1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιβραλτάρ - Ελλάδα

24/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 231
0 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 400 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Γιβραλτάρ στις 10/9/2023

Προϊστορία

10/9/2023 ΕλλάδαΓιβραλτάρ 5 - 0
24/3/2023 ΓιβραλτάρΕλλάδα 0 - 3
10/10/2017 ΕλλάδαΓιβραλτάρ 4 - 0
6/9/2016 ΓιβραλτάρΕλλάδα 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,055 1.5%
X
€ 8,008 3.9%
2
€ 194,490 94.6%
Over
€ 9,057 64.5%
Under
€ 4,985 35.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

277 ψήφοι:

Ειδήσεις

1

Σουτ στην εστία

7

0

Σουτ εκτός εστίας

22

35%

Κατοχή μπάλας

65%

2

Οφσάιντ

2

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

12

5

Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Algarve
  • Χωρητικότητα: 30002
  • Θεατές: 390
Με το... δεξί θέλει να μπει στη «μάχη» η «γαλανόλευκη»

Με το... δεξί θέλει να μπει στη «μάχη» η «γαλανόλευκη»

Το Γιβραλτάρ υποδέχεται την Ελλάδα στην πρεμιέρα του 2ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Ο δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ξανά για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με την Ελλάδα να επικρατεί 4-1 εκτός έδρας και 4-0 εντός έδρας αντίστοιχα.

* Το ματς διεξάγεται στο Φάρο της Πορτογαλίας, καθώς το εθνικό στάδιο του Γιβραλτάρ τώρα θα αρχίσει να χτίζεται.

Βελτίωση... μηδέν για τους Ίβηρες και στις τελευταίες δύο προκριματικές φάσεις για Euro 2020 και Μουντιάλ 2022. το Γιβραλτάρ συνεχίζει να μετρά μόνο ήττες από το 2016 όταν και ξεκίνησε να συμμετέχει σε προκριματικές φάσεις, έχοντας φτάσει πλέον τις 38 σερί.

Στο πρόσφατο Nations League συμμετείχε για πρώτη φορά στην League C, αλλά η διαφορά δυναμικότητας που είχε από Γεωργία, Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία από την οποία πάντως πήρε και μία ισοπαλία (1-1) εντός έδρας. Ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε μεν, αλλά δεν ήταν αρκετό φυσικά για να αποφύγει τον υποβιβασμό και έτσι επέστρεψε άμεσα στην League D.

Θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο στον όμιλο, αλλά δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση. Στόχος του να περιορίσει τις συντριβές και να φανεί όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται. Στα δύο φιλικά που έδωσε τον Νοέμβριο πάντως επικράτησε εντός έδρας τόσο της Ανδόρας (1-0) όσο και του Λιχτενστάιν (2-0), πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του δύο σερί επιτυχίες.

«Πηγαίνουμε σε κάθε ματς με αυτοπεποίθηση και πίστη για την νίκη και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ο στόχος μας είναι αργά αλλά σταθερά να ανέβουμε επίπεδο και να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της χώρας μας» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χούλιο Σέζαρ Ρίμπας.

Αγωνιστικά νέα: Δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους ο στόπερ Γουάιζμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς) και ο μπακ Άνσλι (Ντάνταλκ) σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις.

H αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κόλινγκ (Γκλεντόραν), Μπάντα (Γιουρόπα), Αβεγιάνο (Λινξ)

Αμυντικοί: Ρ.Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τ.Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Σέρτζαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Γιουρόπα), Μουελχί (Σεντ Τζόζεφς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τζόλι (Γιουρόπα), Μπόσιο (Γιουρόπα), Σάντος (Μονς Κάλπε), Λόπες (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Κουμπς (Μπρούνος Μάγκπις), Θορν (Κόλετζ 1975)

Μέσοι: Γουόκερ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ερνάντες (Γιουρόπα), Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόναν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπαντρ (Γιουρόπα), Βαλαρίνο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπάλανταϊν (Μάντσεστερ 62), Ντούα (Μονς Κάλπε), Πόζο (Μπαλόν ντε Κάντιθ), Σαλάχ (Λινξ)

Επιθετικοί: Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ντε Μπαρ (Γουίκομ), Στάιτς (Στάρμπριτζ), Κουμπς (Μπρούνος Μάγκπις), Γιομ (Γιουρόπα), Μόργκαν (Μπρούνος Μάγκπις), Γκράσια (Κόλετζ 1975), Γουίλσον (Μάντσεστερ 62).Μετά από καιρό η «γαλανόλευκη» χαμογέλασε επιτέλους, αλλά έκανε και τους φιλάθλους της να χαμογελάσουν και να αισιοδοξούν και να αισιοδοξούν για το μέλλον, αφού στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων παίρνοντας την πρωτιά στον όμιλό της στην League C του Nations League και προβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία. Αυτό μάλιστα έγινε με ιδιαίτερα πειστικό τρόπο, αφού ξεκίνησε με 4Χ4 απέναντι σε Βόρεια Ιρλανδία, Κόσοβο και Κύπρο, χωρίς μάλιστα να δεχθεί καν τέρμα, ενώ συνολικά έκανε 5 νίκες έχοντας τέρματα 10-2.

Η εποχή Πογιέτ λοιπόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από την τελική φάση του Μουντιάλ 2020, στην τελευταία προκριματική περιπέτεια της Εθνικής Ελλάδας, με τον Φαν'τ Σιπ στο «τιμόνι» της. Μία «γλυκόπικρη» πορεία με βαριές «γκέλες» όπως αυτές με Κόσοβο (εντός εκτός ισοπαλίες) και Γεωργία (ισοπαλία εντός), αλλά και μεγάλα αποτελέσματα όπως η νίκη με 2-1 επί της Σουηδίας και η εκτός έδρας ισοπαλία με την Ισπανία.

Με δεδομένο στον όμιλο υπάρχουν Γαλλία και Ολλανδία, η Ελλάδα ξέρει πως είναι δύσκολο να μπει «σφήνα» στην υπόθεση πρόκριση, αλλά θέλει να μετρήσεις τις δυνάμεις της, να εμφανίσει την γνωστή «σκληροτράχηλη» εικόνα της και φυσικά να τερματίσει πάνω από Γιβραλτάρ και Ιρλανδία. Σε κάθε περίπτωση εξάλλου η πρωτιά στον όμιλο του Nations League της έχει ήδη δώσει την δυνατότητα να ξέρει πως σε περίπτωση που δεν προκριθεί, θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω των σχετικών μπαράζ.

Τα πρόσφατα φιλικά που έδωσε η Ελλάδα προβλημάτισε με την εικόνα της, αλλά και οι δοκιμές ήταν αντίστοιχα πολλές, οπότε δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα. Αμφότερα τα ματς ήταν εκτός έδρας με την ισοπαλία με την Μάλτα (2-2) να... ενοχλεί, ενώ υπέστη και την ήττα με 2-1 από την Ουγγαρία στα τελευταία λεπτά ενός πολύ ανοιχτού παιχνιδιού.

«Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι, δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε αυτό. Τα παιδιά έχουν έρθει με αυτοπεποίθηση γιατί καταφέραμε τον στόχο μας στην προηγούμενη διοργάνωση (εννοεί το Nations League). Τώρα ξέρουμε ότι είναι δύσκολος ο στόχος μας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για την απευθείας πρόκριση και όχι για πρόκριση μέσω μπαράζ» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογιέτ που βρίσκεται στον «γαλανόλευκο» πάγκο από τις τον Φεβρουάριο του 2022.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (23/3) και τέθηκε νοκ άουτ ο χαφ Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός). Δεν είναι στο 100% ο εξτρέμ Λημνιός (Κολωνία). Εκτός αποστολής ο τραυματίας χαφ Ζέκα (Κοπεγχάγη), ενώ δεν κλήθηκαν αυτή τη φορά ο επιθετικός Δουβίκας (Ουτρέχτη), ο μπακ Κυριακόπουλος (Μπολόνια), ο γκολκίπερ Μπάρκας (Ουτρέχτη) και ο επιθετικός Φούντας (DC United).

H αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αθανασιάδης (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (Ολυμπιακός), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα)

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Γιαννούλης (Νόριτς), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Ρότα (ΑΕΚ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Πέλκας (Χαλ), Παπανικολάου (Ράκοβ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού), Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Κολωνία)

Επιθετικοί: Γιακουμάκης (Ατλάντα), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Παυλίδης (Άλκμααρ)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ελλάδα έρχεται με... φόρα από την επιτυχημένη παρουσία στο Nations League και ούτε να σκέφτεται δεν θέλει κάποια απώλεια κόντρα σε μία ομάδα που αναμένεται να γίνει «σάκος του μποξ» στον όμιλο. Η διαφορά δυναμικότητας εξάλλου είναι δεδομένα πολύ μεγάλη και με γνώμονα πως στα πρόσφατα παιχνίδια της, η «γαλανόλευκη» έδειξε πως μπορεί να παράξει φάσεις, θεωρώ πως έχει αξία το ποντάρισμα στο να σημειωθούν 4-6 γκολ, αφού και ο,τιδήποτε άλλο δεν αξίζει στις αποδόσεις που κυκλοφορούν.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 2ος Όμιλος
  3 Ελλάδα 8 13 4 1 3 14:8
  5 Γιβραλτάρ 8 0 0 0 8 0:41
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.96% έπαιξε: Ημ.X
  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες