3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Ισπανία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 60,535 8.4%
X
€ 62,569 8.7%
2
€ 595,105 82.9%
Over
€ 27,863 34.6%
Under
€ 52,572 65.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

251 ψήφοι:

Ειδήσεις

Ψάχνει... θαύμα η Ελλάδα, «καίγεται» η Ισπανία

Ψάχνει... θαύμα η Ελλάδα, «καίγεται» η Ισπανία

Ελλάδα και Ισπανία αναμετρούνται στο ΟΑΚΑ για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών Μουντιάλ. Η «γαλανόλευκη» θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στο θαύμα της 2ης θέσης, από την άλλη οι «φούριας ρόχας» χρειάζονται τους τρεις βαθμούς ώστε να παίξουν μετά τελικό πρόκρισης με την Σουηδία στην έδρα τους.

ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση μέσα στην Σουηδία αλλά ηττήθηκε με 2-0 και πλέον ψάχνει θαύμα για να προκριθεί στα τελικά του Κατάρ. Εξαιρετική στο πρώτο μέρος, έχοντας ευκαιρίες και δύο δοκάρια για να ανοίξει το σκορ, όμως στην επανάληψη πλήρωσε τα φθηνά λάθη στην άμυνα και δέχτηκε δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών (59’ πεν., 69’). Προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά στο 86’ έχασε με αποβολή τον Χατζηδιάκο και τα πάντα τελείωσαν.

Μπήκε τέλος στο αήττητο σερί της στον όμιλο (2-3-1) και υποχώρησε στην 3η θέση του ομίλου με -4 από την 2η Ισπανία και -6 από την 1η Σουηδία, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Για να ελπίζει σε πρόκριση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται να κάνει το «2 στα 2» απέναντι σε Ισπανία και Κόσοβο και παράλληλα οι Ίβηρες να χάσουν βαθμούς στο εντός που ακολουθεί με την Σουηδία, η οποία σ’ αυτό το σενάριο ενδέχεται να είναι αδιάφορη μιας και με νίκη επί της Γεωργίας σήμερα θα πάει στην Σεβίλλη έχοντας εξασφαλισμένη την πρωτιά.

Σε ερώτηση για το πόσο ρεαλιστικός είναι ο στόχος της πρόκρισης αλλά και για το σημερινό παιχνίδι με τους «φούριας ρόχας», ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαν’τ Σχιπ δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά είναι πιθανό. Πήραμε αποτέλεσμα στην Ισπανία, κερδίσαμε εδώ τη Σουηδία, παίξαμε καλά και στη Στοκχόλμη. Χωρίς πίστη δεν γίνεται τίποτα, έχουμε πλάνο. Ρεαλιστικά η Ισπανία είναι το φαβορί, είναι καλύτερη ομάδα, το αποδεικνύει εδώ και πολλά χρόνια. Εμείς έχουμε το πλάνο μας, γιατί όχι να μην μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Ισπανία θα έχει τον έλεγχο της μπάλας, το ξέρουμε αυτό. Θέλουμε να αμυνθούμε ψηλά, να πρεσάρουμε και να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία τους», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΠΟ για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη «γαλανόλευκη».

Αγωνιστικά Νέα: Πηγαίνει στο παιχνίδι με κομβικές απουσίες, αφού είναι τιμωρημένος ο κάπτεν/επιθετικός χαφ Μπακασέτας (Τραμπζοσπόρ), ενώ δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας και τραυματισμού οι στόπερ Χατζηδιάκος (Άλκμααρ) και Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), οι οποίοι ήταν βασικοί στο ματς της Στοκχόλμης. Σταθερά εκτός ο βασικός μέσος Ζέκα (Κοπεγχάγη) και ο επιθετικός χαφ Φορτούνης (Ολυμπιακός).

Σύμφωνα με τις δοκιμές του Φαν’τ Σχιπ είναι πιθανό να δούμε ως τριάδα στα στόπερ τους Τζαβέλλα, Γούτα (ή Μήτογλου) και Τσιμίκα και τους Ανδρούτσο-Γιαννούλη στα άκρα στο 3-5-2 του Ολλανδού. Στο κέντρο είναι πιθανό να είναι οι Μπουχαλάκης-Σιώπης, μπροστά τους ο Μάνταλος και επιθετικό δίδυμο οι Παυλίδης και Μασούρας.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης (Σερίφ)

Αμυντικοί: Τζαβέλας (ΑΕΚ), Γιαννούλης (Νόριτς), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Κυριακόπουλος (Σασουόλο), Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα), Γούτας (Σίβασπορ), Μήτογλου (ΑΕΚ)

Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός)

Επιθετικοί: Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Μασούρας (Ολυμπιακός), Παυλίδης (Άλκμααρ), Λημνιός (Τβέντε), Τζόλης (Νόριτς), Δουβίκας (Ουτρέχτη), Βρουσάι (Ολυμπιακός)ΙΣΠΑΝΙΑ

Ηττήθηκε με 2-1 από την Γαλλία στον τελικό του Nations League τον Οκτώβριο και δεν κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της τρόπαιο μετά το 2013. Ματς χωρίς ρυθμό και φάσεις στο πρώτο μέρος, πήρε το προβάδισμα στο 65’ με τον Οϊαρθάμπαλ, αλλά ισοφαρίστηκε δύο λεπτά μετά και δέχτηκε την ανατροπή στο 80’ με ένα γκολ που έφερε αρκετή κουβέντα σχετικά με τον κανονισμό του οφσάιντ.

Πλέον συγκεντρώνεται στα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών με Ελλάδα (εκτός) και Σουηδία (εντός), έχοντας ως στόχο το 2x2 ώστε να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου. Βρίσκεται στην 2η θέση και στο -2 από την 1η Σουηδία καθώς και στο +4 από την 3η Ελλάδα. Υπάρχει πίεση καθώς η 2η θέση οδηγεί σε μπαράζ και όχι στα τελικά του Κατάρ, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος να μείνει εκτός τελικής φάσης για πρώτη φορά μετά το 1974. Αν μάλιστα ηττηθεί στην Αθήνα, τότε κινδυνεύει να μείνει εκτός δυάδας.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Λουίς Ενρίκε δήλωσε: «Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, η Ελλάδα έχει αλλάξει το σύστημα της. Απέναντι μας ήταν πολύ αμυντική. Την περιμένω με περισσότερο κίνητρο να παίξει επιθετικά στο γήπεδο της μπροστά στον κόσμο της. Είναι μια σπουδαία ομάδα σε αμυντικό επίπεδο και σίγουρα θα μας δυσκολέψει πολύ με ή χωρίς τη μπάλα. Έχουμε τις λύσεις για να διασπάσουμε την άμυνα τους. Μετά τις δύο τελευταίες προπονήσεις είμαι κάτι παραπάνω από αισιόδοξος. Είμαστε προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε διότι αναμένεται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Με σημαντικές απουσίες, αφού λείπουν λόγω τραυματισμών οι πολύτιμοι επιθετικοί Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ) και Μορένο (Βιγιαρεάλ) και ο επιθετικός χαφ Πέδρι (Μπαρτσελόνα). Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών τέθηκαν οι 19χρονοι επιθετικοί Φάτι (Μπαρτσελόνα) και Πίνο (Βιγιαρεάλ) και ο στόπερ Γκαρθία (Μπαρτσελόνα) που είχαν κληθεί αρχικά στην αποστολή.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σάντσεθ (Μπράιτον), Σιμόν (Μπιλμπάο)

Αμυντικοί: Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Π. Τόρες (Βιγιαρεάλ), Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Γιορέντε (Λιντς), Γκαγιά (Βαλένθια), Καρβαχάλ (Ρεάλ), Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο), Σολέρ (Βαλένθια), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Φορνάλς (Γουέστ Χαμ), Όλμο (Λειψία), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Μέντες (Θέλτα)

Επιθετικοί: Μοράτα (Γιουβέντους), Ροντρίγκο (Λιντς), Ντίας (Μίλαν), Σαράμπια (Σπόρτινγκ), Ντε Τομάς (Εσπανιόλ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ένα θαύμα χρειάζεται η Ελλάδα για να τερματίσει δεύτερη, αφού ακόμα και αν κερδίσει σήμερα, θα πρέπει μετά η λογικά αδιάφορη Σουηδία να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα των Ισπανών. Από την πλευρά τους οι «φούριας ρόχας» θέλουν μόνο νίκη στο ΟΑΚΑ ώστε να διατηρηθούν στο -2 από τους Σουηδούς πριν το μεταξύ τους ματς την τελευταία αγωνιστική. Με σημαντικές απουσίες σ΄όλες τις γραμμές η «γαλανόλευκη», η οποία μένει να φανεί αν θα πάρει ρίσκα στην προσπάθεια να κερδίσει το ματς ή αν θα αρκεστεί σε φουλ συντηρητικό παιχνίδι με στόχο να αποφύγει ένα βαρύ αποτέλεσμα από τους πιο ποιοτικούς Ισπανούς. Και στις δύο περιπτώσεις, η ελληνικά άμυνα θα περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές και το όβερ στο 2.11 δεν περνάει αδιάφορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ισπανία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 19 6 1 1 15:5
  3 Ελλάδα 8 10 2 4 2 8:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
11/11/2021
Ελλάδα
Ισπανία
0 - 1
25/3/2021
Ισπανία
Ελλάδα
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο stambal1211 με το υψηλότερο yield +1.30% έπαιξε: 2
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες