5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Ισραήλ

28/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 753
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 396 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισραήλ - Ελβετία στις 15/11/2023

Προϊστορία

15/11/2023 ΙσραήλΕλβετία 1 - 1
28/3/2023 ΕλβετίαΙσραήλ 3 - 0
14/10/2009 ΕλβετίαΙσραήλ 0 - 0
6/9/2008 ΙσραήλΕλβετία 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 574,947 85.1%
X
€ 57,392 8.5%
2
€ 43,628 6.5%
Over
€ 43,678 69.6%
Under
€ 19,039 30.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

211 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

1

5

Σουτ εκτός εστίας

3

64%

Κατοχή μπάλας

36%

1

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

4

5

Σέντρες

2

8

Φάουλ

8

21

Πλάγια Άουτ

12

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de Geneve
  • Χωρητικότητα: 30084
  • Θεατές: 14819
Ματς με φαβορί αλλά και γκολ

Ματς με φαβορί αλλά και γκολ

Η Ελβετία φιλοξενεί το Ισραήλ στην 2η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Με εκτός έδρας νίκη επί της Λευκορωσίας ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με το Κόσοβο στην πρεμιέρα.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έκανε επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα διαλύοντας με 5-0 την Λευκορωσία εκτός έδρας. Στο πρώτο λεπτό πάντως παραλίγο να παιστεί στον ύπνο, με το οριζόντιο δοκάρι να την γλιτώνει από γκολ σε εναπανέληπτο τετ-α-τετ. Από εκεί και πέρα όμως ανέλαβε τον έλεγχο και κυριάρχησε πλήρως. Με τον αρχηγό Τζάκα να οργανώνει και να μοιράζει ασίτι και τον Ρενάτο να εκτελεί κατά βούληση (4', 17', 29') πετυχαίνοντας χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο «τέλειωσε» το ματς, ενώ θα μπορούσε να έχει σκοράρει και με τον Ίτεν που «σημάδεψε» το δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ένα μακρινό σουτ του Τζάκα (62') και ένα γκολ σε αντεπίθεση του Αμντούνι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, που θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο, αν ο Τζάκα ξανά δεν «σημάδευε» το δοκάρι, μετά από ατομική προσπάθεια στο 76', ενώ και στις καθυστερήσεις παραλίγο οι Ελβετοί να βρουν έκτο γκολ όταν αμυντικός επιχείρησε να διώξει στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας.

Η Ελβετία, που επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα εδώ και χρόνια έδειξε έτσι με το... καλημέρα πως είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο και καλείται να το επιβεβαιώσει και κόντρα στο Ισραήλ, που μαζί με την Ρουμανία είναι οι ομάδες που διεκδικήσουν την πρόκριση αν δεν συμβεί κάτι απίστευτο.

«Ξεκινήσαμε καλά αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή, Μουράτ Γιακίν.

Αγωνιστικά Νέα: Είχε κληθεί αλλά έμεινε εκτός ο στράικερ Έμπολο (Μονακό) ο οποίος τραυματίστηκε. Είχαν κληθεί αλλά έμειναν εκτός επίσης λόγω τραυματισμών ο τερματοφύλακας Κόμπελ (Μπορούσια Ντόρτμουντ), ο δεξιός μπακ Λοτομπά (Νις), ο εκ των αρχηγών και βασικός μεσοεπιθετικός Σακίρι (Σικάγο Φάιρ) και ο επιθετικός Ζεκίρι (Βασιλεία). Επίσης γίνεται ένα μικρό «λίφτινγκ» και «κόπηκαν» ακόμα έξι παίκτες που συμμετείχαν στο Μουντιάλ. Οι πιο σημαντικοί είναι ο αμυντικός Σερ (Νιούκαστλ) και ο επιθετικός Σεφέροβιτς (Θέλτα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Μπάγερν Μονάχου), Όμλιν (Γκλάντμπαχ), Φρικ (Σερβέτ)

Αμυντικοί: Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Βίντμερ (Μάιντζ), Λανγκ (Βασιλεία), Κόμερτ (Βαλένθια), Ζέσιγκερ (Γιουνγκ Μπόις), Σμιντ (Γκρασχόπερς)

Μέσοι: Τζάκα (Άρσεναλ), Φρόιλερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ζακάρια (Τσέλσι), Σόου (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Στέφεν (Λουγκάνο), Φερνάντες (Μάιντζ), Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις), Ρίντερ (Γιουνγκ Μπόις)

Επιθετικοί: Έμπολο (Μονακό), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Οκαφόρ (Σάλτσμπουργκ), Ίτεν (Γιουνγκ Μπόις), Αμντούνι (Βασιλεία)

Με «στραβοπάτημα» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην πρεμιέρα, καθώς «κόλλησε» στο 1-1 με το Κόσοβο εντός έδρας. Έδειξε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης διάθεση να επιτεθεί πάντως και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Σόλομον και Βάισμαν, αλλά ένα τραγικό λάθος στην άμυνα οδήγησε σε αυτογκόλ του αρχηγού Ντάσα στο 35' και οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα. Στο 49' μάλιστα λάθος του Ντάσα ξανά οδήγησε σε δεύτερο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε όμως από το VAR λόγω χρήσης χεριού. Η πίεση που συνέχισε να ασκεί το Ισραήλ απέφερε τελικά καρπούς στο 56' με τον Πέρετζ να ισοφαρίζει με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σε ένα ξέφρενο κυνηγητό ενός δεύτερου τέρματος, αφήνοντας πολλούς χώρους και γλιτώνοντας το «έμφραγμα» τόσο στο 83' με τον Γκλέιζερ να σταματά δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, όσο καισ το 90'+3' σε απίθανη ευκαιρία του Κοσόβου.

Οι Ισραηλινοί «προσγειώθηκαν» απότομα μετά την επιτυχία της ανόδου στην League A του Nations League και καλούνται να αποδείξουν πως δίκαια θεωρούνται διεκδικητής της πρόκρισης, στο θεωρητικά πιο δύσκολο ματς που έχουν να δώσουν στον όμιλο.

«Η Ελβετία είναι το φαβορί δίκαια, αφού πρόκειται για την καλύτερη ομάδα του ομίλου, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε», επισήμανε ο κόουτς Αλόν Χαζάν, που παραμένει αήττητος στα πένετε ματς που έχει κάτσει ως τώρα στον πάγκο, με ρεκόρ 3-2-0.

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον στόπερ Αμπού Αμπάιντ (Χάποελ Μπερ Σεβά), ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση και αποσύρθηκε από την αποστολή. Δεν κλήθηκαν οι τραυματίες στόπερ Μπίτον (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ο μέσος Κάρτσεφ (Μπασάκσεχιρ). Πάλι εκτός ο επιθετικός Ζάχαβι (Μακάμπι Τελ Αβίβ). Αποσύρθηκαν από την εθνική ο εξτρέμ Ατζίλι (Μακάμπι Χάιφα), ο στράικερ Νταμπούρ (Χοφενχάιμ) και ο μέσος Νάτχο (Παρτιζάν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες:Γκλέιζερ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Τζεράφι (Ασντόντ), Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Αμυντικοί: Ντάσα (Ντιναμό Μόσχας) , Γκόλντμπεργκ (Μακάμπι Χάιφα), Λάιντνερ (Αούστρια Βιέννης), Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Σχλόμο (Μακάμπι Νετάνια), Γκρόπερ (Λουντογκόρετς), Γιέζεζκελ (Χαποέλ Μπερ Σεβά)

Μέσοι: Νάτχο (Παρτιζάν), Ντ. Γκλέιζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Λάβι (Γκάμπα Οσάκα), Χαζίζα (Μακάμπι Χάιφα), Κανιτσόφσκι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γιάμπερ (Μακάμπι Χάιφα), Κνάαν (Ασντόντ), Γκάντελμαν (Μακάμπι Νετάνια)

Επιθετικοί: Βάισμαν (Γρανάδα), Αμπάντα (Σέλτικ), Μπαρίμπο (Βόλφσμπεργκερ),Σόλομον (Φούλαμ)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε τρομερή κατάσταση οι Ελβετοί μεν, αλλά και το Ισραήλ έδειξε πως δημιουργεί εύκολα φάσεις και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που σίγουρα θα βρει στο ματς, αρκεί να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Καμία αξία στον άσο, αλλά αξίζει η στήριξη στο αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  2 Ελβετία 10 17 4 5 1 22:11
  3 Ισραήλ 10 15 4 3 3 11:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: 1
  • » Ο batigoal, με το υψηλότερο yield +9.06% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.23% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες