι αμυντικοί Λόβρεν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) και Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), ο μέσος Μάγερ (Ρεν) και ο επιθετικός Μπούντιμιρ (Οσασούνα). Δεν κλήθηκαν έπειτα από σχετική απόφαση του τεχνικού επιτελείου ο μέσος Μόρο (Ντιναμό Μόσχας) και ο στράικερ Τσόλακ (Μάλμε).

Η αποστολή της Κροατίας:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σλούγκα (Λούτον Τάουν), Γκρμπιτς (Λιλ)

Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Σκόριτς (Όσιγιεκ), Ουρέμοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Γκβάρντιολ (Λειψία), Πόνγκρατσιτς (Ντόρτμουντ), Σόσα (Στουτγκάρδη), Στάνισιτς (Μπάγερν Μονάχου)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ), Ιβάνουσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Γιάκιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ίντερ), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Μπρέκαλο (Τορίνο), Λιβάγια (Χάιντουκ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ένα «βουνό» έχει μπροστά της η Κύπρος στο εντός έδρας παιχνίδι με την πανίσχυρη Κροατία. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου μπορεί να χρησιμοποιήσει ως οδηγό την εμφάνισή της στον πρώτο αγώνα με τη συγκεκριμένη αντίπαλο, όταν ηττήθηκε δύσκολα 1-0 κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Φυσικά οι φιλοξενούμενοι θα παρουσιαστούν πιο διαβασμένοι και θεωρούνται το πολύ μεγάλο φαβορί. Καμία αξία στο σετ αποδόσεων. Μοιάζει με λογική η σκέψη για τα 2-3 γκολ καθώς οι γηπεδούχοι θα αμυνθούν μαζικά και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Θα τα επιλέξουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  1 Κροατία 10 23 7 2 1 21:4
  5 Κύπρος 10 5 1 2 7 4:21
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Rin, με το υψηλότερο yield +5.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο steve63, με το υψηλότερο yield +5.97% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες