2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Αυστρία

Προϊστορία

13/6/2022 ΔανίαΑυστρία 2 - 0
6/6/2022 ΑυστρίαΔανία 1 - 2
12/10/2021 ΔανίαΑυστρία 1 - 0
31/3/2021 ΑυστρίαΔανία 0 - 4
16/10/2018 ΔανίαΑυστρία 2 - 0
3/3/2010 ΑυστρίαΔανία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 522,745 77.0%
X
€ 75,383 11.1%
2
€ 80,759 11.9%
Over
€ 20,784 39.8%
Under
€ 31,376 60.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

202 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

3

7

Σουτ εκτός εστίας

2

53%

Κατοχή μπάλας

47%

0

Οφσάιντ

2

3

Αποκρούσεις

4

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

21

Σέντρες

34

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

13

2

Ασίστ

0

2

Αντεπιθέσεις

1

16

Πλάγια Άουτ

13

15

Εκτελέσεις Φάουλ

9

7

Ελεύθερα Λακτίσματα

10

16

Προσπάθειες Για Γκολ

8

3

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parken
  • Χωρητικότητα: 38065
  • Θεατές: 35230
Ψάχνει αντίδραση η Δανία, στο κόλπο της πρωτιάς η Αυστρία

Ψάχνει αντίδραση η Δανία, στο κόλπο της πρωτιάς η Αυστρία

Δανία και Αυστρία συγκρούονται στην Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League, σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι στη μάχη για την πρωτιά στον όμιλο.

Απότομη προσγείωση μετά το 2x2 στον όμιλο, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Κροατία. Είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, όμως πλήρωσε μια αδράνεια της άμυνας μετά από στατική φάση και βρέθηκε πίσω στο σκορ (69’). Έκτοτε προσπάθησε να αντιδράσει, δίχως όμως αποτέλεσμα, τελειώνοντας το ματς με 14 σουτ αλλά μόλις 1 στην εστία.

Στην είσοδο των Μόντριτς και Κόβατσιτς στο δεύτερο μέρος από πλευράς Κροατίας στάθηκε ο τεχνικός της Χιούλμαντ: «Ο συνδυασμός των Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς και Μόντριτς στο κέντρο ήταν το πρόβλημα. Ο τρόπος που παίζουν μαζί, είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Δεν μπορούσαμε να τους ασκήσουμε την ίδια πίεση όπως στο πρώτο μέρος. Άρχιζαν να έχουν περισσότερη όλα την κατοχή αλλά δεν έφτιαξαν τις μεγάλες ευκαιρίες. Κάναμε τα πάντα για να ισοφαρίσουμε και φτάσαμε πολύ κοντά σε 2-3 περιπτώσεις αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ξεκίνησε με δύο «διπλά» απέναντι σε Γαλλία (2-1) και Αυστρία (2-1), όμως ηττήθηκε στο πρώτο εντός έδρας στον όμιλο, χάνοντας ευκαιρία να κάνει μεγάλο άλμα για την πρωτιά. Παραμένει στην κορυφή αλλά με +2 πλέον από Αυστρία και Κροατία αλλά και στο +4 από την ουραγό Γαλλία. Αρκετά κρίσιμο το ματς με τους Αυστριακούς, με τις δύο ομάδες να πρόσφεραν ένα αρκετά «χορταστικό» ματς πριν μία εβδομάδα στην Βιέννη και την ισοπαλία να ήταν μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Καλείται να βρει τα πατήματα της στην ανασταλτική λειτουργία, καθώς δέχεται γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Αγωνιστικά Νέα: Δύο «φρέσκα» προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται ο αμυντικός μέσος Ντιλέινι (Σεβίλλη) και ο φορ Πούλσεν (Λειψία). Ο πρώτος αποχώρησε πρόωρα για διακοπές ενώ ο δεύτερος τραυματίχτηκε στο ματς με την Κροατία. Χτύπησαν αλλά αναμένεται να αγωνιστούν ο έτερος φορ Βιντ (Βόλφσμπουργκ) και ο μπακ Μέλε (Αταλάντα). Εκτός κλήσεων στα ματς του Ιουνίου λόγω τραυματισμών ο κάπτεν/στόπερ Κίαερ (Μίλαν), οι μέσοι Νόργκαρντ (Μπρέντφορντ), Λίντστρομ (Άιντραχτ) και ο επιθετικός Ντόλμπεργκ (Νις) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ρένο (Ουνιόν Βερολίνου). Επέστρεψε κόντρα στην Κροατία ο βασικός στόπερ Κρίστενσεν (-).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Λέστερ), Βίνταλ Γιένσεν (Αλκμααρ), Ίβερσεν (Πρέστον)

Αμυντικοί: Γ, Κρίστενσεν (Τσέλσι), Βέστεργκαρντ (Λέστερ), Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Μέλε (Αταλάντα), Ρ. Κρίστενσεν (Σάλτσμπουργκ), Νέλσον (Γαλατασαράι), Μποΐλεσεν (Κοπεγχάγη),

Μέσοι: Έρικσεν (Μπρέντφορντ), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ), Χιούλμαντ (Λέτσε), Βας (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Επιθετικοί: Κορνέλιους (Τραμπζονσπόρ), Σκοβ Ολσεν (Μπολόνια), Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Ντόλμπεργκ (Νις), Σκοβ (Χόφενχαϊμ), Ντάμσγκααρντ (Σαμπντόρια), Ντόλμπεργκ (Νις), Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα)Πήρε σπουδαίο βαθμό (1-1) στην έδρα της απέναντι στην Γαλλία και παραμένει σε τροχιά κορυφής. Καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αμύνθηκε σωστά και στο 37’ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της ανοίγοντας το σκορ με τον Βάισμαν έπειτα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Πιέστηκε από τα πρώτα λεπτά στο δεύτερο μέρος και άντεξε έως το 83’ όταν δέχτηκε την ισοφάριση από εκπληκτική ενέργεια του Εμπαπέ στην αντεπίθεση. Πέρασε δύσκολες στιγμές στα τελευταία λεπτά, αλλά ο γκολκίπερ της Πεντς έκανε δύο πολύ μεγάλες επεμβάσεις, κρατώντας το 1-1 ως το τέλος.

Παρότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολο όμιλο με τις δύο φιναλίστ του περασμένου Μουντιάλ και την ανεβασμένη Δανία, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και με 4 βαθμούς (1-1-1) παραμένει στο κόλπο για την πρωτιά, όντας 2η και στο -1 από την Δανία, την οποία αντιμετωπίζει στο σημερινό. Οι Δανοί είναι η μόνη ομάδα που την κέρδισαν στον όμιλο σ’ ένα ματς με τρομερό δεύτερο μέρος και όπου η ισοπαλία θα ήταν μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Ράνγκνικ έχει ξεκινήσει ιδανικά την πορεία του στον πάγκο των Αυστριακών και του πιστώνεται η αλλαγή ψυχολογίας που έχει φέρει στα αποδυτήρια. Ο Γερμανός αναφέρθηκε στο σημερινό με την Δανία, λέγοντας: «Οι Δανοί είναι πολύ ευέλικτοι τακτικά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Χρειαζόμαστε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Ο Αλάμπα παρά τον τραυματισμό του ταξίδεψε στην Κοπεγχάγη. Αυτό από μόνο του μου δείχνει το πνεύμα που επικρατεί σ’ αυτήν την ομάδα. Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών εδώ. Την Δευτέρα πολλά θα εξαρτηθούν στο πόσο οι δύο ομάδες μπορούν να τα δώσουν όλα μετά από μια κουραστική περίοδο. Θέλουμε να κερδίσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Έχουν μαζευτεί προβλήματα στην άμυνα. Χτύπησε στο ματς με την Γαλλία και δεν είναι διαθέσιμοι ο σταρ μπακ/στοπερ Αλάμπα (Ρεάλ) ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι στόπερ Πος (Χοφενχάιμ), Βέμπερ (Σάλτσμπουργκ) και Λινχαρτ (Φράιμπουργκ). Υπενθυμίζεται πως δεν κλήθηκε στα ματς του Ιουνίου λόγω σοβαρού τραυματισμού ο βασικός στόπερ Χιντερέγκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης). Παραμένει εκτός ο αμυντικός μέσος Γκρίλιτς (Χοφενχάιμ). Στα θετικά μόνο ότι επιστρέφει ο στόπερ Φριντλ (Βέρντερ Βρέμης).

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Λίντερ (Βασιλεία), Πεντς (Αούστρια Βιέννης), Φράιζλ (Σάλκε)

Αμυντικοί: Τράουνερ (Φέγενορντ), Πος (Χοφενχάιμ), Αλάμπα (Ρεάλ), Στέφαν Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Ντάνσο (Λανς), Φριντλ (Βέρντερ), Λίνχαρτ (Φράιμπουργκ), Τριμέλ (Ουνιόν), Βέμπερ (Ζάλτσμπουργκ)

Μέσοι: Κόνραντ Λάιμερ (Λειψία), Μπαουμγκάρτνερ (Χοφενχάιμ), Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ), Λατσάρο (Μπενφίκα), Σάιβαλντ (Ζάλτσμπουργκ), Λιούμπισιτς (Κολωνία), Βολφ (Σουόνσι), Ζάμπιτσερ (Μπάγερν)

Επιθετικοί: Αρναούτοβιτς (Μπολόνια), Γκρέγκοριτς (Αουγκσμπουργκ), Κάλαϊτζιτς (Στουτγάρδη), Βάιλαντ (Μπρίστολ Σίτι), Ονισίβο (Μάιντς)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Δανία ψάχνει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από την Κροατία και είναι δίκαια το φαβορί, ωστόσο η Αυστρία παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένη με τον ερχομό του Ράνγκνικ στον πάγκο και θα θέλαμε πιο ψηλά τον άσο. Απώλεια για τους γηπεδούχους η απουσία του αμυντικού μέσου Ντιλέινι, τι να πουν βέβαια οι Αυστριακοί που δεν υπολογίζουν στον αρχηγό τους Αλάμπα την ώρα που το απουσιολόγο στους στόπερ είναι γεμάτο. Πριν μια εβδομάδα οι δύο ομάδες πρόσφεραν χορταστικό παιχνίδι στην Βιέννη, αμφότερες δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν και θα στραφούμε στο αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Δανία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Αυστρία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Δανία 6 12 4 0 2 9:5
  4 Αυστρία 6 4 1 1 4 6:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +2.31% έπαιξε: 2
  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.38% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες