7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Ελβετία

Προϊστορία

15/11/2023 ΙσραήλΕλβετία 1 - 1
28/3/2023 ΕλβετίαΙσραήλ 3 - 0
14/10/2009 ΕλβετίαΙσραήλ 0 - 0
6/9/2008 ΙσραήλΕλβετία 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 64,792 6.0%
X
€ 79,387 7.4%
2
€ 930,015 86.6%
Over
€ 50,618 57.2%
Under
€ 37,823 42.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

207 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

7

8

Σουτ εκτός εστίας

6

38%

Κατοχή μπάλας

62%

0

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

1

9

Κόρνερ

6

9

Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Pancho Arena
  • Χωρητικότητα: 3838
  • Θεατές: 2024
Σε ουδέτερο και με το μυαλό στον πόλεμο το Ισραήλ

Σε ουδέτερο και με το μυαλό στον πόλεμο το Ισραήλ

Το Ισραήλ έχασε πριν λίγες μέρες στο Κόσοβο και τώρα υποδέχεται στην ουδέτερη Ουγγαρία την Ελβετία με τον προπονητή της να πενθεί.

*Ο αγώνας του Ισραήλ με την Ελβετία θα διεξαχθεί στην Pancho Arena της Ουγγαρίας.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα αγωνίστηκε ξανά έπειτα από δύο μήνες και αυτό την επηρέασε, αφού έχασε από το Κόσοβο με 1-0 και οι ελπίδες πρόκρισης ελαχιστοποιήθηκαν. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Ράσιτσα στο 41' και πλέον το Ισραήλ θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Ελβετία για να μπορεί να διεκδικήσει κάτι στη συνέχεια.

Έπειτα από εφτά αγωνιστικές έχει 11 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την Ελβετία και -5 από την πρωτοπόρο Ρουμανία. Αν δεν επικρατήσει, τότε θα αποκλειστεί και μαθηματικά.

«Η χώρα μας είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να χωρίσουμε τον πόλεμο από εμάς. Πρέπει όμως να παίξουμε ποδόσφαιρο και θέλουμε να εκπροσωπήσουμε πολύ καλά τη χώρα μας. Οι πιθανότητες για πρόκριση εξακολουθούν να υπάρχουν. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τους Ελβετούς, θα είναι πολύ δύσκολο. Και θα δούμε ποια είναι η κατάσταση με την κατάσταση των παικτών», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλό Χαζάν.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος είναι ο μπακ Ρεβίβο. Αμφίβολος είναι ο εξτρέμ Γιέσκελ. Δεν βρίσκονται στην αποστολή οι εξτρέμ Σόλομον (Τότεναμ) και Αμπάντα (Σέλτικ) λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκλέιζερ (Ερυθρός Αστέρας), Πέρετζ (Μπάγερν Μονάχου), Γκεράφι (Χάποελ Χάιφα), Άμος (Μακάμπι Μπνέι Ρέινα)

Αμυντικοί: Ντάσα (Ντιναμό Μόσχας), Νταβιντάτζα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Α. Κοέν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γκόλντμπεργκ (Μακάμπι Χάιφα), Μιγκέλ Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Σλόμο (Λουβέν), Λέμκιν (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Αράντ (Καϊράτ), Ζ. Κοέν (Ασντόντ).

Μέσοι: Κανιτσόφσκι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Λάβι (Γκάμπα Οσάκα), Γκλέιζερ (ΟΦΗ), Γκλουκ (Σάλτσμπουργκ), Κίντα (Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι), Σαφούρι (Αντάλιασπορ), Φανί (Φερεντσβάρος),

Επιθετικοί: Βάισμαν (Γρανάδα), Τούργκεμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ζάχαβι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μπαρίμπο (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Ντιν Νταβίντ (Μακάμπι Χάιφα), Γιέσκελ (Αντάλιασπορ), Καλαϊλί (Μακάμπι Χάιφα), Τοκλομέτι (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα)Με νίκη στην ουδέτερη Ουγγαρία θα βρίσκεται και μαθηματικά στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024, αφού το Ισραήλ έχασε από το Κόσοβο πριν από λίγες μέρες. Έχασε μεγάλη ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική καθώς έφερε εντός έδρας ισοπαλία με 3-3 απέναντι στη Λευκορωσία. Πάντως, έσωσε τον βαθμό στο φινάλε, αφού μέχρι το 89' έχανε με 1-3 και κατάφερε να ισοφαρίσει. Παραμένει αήττητη στον όμιλο έχοντας ρεκόρ 4-3-0 και τέρματα 20-8.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μουράτ Γιακίν δέχεται δριμεία κριτική, αφού η Ελβετία δεν παίζει καλά, παρότι ακόμα δεν έχει χάσει. Η μητέρα του Ελβετού προπονητή πέθανε την Δευτέρα, αλλά η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των προκριματικών και μετά το ματς με την Ρουμανία, αφού πρέπει να δώσει το παρών.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες είναι οι χαφ Σο (Σεβίλλη), Λοτομπά (Νις) και ο επιθετικός Εμπολό (Μονακό). Δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους ο μπακ Βίντμερ (Μάιντς), ο εξτρέμ Τσούμπερ (ΑΕΚ) και ο επιθετικός Ίτεν (Γιουνγκ Μπόις).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Ίντερ), Κόμπελ (Ντόρτμουντ), Εμβογκό (Λοριάν)

Αμυντικοί: Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Σαρ (Νιούκαστλ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Φερνάντες (Μάιντς), Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Τσέζιγκερ (Βόλφσμπουργκ), Μπενίτο (Γιουνγκ Μπόις), Γκαρσία (Γιουνγκ Μπόις), Κόμερτ (Ναντ).

Μέσοι: Φρόιλερ (Νότιγχαμ), Τσάκα (Λεβερκούζεν), Έμπισερ (Μπολόνια), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Οκαφόρ (Μίλαν), Ούγκρινιτς (Γιουνγκ Μπόις), Εντόι (Μπολόνια), Στέφεν (Λουγκάνο), Ζακάρια (Μονακό)

Επιθετικοί: Σακίρι (Σικάγο Φάιερ), Αμντουνί (Μπέρνλι), Ζετσίρι (Γκενκ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Στο Ισραήλ δεν έχουν το μυαλό τους στο ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε και ο προπονητής τους, ενώ μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Από την άλλη, η Ελβετία μπορεί να εξασφαλίσει και μαθηματικά από τώρα την παρουσία της στα τελικά και παραμένει αήττητη. Θα εμπιστευτούμε τους τυπικά φιλοξενούμενους και θα ποντάρουμε στο διπλό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  2 Ελβετία 10 17 4 5 1 22:11
  3 Ισραήλ 10 15 4 3 3 11:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: 2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες