1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Καζακστάν - Νορβηγία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 37,958 4.4%
X
€ 42,981 5.0%
2
€ 779,568 90.6%
Over
€ 32,625 42.3%
Under
€ 44,570 57.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 17:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

145 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

2

3

Σουτ εκτός εστίας

9

36%

Κατοχή μπάλας

64%

3

Οφσάιντ

0

2

Αποκρούσεις

0

4

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

12

4

Σέντρες

33

4

Αλλαγές

4

12

Φάουλ

9

0

Ασίστ

0

3

Αντεπιθέσεις

5

19

Πλάγια Άουτ

20

9

Εκτελέσεις Φάουλ

15

11

Ελεύθερα Λακτίσματα

4

4

Προσπάθειες Για Γκολ

20

1

«Κομμένα» Σουτ

9

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Almaty Central Stadium
  • Χωρητικότητα: 23804
  • Θεατές: 23173
Ντεμπούτο Τσερτσέσεφ στο Καζακστάν απέναντι στην παρέα του Χάαλαντ

Ντεμπούτο Τσερτσέσεφ στο Καζακστάν απέναντι στην παρέα του Χάαλαντ

Το Καζακστάν που έχει νέο προπονητή τον Στάνισλαβ Τσερτσέσεφ, υποδέχεται την Νορβηγία του Χάαλαντ για την πρεμιέρα του 3ου ομίλου της League B.

Τι ισχύει: Ο πρώτος κάθε ομίλου παίρνει την άνοδο για την Α' Κατηγορία. Οι τέσσερις δεύτερες απ' όλους τους ομίλους θα παίξουν με τις τέσσερις τρίτες της Α' Κατηγορίας σε διπλά ματς. Ο νικητής θα αγωνιστεί στη Α' Κατηγορία και ο ηττημένος στη Β'. Οι δύο από τις τέσσερις χειρότερες τελευταίες θα υποβιβαστούν στη Γ' Κατηγορία. Οι υπόλοιπες δύο θα δώσουν διπλά ματς με τις δύο δεύτερες της Γ' Κατηγορίας. Αν κερδίσουν θα παραμείνουν στη Β' Κατηγορία αν ηττηθούν θα υποβιβαστούν.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους 2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση συνολικά 6) Καλύτερη επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια 7) Περισσότερες νίκες συνολικά 8) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες συνολικά 9) Λιγότεροι βαθμοί ποινής (Κίτρινη κάρτα = ένας βαθμός, αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα που ακολουθεί μετά από κίτρινη = τέσσερις βαθμοί 10) Υψηλότερη θέση στην αρχική συνολική κατάταξη του Nations League.



Εξασφάλισε την άνοδο στην League B του Nations League τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου της, μπροστά από Αζερμπαϊτζάν, Σλοβακία και Λευκορωσία. Πρωτιά που του έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει εισιτήριο για τα τελικά του Euro αλλά στα ημιτελικά έπεσε πάνω στην Ελλάδα, η οποία το διέλυσε με 5-0 στις 21 Μαρτίου στην «OPAP Arena».

Το όνειρο τη παρουσίας σε τελική φάση Euro μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως ζει τις πιο λαμπερές στιγμές της ποδοσφαιρικής του ιστορίας. Στα προκριματικά του Euro τερμάτισε στην 4η θέση, πίσω από Δανία και Σλοβενία, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς-όσους και η Φινλανδία, και διεκδίκησε την απευθείας πρόκριση μέχρι την τελευταία αγωνιστική όταν και ηττήθηκε 2-1 από τους Σλοβένους εκτός έδρας.

Ο Ρώσος ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαγκόμεν Αντίγιεβ αποχώρησε τον Μάιο του 2024 από τον πάγκο επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους και βάζοντας τέλος σε μία «χρυσή» διετία. Αντικαταστάτης του ο συμπατριώτης του Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής Ρωσίας από το 2015 έως το 2021 οδηγώντας την ως τα προημιτελικά του Μουντιάλ του 2018. Προπονητής με αρκετά βαρύ όνομα και στο σημερινό θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο.

Μετά τον αγώνα του Μαρτίου με την Ελλάδα, έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες με Λουξεμβούργο (1-2), Αρμενία (1-2) και Αζερμπαϊτζάν (2-3). Στα δύο τελευταία βρισκόταν στον πάγκο ο Ρουσλάν Μπαλτίγιεβ σε ρόλο υπηρεσιακού.

Τοποθετήθηκε στον 3ο όμιλο της League B μαζί με Αυστρία, Νορβηγία και Σλοβενία όντας το μεγάλο αουτσάιντερ του γκρουπ. Κάνει πρεμιέρα εντός έδρας απέναντι στην Νορβηγία και ακολουθεί ματς με την Σλοβενία στις 9 Σεπτεμβρίου στην Λιουμπλιάνα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τσερτσέσοβ ρωτήθηκε αν ο στόχος είναι η άνοδος, με τον ίδιο να τονίζει: «Ο συγκεκριμένος στόχος είναι να παίξουμε με την Νορβηγία. Στόχος κάθε αθλητή είναι η νίκη. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Μέσα από τα παιχνίδια του Nations League προετοιμαζόμαστε για τα προκριματικά του Μουντιάλ».

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι διαθέσιμος ο πολύτιμος εξτρέμ Σαμορόντοβ (Αχμάτ Γκρόζνι). Νοκ-άουτ ο στόπερ Κουσιάποβ. Από την άλλη αμφίβολος δίνεται ο χαφ Οράζοβ (Σίλκεμποργκ). Υπάρχει επίσης θέμα ετοιμότητας μερικών από τους κορυφαίους του παίκτες λόγω μικρού αγωνιστικού χρόνου με τις ομάδες τους.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σχάτσκι (Ακτόμπε), Ζαρούτσκι (Αστάνα), Ποκατίλοφ (Τομπόλ), Αναρμπέκοφ (Ζενίς)

Αμυντικοί: Μάλι (Ορνταμπάσι), Ασρανκούλοφ (Τομπόλ), Ταπάλοφ (Τομπόλ), Μαρότσκιν (Αστάνα), Βορογκόφσκι (Αστάνα), Μπίστροφ (Αστάνα), Γκαμπίσεφ (Ελιμάι), Κασίμ (Ακτόμπε), Αλίπ (Ζενίτ), Σκβόρτσοφ (Σίνικ), Κουσιάποφ (Καμάζ)

Μέσοι: Ταγκιμπέργκεν (Ορνταμπάσι), Ισλαμκχάν (Ορνταμπάσι), Αμπίκεν (ΟρνταμπάσΙ0, Οράζοφ (Σίλεκομποργ), Κενέσοφ (Ακτόμπε), Ζαϊνουντίνοφ (Μπεσίκτας), Μπεϊσεμπέκοφ ( Αστάνα), Αστάνοφ (Αστάνα), Τσεσνόκοφ (Τομπόλ)

Επιθετικοί: Αϊμπέτοφ (Αντάνα Ντέμιρσπορ), Ζχακσιλίκοφ (Καϊσάρ), Ομιρτάεφ (ΜΠΑΤΕ), Καρίμοφ (Αστάνα)

Απογοήτευσε στα προκριματικά του Euro βγαίνοντας από νωρίς εκτός διεκδίκησης μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου της. Τερμάτισε στην 3η θέση και στο -10 από την πρωτοπόρο Ισπανία αλλά και στο -6 από την 2η Σκωτία. Ξεπέρασε μονάχα τις Γεωργία και Κύπρο έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Τα έξι γκολ του Χάαλαντ στα προκριματικά δεν ήταν αρκετά για τους Νορβηγούς που κέρδισαν μόνο την Κύπρο και την Γεωργία.

Δεν είχε δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στα τελικά του Euro μέσω του Nations League καθώς τερμάτισε 2η στον όμιλο της League B και στο -3 από την Σερβία μετά την ήττα από την τελευταία στο Όσλο (0-2) την τελευταία αγωνιστική. Της αρκούσε και η ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρωτιά και την άνοδο στην League A αλλά δεν τα κατάφερε.

Συνεχίζει από το 2020 με τον Στάλε Σολμπάκεν, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας μετά το φινάλε του Μουντιάλ 2026.

Παρότι οι Νορβηγοί διαθέτουν μια σπουδαία φουρνιά ποδοσφαιριστών όπως οι Χάαλαντ, Έντεγκαρντ και Μπομπ, ζορίζονται χαρακτηριστικά στις προκριματικές φάσεις και δεν έχουν δώσει το «παρών» σε τελική φάση μεγάλου τουρνουά από το μακρινό 2000.

Έχει δώσει τέσσερα φιλικά μέσα στο 2024 φέρνοντας δύο ήττες από Τσεχία (1-2) και Δανία (1-3), μία ισοπαλία με την Σλοβακία (1-1) ενώ νίκησε το Κόσοβο (3-0).

Θα διεκδικήσει την άνοδο στην League A απέναντι σε Αυστρία, Σλοβενία και Καζακστάν. Κομβικό να ξεκινήσει με το δεξί απέναντι στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με το φαβορί του γκρουπ, Αυστρία στο Όσλο (9/9).

Εν όψει του σημερινού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, τόνισε: «Το ταξίδι ήταν δύσκολο. Ξέρουμε κάθε παίκτη της ομάδας του Καζακστάν. Νίκησαν Δανία και Φινλανδία. Έχουμε παρακολουθήσει τα παιχνίδια τους και έχουμε συγκρίνει αυτά με τον προηγούμενο και τον τωρινό προπονητή. Όλες οι ομάδες στο γκρουπ είναι ισοδύναμες. Κάθε μία μπορεί να πάρει βαθμούς από την άλλη. Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Είναι να περιγράψεις ότι δεν έχουμε φτάσει πουθενά εδώ και 20 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια ήταν απογοητευτικά».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμών οι στόπερ Αγιέρ (Μπρέντφορντ), Ντάλαντ (Κάρντιφ) και ο μέσος Σιέβολντ (Μπόντο Γλιμτ). Οι δύο τελευταίοι θα είχαν ευκαιρία να κάνουν ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών. Εκτός επίσης ο εξτρέμ Σαχραουί (Λιλ) καθώς επέλεξε να εκπροσωπήσει το Μαρόκο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Σεβίλλη), Σέλβικ (Χάουγκεσουντ), Ντίνγκελαντ (Μπραν)

Αμυντικοί: Ρίερσον (Ντόρτμουντ), Έστιγκαρντ (Ρεν), Πέντερσεν (Τορίνο), Χάνκε-Όλσεν (Μάιντζ), Μπιέρκαν (Μπόντο Γκλίμτ), Μέλερ Βόλφε (Άλκμααρ), Γκούντερσεν (Μπόντο Γκλιμτ), Ντάλαντ (Κάρντιφ), Λάνγκας (Βίκινγκ)

Μέσοι: Έντεγκααρντ (Άρσεναλ), Μπέργκε (Φούλαμ), Θόρστβεντ (Σασουόλο), Μπεργκ (Μπόντο Γκλιμτ), Θόρσμπι (Τζένοα), Ντένουμ (Τουλούζ), Νούσα (Λειψία), Μίχρε (Μπραν), Βάλε Έγκελι (Νόρτζελαντ)

Επιθετικοί: Σόρλοθ (Ατλέτικο), Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), Στραντ Λάρσεν (Γουλβς)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Καζακστάν ξεπέρασε τις προσδοκίες τους προηγούμενες μήνες φτάνοντας έως τα μπαράζ πρόκρισης του Euro, εκεί όπου γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από την Ελλάδα. Έχει πλέον νέο τεχνικό τον έμπειρο Στάνισλαβ Τσερτσέσεφ αλλά υπάρχει θέμα ετοιμότητας αρκετών ποδοσφαιριστών της ενώ η εικόνα στα τελευταία φιλικά δεν ήταν ενθαρρυντική. Ψάχνει μια επιτυχημένη παρουσία η Νορβηγία, η οποία ταξίδεψε με όλα τ’ αστέρια της στο Καζακστάν και έχει σαφώς τον πρώτο λόγο. Πολύ χαμηλά το «διπλό», θα στραφώ στην εναλλακτική του όβερ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Νορβηγία 2 4 1 1 0 2:1
  4 Καζακστάν 2 1 0 1 1 0:3
Εμφάνιση όλων
Καζακστάν - Τελ. αγώνες
9/9/2024
Σλοβενία
Καζακστάν
3 - 0
6/9/2024
Καζακστάν
Νορβηγία
0 - 0
11/6/2024
Αζερμπαϊτζάν
Καζακστάν
3 - 2
7/6/2024
Αρμενία
Καζακστάν
2 - 1
26/3/2024
Λουξεμβούργο
Καζακστάν
2 - 1
21/3/2024
Ελλάδα
Καζακστάν
5 - 0
14/3/2024
Καζακστάν
Τουρκμενιστάν
2 - 0
20/11/2023
Σλοβενία
Καζακστάν
2 - 1
17/11/2023
Καζακστάν
Σαν Μαρίνο
3 - 1
17/10/2023
Φινλανδία
Καζακστάν
1 - 2
Αναμετρήσεις Ομάδων
6/9/2024
Καζακστάν
Νορβηγία
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο stasis με το υψηλότερο yield +5.06% έπαιξε: 2
  • » Ο arhokubanos, με το υψηλότερο yield +8.91% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

Matakt98 6/9/2024 13:06

Γκολ γκολ οβερ

MC88 6/9/2024 20:18

Ευτυχώς που ήταν αυτός ο χαλαντ ο παιχταρας και έκανε χατ τρικ πάλι 🤡

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες