Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Ολλανδία

10/9/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 374
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 230 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολλανδία - Ιρλανδία στις 18/11/2023

Προϊστορία

18/11/2023 ΟλλανδίαΙρλανδία 1 - 0
10/9/2023 ΙρλανδίαΟλλανδία 1 - 2
27/5/2016 ΙρλανδίαΟλλανδία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 111,356 8.5%
X
€ 110,432 8.4%
2
€ 1,086,913 83.1%
Over
€ 55,501 31.9%
Under
€ 118,520 68.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

223 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

5

1

Σουτ εκτός εστίας

2

51%

Κατοχή μπάλας

49%

1

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

5

16

Φάουλ

11

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Stephen Kenny

9 Adam Idah

20 Chiedozie Ogbene

17  Jason Knight Ebosele Festy Αλλαγή 87'

6 Josh Cullen

8  Alan Browne Mcgrath Jamie Αλλαγή 73'

11  James McClean Manning Ryan Αλλαγή 64'

10  Matt Doherty Armstrong Sinclair Αλλαγή 87'

5  John Egan Smallbone William Αλλαγή 73'

4 Shane Duffy

12 Nathan Collins

1 Gavin Bazunu

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Aviva Stadium
  • Χωρητικότητα: 51700
Βάζουν «θεμέλια» πρόκρισης οι «οράνιε» στο Δουβλίνο

Βάζουν «θεμέλια» πρόκρισης οι «οράνιε» στο Δουβλίνο

Η Ιρλανδία φιλοξενεί την Ολλανδία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Την εκτός έδρας ήττα από τη Γαλλία γνώρισαν οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Ελλάδα.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Γνώρισε φυσιολογική ήττα με 2-0 από τη Γαλλία εκτός έδρας και πλέον η διεκδίκηση της πρόκρισης δυσκόλεψε πάρα πολύ. Οι Ιρλανδοί δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν, έχοντας μόλις δύο τελικές προσπάθειες σε ολόκληρο το ματς, ενώ ταυτόχρονα η άμυνά τους δεν άντεξε την πίεση που δέχθηκε και από το 19' κυνηγούσαν στο σκορ. Στο 48' η εστία τους παραβιάστηκε για δεύτερη φορά, ενώ στο 72' γλίτωσαν ένα τρίτο γκολ από το δοκάρι, με τους γηπεδούχους να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες για παραπάνω τέρματα.

Με μόλις μία νίκη σε τέσσερα ματς η Ιρλανδία έχει τρεις βαθμούς και στην 4η θέση και το -3 από Ελλάδα και Ολλανδία που ισοβαθμούς στους 6 πόντους, με τους «οράνιε» πάντως να έχουν ένα ματς λιγότερο. Η βρετανική ομάδα παίζει συνεπώς τα... ρέστα της κόντρα στους Ολλανδούς, καθώς αν δεν βρει έστω έναν βαθμό βγαίνει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης.

«Πρόκειται για ένα ματς που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμάς και θεωρώ πως με τη δύναμη που πάντα μας δίνουν οι φίλαθλοί μας, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό εδώ» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στίβεν Κένι.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίστηκαν στο ματς με τη Γαλλία ο επιθετικός Κιν (Πρέστον) και ο μπακ Στίβενς (Στόουκ) και είναι ιδιαίτερα αμφίβολοι, αλλά εξέτισε κι επιστρέφει ο μπακ Ντόχερτι (Ατλέτικο). Νοκ άουτ ο βασικός επιθετικός Φέργκιουσον (Μπράιτον), ενώ αμφίβολος είναι ο αμυντικός Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ). Εκτός κλήσεων επίσης οι τραυματίες επιθετικοί Πάροτ (Τότεναμ) και Ομπαφέμι (Μπέρνλι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπαζούνου (Σαουθάμπτον), Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Τράβερς (Μπόρνμουθ)

Αμυντικοί: ΜακΚλιν (Ρέξαμ), Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ο’ Ντόουντα (Κάρντιφ), Ο’ Σι (Μπέρνλι), Κόλινς (Μπρέντφορντ), Λένιχαν (Μίντλεσμπρο), Στίβενς (Στόουκ), Ομομπαμιντέλε (Νότιγχαμ Φόρεστ), Εμποσέλε (Ουντινέζε), Ντόχερτι (Ατλέτικο)

Μέσοι: Χέντρικ (Σέφιλντ Γουέντσντεϊ), Μπράουνι (Πρέστον), Κάλεν (Μπέρνλι), Μολούμπι (Γουέστ Μπρομ), Νάιτ (Μπρίστολ Σίτι), ΜακΓκραθ (Αμπερντίν), Σμολμπον (Σαουθάμπτον).

Επιθετικοί: Ογκμπένε (Λούτον), Άιντα (Νόριτς), Κόνολι(Χαλ), Κιν (Πρέστον).Νίκησε εύκολα με 3-0 την Ελλάδα εντός έδρας, στο καλύτερό της ματς από όταν ανέλαβε ο Ρόναλντ Κούμαν την τεχνική ηγεσία. Οι Ολλανδοί ήταν καταιγιστικοί σημειώνοντας τρία γκολ στο πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα άνοιξαν το σκορ στο 16' με σουτ του Ντε Ρουν μέσα από την περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και στο 31' μετά από όμορφη αντεπίθεση και υποδειγματική εκτέλεση του Χάκπο διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Ντούμφρις είχε σουτ στο δοκάρι στο 36' και στο 39' ο Βέγκχορστ με κοντινή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι «οράνιε» κατέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια και διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους, έχοντας 1-2 καλές ευκαιρίες, ενώ δεν απειλήθηκαν ποτέ ουσιαστικά και έτσι έφτασαν στην επικράτηση.

Με αυτό το τρίποντο η Ολλανδία «έπιασε» την Ελλάδα στους 6 βαθμούς ακι τη 2η θέση, έχοντας όμως κι ένα ματς λιγότερο, ενώ απέδειξε πως παρά την ανησυχία και το άγχος που είχε δημιουργηθεί, παραμένει το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση μαζί φυσικά με τους Γάλλους.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τους βαθμούς με την Ελλάδα, αλλά το παιχνίδι με την Ιρλανδία είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση, αφού παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι» σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε», Ρόναλντ Κούμαν.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος ο στόπερ Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι). Εκτός κλήσεων λόγω τραυματισμών ο γκολκίπερ Μπάιλοου (Φέγενορντ), ο βασικός στόπερ Μπότμαν (Νιούκαστλ) και οι επιθετικοί Μπερχβάϊν (Άγιαξ) και Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης). Εκτός και αρκετοί πρωτοκλασάτοι σε σχέση με τις κλήσεις του Ιουνίου, με πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις τους μεσοεπιθετικούς Κλάασεν (Άγιαξ) και Τέιλορ (Άγιαξ), τους αμυντικούς Μαλάσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χράφενμπεργκ (Λίβερπουλ) και Τίμπερ (Άρσεναλ), τον μέσο Βαινάλντουμ (Ρόμα) και τον επιθετικό Μπρόμπεϊ (Άγιαξ).

H αποστολή:

Τερματοφύλακες: Φερμπρούγκεν (Μπράιτον), Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Σχέρπεν (Φιτέσε)

Αμυντικοί: Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Μπλιντ (Χιρόνα), Ντούμφρις (Ίντερ), Χερτράουντα (Φέγενορντ), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Φράι (Ίντερ), Ντε Λιχτ (Μπάγερν Μονάχου), Ντε Φράι (Ίντερ), Χάρτμαν (Φέγενορντ), Φαν Ντε Φεν (Τότεναμ)

Μέσοι: , Ντε Ρουν (Αταλάντα), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Κουπμάινερς (Αταλάντα), Ρέιντερς (Μίλαν), Φέιρμαν (Αϊντχόφεν) Τέιλορ (Άγιαξ), Βίφερ (Φέγενορντ).

Επιθετικοί: Μπέργκχαους (Άγιαξ), Μάλεν (Ντόρτμουντ), Χάκπο (Λίβερπουλ), Βέγκχορστ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λανχ (Αϊντχόφεν), Σίμονς (Λειψία).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε ανοδική πορεία και με καλή ψυχολογία η Ολλανδία, που με νίκη στο Δουβλίνο «καθαρίζει» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση και σίγουρα βγάζει εντελώς νοκ άουτ από τη διεκδίκησή της την Ιρλανδία. Οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους «μεταμορφώνονται» προς το καλύτερο και σίγουρα θα το παλέψoυν, αλλά οι Ολλανδοί παραμένουν πολύ μεγάλο φαβορί. Παρ' όλα αυτά η απόδοση του διπλού δεν... συγκινεί και το να σημειωθούν 2-3 είναι πιο ελκυστικό, αφού μία «επαγγελματική» νίκη της Ολλανδίας, χωρίς ιδιαίτερα πολλά τέρματα, είναι το πιθανότερο σενάριο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 2ος Όμιλος
  2 Ολλανδία 8 18 6 0 2 17:7
  4 Ιρλανδία 8 6 2 0 6 9:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: 2
  • » Ο Oli, με το υψηλότερο yield +10.95% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +2.97% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες