12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλτα - Εσθονία

9/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 166
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 691 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εσθονία - Μάλτα στις 23/9/2022

Προϊστορία

23/9/2022 ΕσθονίαΜάλτα 2 - 1
9/6/2022 ΜάλταΕσθονία 1 - 2
12/11/2017 ΜάλταΕσθονία 0 - 3
31/8/2016 ΕσθονίαΜάλτα 1 - 1
20/8/2008 ΕσθονίαΜάλτα 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 14,760 22.0%
X
€ 31,610 47.1%
2
€ 20,771 30.9%
Over
€ 1,665 17.5%
Under
€ 7,867 82.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

115 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

5

5

Σουτ εκτός εστίας

2

60%

Κατοχή μπάλας

40%

2

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

7

4

Αλλαγές

3

6

Φάουλ

13

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ta' Qali
  • Χωρητικότητα: 17797
  • Θεατές: 3422
Οι δύο τους για την άνοδο

Οι δύο τους για την άνοδο

Η Μάλτα υποδέχεται την Εσθονία για το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στους ομίλους του Nations League. Αμφότερες έχουν κερδίσει το Σαν Μαρίνο, ηττήθηκαν σε φιλικό από την Αργεντινή οι φιλοξενούμενοι

Έκανε το καθήκον της απέναντι στο Σαν Μαρίνο την Κυριακή και πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-0. Δυσκολεύτηκε είναι η αλήθεια στο πρώτο μέρος, δεν δημιούργησε αξιόλογες ευκαιρίες και έτσι πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο χωρίς να έχει σκοράρει. Μπήκε νωθρά στην επανάληψη αλλά μία ωραία ενέργεια και ένα σουτ του Μπουσουτίλ πήρε το προβάδισμα στο 59’. Δεν ανησύχησε έπειτα και στο 75’ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Γκιλαμιέ, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη της.

Είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική οπότε ξεκίνησε με το δεξί της τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Ξέρει πως οι αναμετρήσεις με την Εσθονία είναι αυτές που θα καθορίσουν την πορεία της στον όμιλο και το αν θα πάρει ή όχι την πρώτη θέση. Ξέρει πως η αντίπαλος της είναι στα μέτρα της, δεν έχει σημειώσει κάποια επιτυχία σαν εθνική και η άνοδος στη Γ΄ Κατηγορία θα είναι μία τέτοια.

«Δεν θέλω να πω για το ποδοσφαιρικό μας στυλ, ας μιλήσουν οι άλλοι για εμάς. Η νίκη μας με το Σαν Μαρίνο μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Οι πόντοι είναι πολύ σημαντικοί αλλά θεωρώ ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι δεν είναι αυτό αλλά εκείνο που θα παίξουμε στην Εσθονία το Σεπτέμβριο», τόνισε ο κόουτς Μάντζια

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και επιστρέφουν ο μέσος Τέουμα (Ουνιόν Σεν Γκιλουά) και ο μεσοεπιθετικός Καμενζούλι (Φλοριάνα). Αμφίβολη η συμμετοχή του αμυντικού Τ. Μποργκ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Χαμρούν Σπάρτανς), Γκαλέα (Μπαλζάν), Φορμόσα (Σαν Γκουάν)

Αμυντικοί: Σ. Μποργκ (Γκζίρα Γιουνάιτεντ), Μουσκάτ (Κάσα Πία), Πέπε (Μπιρκιρκάρα), Απάπ (Χιμπέρνιανς), Τ. Μποργκ (Βαλέτα), Μικαλέφ (Χάμρουν Σπάρτανς), Μπράουν (Σεντ Τζόνστον)

Μέσοι: Εμπονγκ (Χαμρούν Σπάρτανς), Καμενζούλι (Φλοριάνα), Τέουμα (Ουνιόν Σεν Γκιλουά), Γκιλαμιέ (Σιένα), Βέλα (Χιμπέρνιανς), Πάιμπερ (Φλοριάνα), Νικολάς Γκαρσία (Φλοριάνα), Μουσκάτ (Γκζίρα Γιουνάιτεντ), Οβερέντ (Φλοριάνα), Κορμπαλάν (Χάμρουν Σπάρτανς)

Επιθετικοί: Μοντεμπέλο (Μπιρκιρκάρα), Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιανς), Σαταριάνο (Περγκολετέσε), Π. Εμπόνγκ (Μπιρκιρκάρα), Μπουσουτίλ (Φλοριάνα), Γκαμπίν (Χάμρουν Σπάρτανς).

Μετά τη θετική της πρεμιέρα στο Nations League όπου πήρε μία άνετη εντός έδρας νίκη απέναντι στο Σαν Μαρίνο, έδωσε φιλική αναμέτρηση με την Αργεντινή την Κυριακή. Προφανώς και η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και γι’ αυτό ήρθε και η ήττα με 5-0. Έδωσε όμως το παρών σε ένα εξαιρετικό σόου του Μέσι ο οποίος πέτυχε και τα πέντε γκολ της αναμέτρησης. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο σε όλο το παιχνίδι και από τη στιγμή που ο “Πούλγκα” ήταν σε εξαιρετική κατάσταση ήρθε και φυσιολογικά η ήττα.

Επιστρέφει στο Nations League απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι στα ίδια επίπεδα με εκείνη. Στόχος είναι η επιστροφή της στην Γ’ Κατηγορία και η Μάλτα είναι το μοναδικό εμπόδιο που έχει για να τα καταφέρει. Σε αυτά τα παιχνίδια θα κριθούν όλα καθώς αποδεικνύεται πως το Σαν Μαρίνο δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε καμία από τις δύο.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές οι απουσίες του στόπερ Κλαβάν (Πάιντε) και του τερματοφύλακα Ακσάλου (Πάιντε)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ίγκονεν (Μπιέλσκο-Μπιάλα), Χέιν (Άρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια)

Αμυντικοί: Πασκότσι (Τότεναμ), Πικ (Λεβάντια), Πουργκ, Λούκα, Λιλάντερ, Ταμ, Καλάστε (Φλόρα), Πούρι (Ταμέκα), Μετς (Ζυρίχη), Τενίστε (Ταμέκα), Κουσκ (Ούιπεστ), Πέετσον (Λεβάντια)

Μέσοι: Κρέιντα (Σκέβντε), Βασίλιεβ, Σούμετς, Μίλερ, Πουμ (Φλόρα), Κάιτ (Ραπίντ), Ρόμπερτ Σέιν (Ουτρέχτη)

Επιθετικοί: Ανιέρ (Μουανγκθόνγκ Γιουνάιτεντ), Σόργκα (Γκέτεμποργκ), Ζένιοβ, Αλίκου (Φλόρα), Κιρς (Λεβάντια), Σινιάφσκι (Σλοβάτσκο)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι νίκες και των δύο επί του Σαν Μαρίνο της φέρνουν πλέον να κοντραριστούν για την πρώτη θέση κάτι που βέβαια ήταν και αναμενόμενο. Η Μάλτα ίσως έχει λίγο καλύτερη ψυχολογία καθώς η Εσθονία προέρχεται από βαριά ήττα έστω και αν αυτή ήρθε από τη Αργεντινή του Μέσι. Δεν μοιάζει πάντως οι δύο τους να έχουν μεγάλες διαφορές και λογικά θα είναι μία αμφίρροπη αναμέτρηση. Το under μοιάζει πιθανό αλλά βρίσκεται σε χαμηλές τιμές. Θα ρισκάρουμε με το 0-1 Goal.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μάλτα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Εσθονία 4 12 4 0 0 10:2
  2 Μάλτα 4 6 2 0 2 5:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.39% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες