10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Ουγγαρία

10/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 723
3 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 5' Modric Luka
  2. 18' Kleinheisler Laszlo
  3. 24' Petkovic Bruno
  4. 31' Vida Domagoj
  5. 42' Petkovic Bruno
  6. 44' Brozovic Marcelo

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 55' Kleinheisler Laszlo
  2. 82' Lovrencsics Gergo

      Προϊστορία

      10/10/2019 ΚροατίαΟυγγαρία 3 - 0
      24/3/2019 ΟυγγαρίαΚροατία 2 - 1
      26/3/2016 ΟυγγαρίαΚροατία 1 - 1
      31/5/2008 ΟυγγαρίαΚροατία 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 362,982 85.5%
      X
      € 46,537 11.0%
      2
      € 14,819 3.5%
      Over
      € 16,446 57.6%
      Under
      € 12,104 42.4%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      183 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadion Poljud, Split
      Να μην την πατήσει ξανά η Κροτία

      Να μην την πατήσει ξανά η Κροτία

      Η Κροατία υποδέχεται την Ουγγαρία στο Σπλιτ και θέλει τη νίκη προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες για την υπόθεση πρόκριση.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      Α' Γύρος: Ουγγαρία-Κροατία:2-1

      ΚΡΟΑΤΙΑ

      Έκανε τη γκέλα της χρονιάς της την προηγούμενη αγωνιστική, φέρνοντας ισοπαλία εκτός έδρας με το Αζερμπαϊτζάν (1-1). Προηγήθηκε με πέναλτι του Μόντριτς στο 11' και στη συνέχεια έχασε αρκετές ευκαιρίες έχοντας 21 τελικές από τις οποίες οι 7 ήταν στην εστία. Δέχτηκε την ισοφάριση στο 72', πίεσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα χωρίς όμως επιτυχία.

      Πλέον τα εναπομείναντα παιχνίδια με Ουγγαρία (εντός), Ουαλία (εκτός) και Σλοβακία (εντός) είναι καθοριστικά για την υπόθεση πρόκριση. Έχει την ποιότητα και το υλικό για να τα καταφέρει ,άλλωστε μιλάμε για την φιναλίστ του προηγούμενου Μουντίαλ, το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο.

      «Σεβόμαστε την Ουγγαρία και δεν νομίζω ότι τους επηρεάζει το γεγονός ότι λείπουν κάποιοι παίκτες τους. Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και δεν πρέπει να μπούμε νευρικά στο παιχνίδι. Θα παίξουμε με το μυαλό μας και την καρδιά», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ζλάτκο Ντάλιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας ο αμυντικός Μίτροβιτς(Κλαμπ Μπριζ), στη θέση του κλήθηκε ο Πέριτς της Ντιναμό Ζάγκρεπ. Εκτός αποστολής έμειναν ο Βρσάλικο (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Πίβαριτς (Ντιναμό Κιέβου) και οι φορ Κράμαρις (Χόφενχαϊμ), Πιάτσα (Γιουβέντους) και Χαλίλοβιτς (Χέρνεφεν).

      Η αποστολή της Κροατίας:

      Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Nτ. Ζάγκρεμπ), Κάλινιτς (Αστον Βίλα), Σλούγκα (Λούτον)

      Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Λόβρεν (Λίβερπουλ), Γεβντάι (Αουγκσμπουργκ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Πέριτς (Ντ. Ζάγκρεμπ), Μέτνιακ (Ρίζεσπορ), Σκόριτς (Οσιγιεκ), Μπάρτολετς (Κοπεγχάγη).

      Μέσοι: Mόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μπάντελι (Φιορεντίνα), Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

      Επιθετικοί: Πέρισιτς (Μπάγερν), Ρέμπιτς (Μίλαν), Πέτκοβιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Ορσιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ).

      ΟΥΓΓΑΡΙΑ

      Η εντός έδρας ήττα από την Σλοβακία την προηγούμενη αγωνιστική (2-1), δυσκόλεψε αρκετά τα πράγματα για την υπόθεση πρόκριση. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 40' και παρόλο που βρήκε την ισοφάριση με την αρχή της επανάληψης, στο 56' δέχτηκε και το δεύτερο τέρμα.

      Αν είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη αυτή τη στιγμή θα ήταν το πρώτο φαβορί για την πρόκριση. Πλέον πρέπει να κυνηγήσει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της ισχυρής Κροατίας. Την Κυριακή (13/10) υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν στο θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι τους στον όμιλο. Ισοβαθμεί με την Σλοβακία στους 9 βαθμούς, ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο Κροατία, έχει ηττηθεί όμως δύο φορές από τους Σλοβάκους οπότε θέλει καλύτερα αποτελέσματα από αυτούς μέχρι το τέλος.

      «Ξέρουμε ότι μας περιμένει μία καυτή ατμόσφαιρα. Τους αιφνιδιάσαμε στη Βουδαπέστη οπότε είναι δύσκολο να το κάνουμε και δεύτερη φορά. Η Κροατία είναι το φαβορί άλλα αν παίξουμε με θάρρος έχουμε ευκαιρία για να κάνουμε τη ζημιά», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, Μάρκο Ρόσι.

      Αγωνιστικά Νέα: Θα απουσιάσουν από το σημερινό παιχνίδι λόγω τιμωρίας ο στόπερ Μπάρατ (Κάνσας Σίτι) και ο μέσος Άνταμ Νάγκι (Μπρίστολ Σίτι). Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο αμυντικός Μπέσε (Χάβρη) και οι μέσοι Πατκάι (ΜΟΛ Βίντι), Σάμποτσλαϊ (Σάλτσμπουργκ).

      Η αποστολή της Ουγγαρίας:

      Τερματοφύλακες: Ντένες (Φερεντσβάρος), Γκουλάσι (Λειψία), Κόβαστσικ (ΜΟΛ Βίντι)

      Αμυντικοί: Μπάρατ (Κάνσας Σίτι), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κάνταρ (Ντ. Κιέβου), Κόρχουτ (Αρης), Λανγκ (Ομόνοια), Λόβρενσιτς (Φερεντσβάρος), Τάμας (Ζαλαέγκερσεγκ), Ορμπαν (Λειψία)

      Μέσοι: Χόλμαν (Σλόβαν Μπρατ.), Κλάινχαϊσλερ (Οσιγιεκ), Κόβατς (ΜΟΛ Βίντι), Α. Νάγκι (Μπρίστολ Σίτι), Φέρεντσι (Ντεμπρετσένι), Σίγκερ (Φερεντσβάρος), Βίντα (Ντουνάιτσκα Σρέντα)

      Επιθετικοί: Τζούτζακ (Αλ Ιτιχάντ), Φέτζεσιν (Ουίπεστ), Χόλεντερ (Λουγκάνο), Ντ. Νάγκι (Λέγκια), Νέμεθ (Κάνσας), Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Ζάλαϊ (Μάιντς), Βάργκα (Φερεντσβάρος)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Δύσκολα να την πατήσει ξανά η Κροατία η οποία είναι ξεκάθαρα το φαβορί για την πρόκριση και η πιο ποιοτική ομάδα. Καλή η μέχρι στιγμής πορεία των Ούγγρων αλλά θα χρειαστεί κάποιου είδους υπέρβαση για να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα. Σε πολύ χαμηλές αποδόσεις ο άσος για να τον προτιμήσουμε, θα πάμε με το over καθώς αμφότερες βρίσκουν δίχτυα.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        21 Κροατία 8 17 5 2 1 17:7
        24 Ουγγαρία 8 12 4 0 4 8:11
      5ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Κροατία 8 17 5 2 1 17:7
        4 Ουγγαρία 8 12 4 0 4 8:11
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο AZAZAZA, με το υψηλότερο yield +7.98% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες