2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Αυστρία

12/10/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 685
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 934 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Δανία - Αυστρία στις 13/6/2022

Προϊστορία

13/6/2022 ΔανίαΑυστρία 2 - 0
6/6/2022 ΑυστρίαΔανία 1 - 2
12/10/2021 ΔανίαΑυστρία 1 - 0
31/3/2021 ΑυστρίαΔανία 0 - 4
16/10/2018 ΔανίαΑυστρία 2 - 0
3/3/2010 ΑυστρίαΔανία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 20,259 83.4%
X
€ 2,024 8.3%
2
€ 2,005 8.3%
Over
€ 1,757 89.2%
Under
€ 212 10.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

151 ψήφοι:

Έτοιμη για Κατάρ η Δανία, τρέχει να προλάβει η Αυστρία

Έτοιμη για Κατάρ η Δανία, τρέχει να προλάβει η Αυστρία

Η Δανία θα κοντραριστεί με την Αυστρία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης του Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στη Μολδαβία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στα Νησιά Φαρόε.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΔΑΝΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στη Μολδαβία ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Έπαιξε σοβαρά για ένα εικοσάλεπτο κι έφτασε σε μία πανεύκολη επικράτηση με 4-0. Χρειάστηκε 23 λεπτά για να ανοίξει το σκορ. Το έκανε με διαγώνιο σουτ του Σκοβ Όλσεν μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι τα είχαν χάσει και στο 34’ ο Κίερ με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι «έγραψε» το 0-2. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Νόργκααρντ να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 44’ ήταν η σειρά του Μέλε να πετύχει το 0-4. Στην επανάληψη ήταν φανερό πως δεν είχε καμία διάθεση να φορτσάρει κι έκανε συντήρηση δυνάμεων χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αυτή ήταν η έβδομη νίκη για τη Δανία σε ισάριθμους αγώνες για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ. Δίχως αμφιβολία αποτελεί την πιο εντυπωσιακή εθνική ομάδα μέχρι στιγμής. Έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς και χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να «σφραγίσει» και μαθηματικά την πρωτιά και την πρόκριση στα γήπεδα του Κατάρ. Πρόκειται για το μοναδικό σύνολο που έχει το «απόλυτο» νικών και παράλληλα δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ, σκοράροντας ήδη 26 φορές! Τα νούμερα... τρομάζουν. Φυσικά και τα επτά της ματς ολοκληρώθηκαν No Goal, από τη στιγμή που δεν έχει παραβιαστεί η εστία της.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Κάσπερ Χιούλμαντ υποστήριξε: «Είμαστε πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση και το μόνο που απομένει να κάνουμε είναι το τελευταίο βήμα. Θέλω να συνεχίσουμε να έχουμε την αίσθηση ότι είναι δύσκολο να σκοράρουμε για να μην χαλαρώσουμε. Η Αυστρία διαθέτει σπουδαία ομάδα και δεν μπορούμε να δούμε αυτό το παιχνίδι ως εύκολο. Θα γίνει σφιχτό παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε στο μέγιστο».

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών ο πορτιέρο Λεσλ (Μίντιλαντ) και ο επιθετικός Μπρέθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα).

Η αποστολή της Δανίας:

Τερματοφύλακες: Ρένοφ (Ουνιόν Βερολίνου), Χάνσεν (Άαρχους), Σμάιχελ (Λέστερ)

Αμυντικοί: Αντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Βέστεργκαρντ (Λέστερ), Κίερ (Μίλαν), Μέλε (Αταλάντα), Κρίστενσεν (Τσέλσι), Νίσεν (Σάλτσμπουργκ), Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε)

Μέσοι: Ματίας Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Ντιλένι (Σεβίλλη), Ντάμσγκααρντ (Σαμπντόρια), Νόργκορντ (Μπρέντφορντ), Βας (Βαλένθια), Χόιμπεργκ (Τότεναμ)

Επιθετικοί: Μπρουν Λάρσεν (Χόφενχαϊμ), Ντάραμι (Αγιαξ), Σκοβ Ολσεν (Μπολόνια), Βιντ (Κοπεγχάγη), Ντόλμπεργκ (Νις), Πόουλσεν (Λειψία), Κορνήλιους (Τράμπζονσπορ)



ΑΥΣΤΡΙΑ

Έπρεπε να αποδείξει το περασμένο Σάββατο την ανωτερότητά της εκτός έδρας κόντρα στα αδύναμα Νησιά Φαρόε. Το έκανε δίχως να εντυπωσιάσει νικώντας 2-0. Στο πρώτο εικοσάλεπτο έμοιαζε εκτός τόπου και χρόνου και κινδύνευσε σοβαρά να μείνει πίσω στο σκορ. Δεν συνέβη αυτό και τιμώρησε τους γηπεδούχους για την αναποτελεσματικότητά τους. Στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς ο Λάιμερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 26’. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει την υπόθεση στην επανάληψη. Το έκανε στο 48’ με τον Σάμπιτσερ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με μπόλικη δόση τύχης. Έριξε ρυθμό στη συνέχεια και διαχειρίστηκε το υπέρ της αποτέλεσμα. Πλησίασε σε τρίτο γκολ με τον Κάρα να έχει δοκάρι. Δεν ανησύχησε ξανά και πήρε με άνεση το «τρίποντο».

Η Αυστρία μετά τη συμπαθητική της παρουσία στο Euro 2020 έχει προβληματίσει έντονα στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ. Η συγκομιδή των 10 βαθμών τη φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια και υστερεί στην ισοβαθμία με το Ισραήλ. Απέχει τέσσερις πόντους από τη 2η Σκωτία και θα πρέπει να πετύχει σπουδαία αποτελέσματα για να προλάβει το «τρένο». Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal.

«Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και το ίδιο ισχύει και για τη Δανία. Θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Όλα είναι πιθανά σ’ έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Δεν έχει νόημα να παραπονιόμαστε για τις απουσίες. Όλες οι ομάδες ταλαιπωρούνται. Υπάρχει Δημοκρατία και μπορεί ο καθένας να εκφράζει τη γνώμη του για τον προπονητή. Εμείς δίνουμε τα πάντα και το πιο σημαντικό είναι αυτό. Αν παίξουμε καλά μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό σε αυτό το παιχνίδι» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Φράνκο Φόντα.

Αγωνιστικά Νέα: Αρρώστησε ο σέντερ μπακ Ντράγκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας) κι έμεινε εκτός, το ίδιο ισχύει και για τον πλάγιο μπακ Ούλμερ (Σάλτσμπουργκ). Γνωστά τα προβλήματα μεταξύ του μπακ-χαφ Λάζαρο (Μπενφίκα) και του επιθετικού Αρναούτοβιτς (Μπολόνια), όπως επίσης του μεσοεπιθετικού Μπάουμγκαρντερ (Χόφενχαϊμ).

Η αποστολή της Αυστρίας:

Τερματοφύλακες: Λίντνερ (Βασιλεία), Μπάχμαν (Γουότφορντ), Σλάγκερ (ΛΑΣΚ Λίντσερ)

Αμυντικοί: Αλάμπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Χίντερεγκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ούλμερ (Σάλτσμπουργκ), Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Πος (Χόφενχαϊμ), Ντάνσο (Λανς), Βέμπερ (Σάλτσμπουργκ), Εμουένε (Αϊντχόφεν)

Μέσοι: Ιλσάνκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Σεπφ (Αρμίνια Μπίλεφελντ), Γκρίλιτς (Χόφενχαϊμ), Σάουμπ (Κολωνία), Κάιντζ (Κολωνία), Λάιμερ (Λειψία), Γκρουλ (Ραπίντ Βιέννης), Λιούμπισιτς (Κολωνία)

Επιθετικοί: Σάμπιτσερ (Μπάγερν), Γκρέγκοριτς (Άουγκσμπουργκ), Ονισίβο (Μάιντς), Ντεμίρ (Μπαρτσελόνα), Κάρα (Ραπίντ Βιέννης)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η πιο εντυπωσιακή εθνική ομάδα ολόκληρης της προκριματικής φάσης είναι η Δανία, καθώς καμία άλλη δεν έχει κατορθώσει να φτάσει σε επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αν τα καταφέρει και κόντρα στην Αυστρία εντός έδρας, θα «σφραγίσει» και μαθηματικά την πρωτιά και την πρόκριση στο Κατάρ, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τα δύο παιχνίδια του Νοεμβρίου. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν θα πάνε αδιάφοροι στο συγκεκριμένο ματς. «Καίγονται» για θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μείνουν ζωντανοί για τη δεύτερη θέση. Υπερβολικά χαμηλά ο «άσος», όμως υπάρχει αξία στο Over και θα το στηρίξουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Δανία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
  1 Δανία 10 27 9 0 1 30:3
  4 Αυστρία 10 16 5 1 4 19:17
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +0.50% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες