9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Γιβραλτάρ

Προϊστορία

10/9/2023 ΕλλάδαΓιβραλτάρ 5 - 0
24/3/2023 ΓιβραλτάρΕλλάδα 0 - 3
10/10/2017 ΕλλάδαΓιβραλτάρ 4 - 0
6/9/2016 ΓιβραλτάρΕλλάδα 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 253,017 98.1%
X
€ 3,516 1.4%
2
€ 1,423 0.6%
Over
€ 18,145 88.7%
Under
€ 2,310 11.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

192 ψήφοι:

Ειδήσεις

10

Σουτ στην εστία

0

6

Σουτ εκτός εστίας

0

70%

Κατοχή μπάλας

30%

3

Οφσάιντ

1

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

16

Κόρνερ

0

9

Φάουλ

6

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: OPAP Arena
  • Χωρητικότητα: 32000
Ψάχνει ξέσπασμα η «γαλανόλευκη»

Ψάχνει ξέσπασμα η «γαλανόλευκη»

Η Ελλάδα, μετά τη βαριά ήττα στην Ολλανδία, ψάχνει ξέσπασμα απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ για δεύτερη φορά σε προκριματική φάση, η πρώτη ήταν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Και στους τρεις προηγούμενους αγώνες με το Γιβραλτάρ πέτυχε ευρείες νίκες με συνολικό σκορ 11-1. Ακόμα και όταν δέχτηκε πρώτη γκολ το Σεπτέμβρη του 2016, ως το τέλος του ημιχρόνου είχε διαμορφώσει το 4-1.

Πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο και ηττήθηκε με 3-0 στην Ολλανδία. Δέχτηκε και τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος (17’, 31’, 39’) ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν οι «οράνιε» ήταν πιο εύστοχοι. Δε μπόρεσε σε κανένα σημείο να φανεί ανταγωνιστική, όντας ασυντόνιστη στην άμυνα της και χωρίς κανένα επιθετικό πλάνο.

Δεύτερη διαδοχική ήττα μετά απ’ αυτήν με την Γαλλία στο Παρίσι, μένοντας έτσι στους έξι βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές (2-0-2). Ήταν ένα αποτέλεσμα που δυσκολεύει σημαντικά το έργο πρόκρισης της στην τελική φάση του Euro. Έμεινε στους Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση του ομίλου, με την Ελλάδα όμως να υστερεί στην ισοβαθμία και να έχει και παιχνίδι περισσότερο. Με δεδομένο ότι πρώτο κριτήριο ισοβαθμιών είναι τα μεταξύ ματς, ακόμα και νίκη επί των Ολλανδών στην «OPAP Arena» ενδέχεται να μην είναι αρκετή, εκτός αν αυτή έρθει με 3+ τέρματα, κάτι που φαντάζει απίθανο.

Εν όψει του σημερινού ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογιέτ δήλωσε: «Και στα δύο παιχνίδια με Γαλλία και Ολλανδία, το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Αν είχαν εξελιχθεί διαφορετικά θα ήταν έκπληξη. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Το αντίστροφο ισχύει για το ματς με το Γιβραλτάρ. Θα κάνω ότι μπορώ για να σιγουρευτώ είναι οι παίκτες έτοιμοι και θα δώσουν το καλύτερο εαυτό για να μην έχουμε κάποια έκπληξη. Είμαι απογοητευμένος για κάποια πράγματα κόντρα στην Ολλανδία. Το κρατάμε εσωτερικά. Εγώ είμαι υπεύθυνος. Δυστυχώς για εμάς τα αποτελέσματα των δέκα τελευταίων ετών μας έφεραν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός τεχνικός, που ξεκαθάρισε πως: «Προετοιμάσαμε την ομάδα ώστε να σιγουρευτούμε ότι για να έχουμε ελπίδες έπρεπε να πάρουμε τέσσερις νίκες με Γιβραλτάρ και Ιρλανδία. Και μετά να περιμένουμε μία από τις δύο μεγάλες ομάδες, να κάνουν μερικά κακά παιχνίδια και να έχουμε ελπίδα απέναντι τους στην έδρα μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην ίδια θέση. Αν το φυσιολογικό συνέβη, να προκριθούν Γαλλία και Ολλανδία, θέλουμε να είμαστε σε καλύτερη θέση ως γκρουπ για τον Μάρτιο».

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που δεν τερματίσει στην πρώτη δυάδα του ομίλου της, θα έχει δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στην τελική φάση του Euro στα νοκ-άουτ του Μαρτίου, κάτι που εξασφάλισε μέσω της πρωτιάς στον όμιλο του Nations League.

Αγωνιστικά Νέα: Έξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Μαυροπάνος (Γουέστ Χαμ) ωστόσο μαζεύτηκαν απουσίες. Συνεχίζει εκτός λόγω τραυματισμού ο δεξιός μπακ Μπάλντοκ ενώ συμπλήρωσαν κάρτες ο αριστερός μπακ Τσιμίκας (Λίβερπουλ), οι μέσοι Κουρμπέλης (Τραμπζονσπόρ), Σιώπης (Κάρντιφ) και ο επιθετικός χαφ Μάνταλος (ΑΕΚ). Γι’ αυτό το λόγο κλήθηκε εσπευσμένα στην αποστολή ο μέσος Αλεξανδρόπουλος (Ολυμπιακός). Υπενθυμίζεται πως δεν κλήθηκαν παίκτες όπως οι Κωνσταντέλιας, Βαγιαννίδης, Δουβίκας και Φορτούνης, με τον τελευταίο να αποφασίζει εν τέλει να αποσυρθεί από την Εθνική.

Η αποστολή της Ελλάδας:


Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Πασχαλάκης (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΑΕΚ)

Αμυντικοί: Τζαβέλας (-), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Χατζιδιάκος (Κάλιαρι), Γιαννούλης (Νόριτς), Μαυροπάνος (Γουέστ Χαμ), Ρότα (ΑΕΚ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ)

Μέσοι: Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Χέρτα Βερολίνου), Πέλκας (Μπασάκσεχιρ), Κουρμπέλης (Τραμπζονσπόρ), Σιώπης (Κάρντιφ), Παπανικολάου (Ρακόβ), Αλεξανδρόπουλος (Ολυμπιακός)

Επιθετικοί: Μασούρας (Ολυμπιακός), Παυλίδης (Άλκμααρ), Λημνιός (Κολωνία), Γιακουμάκης (Ατλάντα Γιουν.), Φούντας (Τραμπζονσπόρ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός).Είχε ρεπό την Τετάρτη και έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Μάλτα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος και δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να απειλήσει σημαντικά ωστόσο στην επανάληψη εμφάνισε σημάδια κόπωσης και το πλήρωσε με γκολ στο 58’. Δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση ενώ κινδύνευσε σε ορισμένες περιπτώσεις με δεύτερο τέρμα.

Επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις της αντιμετωπίζοντας την Ελλάδα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν έχει βαθμό στον όμιλο μετρώντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, όλες με σκορ 3-0. Πρόκειται σαφώς για την πιο αδύναμη ομάδα στον όμιλο, αποτελούμενη κυρίως από ερασιτέχνες και ημι-επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Αξιοσημείωτο ότι το παιχνίδι γίνεται ανήμερα της Εθνικής Εορτής του Γιβραλτάρ, κάτι που ενδεχομένως δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στους διεθνείς του να κυνηγήσουν αποτέλεσμα ή έστω ένα γκολ. Η τελευταία φορά που βρήκαν δίχτυα ήταν στις 19 Νοεμβρίου του 2022 σε φιλικό παιχνίδι με την Ανδόρα (1-0).

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκαν στο φιλικό με την Μάλτα ο μεσοαμυντικός Σέρτζαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς) και ο μπακ Λόπες (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς) και αμφότεροι είναι αμφίβολοι για το σημειρνό. Σε σχέση με τα ματς του Ιουνίου επιστρέφει ο επαγγελματίας επιθετικός Ντε Μπαρ (Γουίκομπ).

Η αποστολή του Γιβραλτάρ:


Τερματοφύλακες: Κόλεινγκ (Λίνκολν), Μπάντα (Σεντ Τζόσεφς), Κ. Λόπες (Μπρούνο’ς Μάγκμπις)

Αμυντικοί: Ρ. Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τ. Τσιπολίνα (Μπρούνο’ς Μάγκμπις), Σέρτζαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Χέλσινγκορ), Μουελχί (Σεντ Τζόσεφς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τζόλι (Σεντ Τζόσεφς), Μ. Λόπες (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Σάντος (Μάντσεστερ 62)

Μέσοι: Γουόκερ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ερναντέθ (Μπρούνο’ς Μάγκμπις), Ρόναν (Κινγκς Λιν Τάουν), Μπαντρ (Μάντσεστερ 62), Πόζο (Καντίθ), Χάρτμαν (Βερμόντ Κάταμαουντς)

Επιθετικοί: Κασκιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ντε Μπαρ (Γουίκομπ), Στάις (Μάτλοκ Τάουν), Ελ Χμίντι (Τορίγιος), Πίκοκ (Μονς Κάλπε)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μονόδρομος η νίκη για την Ελλάδα, που θα ψάξει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στην Ολλανδία. Από τις πιο αδύναμες Εθνικές ομάδες το Γιβραλτάρ, το οποίο θα παίξει μαζική άμυνα με στόχο να κρατήσει χαμηλά το σκορ. Αντιστοιχηματικό ματς με τις αποδόσεις σε άσο, όβερ, άσο ημίχρονο και N/G να μην αγγίζονται σε τέτοιες τιμές. Σπάνια η «γαλανόλευκη» σκοράρει πάνω από τρία τέρματα (σ.σ. τελευταία φορά το έκανε το 2017 κόντρα στο… Γιβραλτάρ) και με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δεχτεί πάνω από τρία γκολ σ’ αυτή την προκριματική φάση, το ρίσκο στο υψηλό 2-3 γκολ μπορεί να αποτελέσει μία επιλογή.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 2ος Όμιλος
  3 Ελλάδα 8 13 4 1 3 14:8
  5 Γιβραλτάρ 8 0 0 0 8 0:41
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.96% έπαιξε: X
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Under
  • » Ο AVENIDA, με το υψηλότερο yield +5.58% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες