2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία - Ελλάδα

Προϊστορία

11/11/2021 ΕλλάδαΙσπανία 0 - 1
25/3/2021 ΙσπανίαΕλλάδα 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 397,725 89.6%
X
€ 29,068 6.5%
2
€ 17,008 3.8%
Over
€ 28,874 56.4%
Under
€ 22,337 43.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

280 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Nuevo Los Carmenes
  • Χωρητικότητα: 22524
Κατευθείαν στα βαθιά η Εθνική

Κατευθείαν στα βαθιά η Εθνική

Ισπανία και Ελλάδα αναμετρούνται στη Γρανάδα για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Τι ισχύει: Αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ. Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

* Χωρίς κόσμο

ΙΣΠΑΝΙΑ

Το φθινόπωρο εξασφάλισε για πρώτη φορά τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Nations League, τερματίζοντας πρώτη σε όμιλο με Γερμανία, Ελβετία και Ουκρανία. Μάλιστα τα κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο αφού την τελευταία αγωνιστική διέλυσε με 6-0 την Γερμανία εντός έδρας και την προσπέρασε στην κορυφή. Συνολικός απολογισμός 3-2-1, έχοντας χάσει μόνο το εκτός έδρας ματς με την Ουκρανία (1-0).

Είναι σαφώς το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στον προκριματικό όμιλο. Είναι ενδεικτικό ότι η τελευταία της ήττα σε προκριματικά Μουντιάλ ήταν από την Δανία το… 1993! Έκτοτε μετράει αήττητο 63 αγώνων με 50 νίκες και 13 ισοπαλίες! Τελευταία εντός έδρας ήττα της ανεξαρτήτως διοργάνωσης ήταν αυτή από την Αγγλία τον Οκτώβριο του 2018 για το Nations League (2-3). Έκτοτε τρέχει νικηφόρο σερί 9 αγώνων με 33-1 τέρματα!

Θα δώσει τρία επίσημα παιχνίδια μέσα σε εννέα μέρες. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Ελλάδα, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γεωργία (28/3) και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ισπανία για να υποδεχτεί το Κόσοβο (31/3).
Εν όψει του σημερινού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Λουίς Ενρίκε δήλωσε: «Θα προσπαθήσουμε να μην πέσουμε στην αίσθηση ότι αντιμετωπίζουμε ομάδες οι οποίες είναι θεωρητικά κατώτερες. Θα πρέπει να προσαρμοστούν στο παιχνίδι μας και εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην παραχωρήσουμε πολλές στημένες φάσεις».

Αγωνιστικά Νέα: Ο κάπτεν/στόπερ Ράμος (Ρεάλ) και ο φουλ-μπακ Γκαγιά (Βαλένθια) ένιωσαν ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Δύσκολα θα προλάβει το σημερινό ο φορ Μορένο (Βιγιαρεάλ). Εκπλήξεις στην αποστολή, με τον Ενρίκε να παίρνει στην αποστολή τον 18χρονο επιθετικό μέσο της Μπαρτσελόνα, Πέδρι και τον 20χρονο εξτρέμ Τζιλ (Εϊμπάρ). Η ισπανική Marca έφτιαξε μάλιστα ενδεκάδα με παίκτες που δεν βρέθηκαν στις κλήσεις του Ενρίκε, η οποία είναι η εξής: Κέπα (Τσέλσι), Νάβας (Σεβίλλη), Ερμόσο (Ατλέτικο), Νάτσο (Ρεάλ), Ρεγκιλόν (Τότεναμ), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Ασένσιο (Ρεάλ), Σαούλ (Ατλέτικο), Τραορέ (Γουλβς), Ροντρίγκο (Λιντς), Ινάκι Γουίλιαμς (Μπιλμπάο). Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμού ο στόπερ Τόρες (Βιγιαρεάλ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σιμόν (Μπιλμπάο), Σάντσες (Μπράιτον)

Αμυντικοί: Ράμος (Ρεάλ), Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Γκαγιά (Βαλένθια), Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Ν. Γιορέντε (Λιντς), Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι), Πόρο (Σπόρτινγκ)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο), Τιάγκο (Λίβερπουλ), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Φαμπιάν (Νάπολι), Κανάλες (Μπέτις), Μ. Γιορέντε (Ατλέτικο), Πέντρι (Μπαρτσελόνα)

Επιθετικοί: Μοράτα (Γιουβέντους), Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Ζεράρντ (Βιγιαρεάλ), Όλμο (Λειψία), Φ. Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Χιλ (Ειμπάρ)ΕΛΛΑΔΑ

Παρά τη βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε το Φθινόπωρο στο Nations League, η πορεία της κρίθηκε αποτυχημένη, αφού τερμάτισε 2η σε βατό όμιλο με Σλοβενία, Κόσοβο και Μολδαβία και παρέμεινε στην League C. Μπορεί να μην έχασε κάποιο παιχνίδι (3-3-0) αλλά οι δύο ισοπαλίες με την Σλοβενία και αυτή με το αποδεκατισμένο Κόσοβο στο ΟΑΚΑ της στοίχισαν την πρωτιά. Στα αξιοσημείωτα ότι στα 11 τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει μόλις 1 ήττα (7-3-1), αυτή σε φιλικό με την Αυστρία (2-1), όπου παρατάχθηκε με πειραματικό σχήμα.

Όλο αυτό το διάστημα ο Φαν’τ Σχιπ αναφερόταν στο «πλάνο Κατάρ», δηλαδή το σχέδιο δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παλέψει για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Ο Ολλανδός έδωσε ευκαιρίες σε αρκετά νέα πρόσωπα, άφησε εκτός μερικά μεγάλα ονόματα όπως οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος και είναι αλήθεια πως σε πολλά παιχνίδια της η «γαλανόλευκη» έβγαλε άλλον αέρα, παίζοντας πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν κυρίως στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας, αφού δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι το αουτσάιντερ σε όμιλο με Ισπανία και Σουηδία και ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά αφού κάνει πρεμιέρα στην Γρανάδα κόντρα στους Ισπανούς. Την 2η αγωνιστική έχει ρεπό και θα δώσει φιλικό με την Ονδούρα, ενώ την Τετάρτη (31/3) θα υποδεχτεί τη Γεωργία για την 3η αγωνιστική.

Εν όψει του σημερινού, ο Φαν’τ Σχιπ παραδέχτηκε πως η ομάδα του αναμένεται να έχει πιο αμυντικό ρόλο σε σχέση με τα παιχνίδια στο Nations League: «Έχουμε κάνει βήματα προόδου και ένα ματς κόντρα στην Ισπανία είναι πρόκληση. Δεν γίνεται να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας και να πούμε ότι θα κάνουμε 80% κατοχή μπάλας, όμως έχουμε έρθει για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θα πρέπει να αμυνθούμε. Θα έχει διαφορά σε σχέση με τα ματς του Nations League όπου είχαμε πολλή κατοχή. Εφόσον θέλεις να βρεθείς σε τελική φάση πρέπει να δείξεις αντάξιος και ισάξιος απέναντι σε τέτοιες ομάδες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αγωνιστικά Νέα: Στην τελευταία προπόνηση ο εξτρέμ Πέλκας (Φενέρμπαχτσε) αποκόμισε πρόβλημα και δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Δεν υπολογίζονται για το σημερινό ο μπακ Γιαννούλης (Νόριτς) και ο στόπερ Χατζηδιάκος (Άλκμααρ). Νέα πρόσωπα οι Δουβίκας (φορ, Βόλος), Μαυροπάνος (στόπερ, Στουτγκάρδη), ενώ επέστρεψαν Καπίνο (γκολκίπερ, Ζαντχάουσεν), Κ. Παπαδόπουλος (Λοκομοτίβα) και Ανδρούτσος (μπακ, Ολυμπιακός). Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), ξανά εκτός κλήσεων οι Παπασταθόπουλος (Ολυμπιακός)-Μανωλάς (Νάπολι), με τον Φαν’τ Σχιπ να αφήνει πάντως ανοιχτή την πόρτα στους δύο έμπειρους αμυντικούς.

Από τις τελευταίες δοκιμές του Φαν’τ Σχιπ μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μπακάκη στο δεξί και κεντρικό δίδυμο τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Τζαβέλα. Η τριάδα στα χαφ ενδέχεται να αποτελείται από τους Ζέκα, Μπουχαλάκη και Ανδρούτσο, ενώ επικρατέστεροι για τριάδα στην επίθεση είναι οι Γιακουμάκης, Μπακασέτας και Λημνιός. Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, μιας και ουκ ολίγες φορές ο Ολλανδός τεχνικός έχει προχωρήσει σε εκπλήξεις σε σχέση με τις τελευταίες δοκιμές.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Καπίνο (Ζαντχάουσεν), Διούδης (Παναθηναϊκός)

Αμυντικοί: Τζαβέλας (Αλάνιασπορ), Κ. Παπαδόπουλος (Λοκομοτίβα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Γιαννούλης (Νόριτς), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Σβάρνας (ΑΕΚ), Κυριακόπουλος (Σασουόλο), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη)

Μέσοι: Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μάνταλος (ΑΕΚ), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Μαυρίας (Ομόνοια), Σιώπης (Αλάνιασπορ), Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός)

Επιθετικοί: Μπακασέτας (Τράμπζονσπορ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Κολωνία), Παυλίδης (Βίλεμ), Τζόλης (ΠΑΟΚ), Γιακουμάκης (Φένλο), Δουβίκας (Βόλος).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Κατευθείαν στα βαθιά η Εθνική Ελλάδας, αφού στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης παίζει στην έδρα του μεγάλου φαβορί. Άλλο επίπεδο η Ισπανία, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι τον Νοέμβριο διέλυσε με 6-0 την Γερμανία, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως δεν έχει χάσει αγώνα προκριματικών Μουντιάλ από το 1993! Όπως και να έχει οι αποδόσεις στον άσο είναι αντιστοιχηματικές. Στην αγορά των γκολ, κακά τα ψέματα, όλα θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις και την ευστοχία των «φούριας ρόχας». Αν πάντως έπρεπε να επιλέγαμε κάτι από το ματς θα πηγαίναμε με το όβερ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 19 6 1 1 15:5
  3 Ελλάδα 8 10 2 4 2 8:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
11/11/2021
Ελλάδα
Ισπανία
0 - 1
25/3/2021
Ισπανία
Ελλάδα
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Ημ.X
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +0.88% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες