2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Μάλτα

Προϊστορία

23/9/2022 ΕσθονίαΜάλτα 2 - 1
9/6/2022 ΜάλταΕσθονία 1 - 2
12/11/2017 ΜάλταΕσθονία 0 - 3
31/8/2016 ΕσθονίαΜάλτα 1 - 1
20/8/2008 ΕσθονίαΜάλτα 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 409,971 81.5%
X
€ 37,163 7.4%
2
€ 55,844 11.1%
Over
€ 7,304 14.5%
Under
€ 43,138 85.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

119 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

1

2

Σουτ εκτός εστίας

4

45%

Κατοχή μπάλας

55%

2

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

1

5

Κόρνερ

3

14

Φάουλ

12

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 5539
Κρίνεται η πρωτιά

Κρίνεται η πρωτιά

Η Εσθονία υποδέχεται τη Μάλτα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

Δύο παιχνίδια έδωσε στο «παράθυρο» του Ιουνίου, σημείωσε ισάριθμες νίκες και έτσι έγινε το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση. Η νίκη επί του Σαν Μαρίνο στην πρεμιέρα έμοιαζε δεδομένη και έτσι μετά ταξίδεψε στο Τα’ Κάλι για να αντιμετωπίσει τη Μάλτα.

Σε μία αναμέτρηση που δεν ήταν η καλύτερη ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη και πλέον κρατάει στα χέρια της την άνοδο. Έμεινε όρθια στο 14’ καθώς ο Χάιν απέκρουσε το πέναλτι του Τέουμα και έπειτα στην πρώτη της φάση στο 21’ προηγήθηκε με τον Βασίλιεβ. Από μία κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα της στο 56’ δέχτηκε την ισοφάριση αλλά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Ζενιόφ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και έδωσε έτοιμο γκολ στον Άνιερ για το 2-1.

Το αποτέλεσμα αυτό την έφερε στην πρώτη θέση μαζί με τη Μάλτα αλλά για την ώρα υπερτερεί στην ισοβαθμία. Ξέρει πως αρκεί και ο βαθμός της ισοπαλίας για να εξασφαλίσει την άνοδο καθώς η αντίπαλος της την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό. Ο μόνος τρόπος για να πέσει στη 2η θέση είναι να ηττηθεί είτε με δύο γκολ διαφορά είτε με ένα σκορ από 2-3 και πάνω. Θέλει βέβαια να επιστρέψει στην Γ΄ Κατηγορία και είναι στο χέρι της να τα καταφέρει.

«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον όμιλο για να ανέβουμε κατηγορία. Την ίδια στιγμή ο στόχος όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είναι πάντα ο ίδιος, να έχουμε την επιθυμία να κερδίζουμε. Ξέρουμε τη βαθμολογία και πρέπει να θυμόμαστε ότι και η Μάλτα έχει ελπίδες για την πρώτη θέση », σχολίασε ο κόουτς Χάμπερλι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο στόπερ Κλάβαν (Πάρτου), ο μέσος Κρέιντα (Φλόρα), ο μπακ Κάιτ (Λεβάντια) και μέσος Κούουσκ (Ούιπεστ)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ίγκονεν (Μπιέλσκο-Μπιάλα), Χέιν (Άρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια)

Αμυντικοί: Πικ (Λεβάντια), Πουργκ (Φλόρα), Ταμ (Στελαουα), Καλάστε (Φλόρα), Μετς (Ζυρίχη), Τενίστε (Ταμέκα), Κουσκ (Ούιπεστ), Πέετσον (Λεβάντια), Μπαράνοφ (Πιούνικ),

Μέσοι: Βασίλιεβ (Φλόρα), Σούμετς (Φλόρα), Μίλερ (Φλόρα), Κάιτ (Ραπίντ), Ρόμπερτ Σέιν (Ουτρέχτη), Τιούνοφ (ΣΠΑΛ), Βάστσουκ (Σταλ Μιέλετς)

Επιθετικοί: Ανιέρ (Μουανγκθόνγκ Γιουνάιτεντ), Σόργκα (Γκέτεμποργκ), Ζένιοβ (Φλόρα), Ογιάμα (Φλόρα), Κιρς (Λεβάντια), Σινιάφσκι (Σλοβάτσκο), Σάπινεν (Πιαστ Γκλίβιτσε)

Έστω και δύσκολα επικράτησε με 1-0 του Σαν Μαρίνο στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Είχε φυσικά τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά παρά τις ευκαιρίες της δεν μπόρεσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος. Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως ο Μουσκάτ με ωραία κεφαλιά ψαράκι της έδωσε το προβάδισμα, είχε καλές στιγμές και για δεύτερο γκολ αλλά δεν το πέτυχε και παραλίγο να το «πληρώσει» καθώς στο 68’ η αντίπαλος της είχε δοκάρι.

Θα παρουσιαστεί λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη, μάλιστα με δύο γκολ διαφορά ή με ένα σκορ πάνω από 3-2, που θα της δώσει την πρώτη θέση. Σπάνια βρίσκεται σε τέτοιο σημείο να διεκδικεί δηλαδή σε μία αναμέτρηση έναν μεγάλο στόχο και είναι λογικό να έχει τη θέση του αουτσάιντερ. Γενικά δείχνει ένα βελτιωμένο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα αλλά οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες. Την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό οπότε τώρα κλείνει τις υποχρεώσεις της στο φετινό Nations League.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν οι μέσοι Ρ. Μουσκάτ (Βαλέτα) και Κορμπαλάν (Χάμρουν) και ο φορ Γκάμπιν (Σάτον)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκαλέα (Ετζέλα Έττελμπρουκ), Φορμόσα (Βαλέτα) , Αζοπάρντι (Χάμρουν Σπάρτανς)

Αμυντικοί: Σ. Μποργκ (Χάμρουν Σπάρτανς), Μουσκάτ (Φαρένσε), Πέπε (Μπιρκιρκάρα), Τ. Μποργκ (Βαλέτα), Μπράουν (Σεντ Τζόνστον) , Καρουάνα (Βαλέτα)

Μέσοι: Εμπονγκ (Κιργιάτ Σχμόνα), Καμενζούλι (Φλοριάνα), Τέουμα (Ουνιόν Σεν Ζιλουά), Γκιλαμιέ (Χάμρουν Σπάρτανς), Πάιμπερ (Φλοριάνα), Νικολάς Γκαρσία (Φλοριάνα), Οβερέντ (Φλοριάνα), Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς)

Επιθετικοί: Μοντεμπέλο (Μπιρκιρκάρα), Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιανς), Σαταριάνο (Μπαλζάν), Π. Εμπόνγκ (Μπιρκιρκάρα), Μπουσουτίλ (Φλοριάνα), Τζόουνς (Όξφορντ), Ντίμεχ (Βαλέτα)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι κορυφής ανάμεσα σε δύο ισόβαθμες ομάδες, με την Εσθονία βέβαια να είναι το φαβορί. Οι γηπεδούχοι ξέρουν πως ακόμα και με την ισοπαλία θα «κλειδώσουν» την άνοδο, είναι ανώτεροι από την αντίπαλο τους και θέλουν να το αποδείξουν στο γήπεδο. Η Μάλτα θα προσπαθήσει για την έκπληξη αλλά μοιάζει αρκετά δύσκολο να τα καταφέρει. Έχει λογική ο άσος και θα πάμε μαζί του.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Εσθονία 4 12 4 0 0 10:2
  2 Μάλτα 4 6 2 0 2 5:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες