8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Γαλλία

25/9/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 547
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 581 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γαλλία - Δανία στις 26/11/2022

Προϊστορία

26/11/2022 ΓαλλίαΔανία 2 - 1
25/9/2022 ΔανίαΓαλλία 2 - 0
3/6/2022 ΓαλλίαΔανία 1 - 2
26/6/2018 ΔανίαΓαλλία 0 - 0
11/10/2015 ΔανίαΓαλλία 1 - 2
29/3/2015 ΓαλλίαΔανία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 168,254 25.0%
X
€ 65,324 9.7%
2
€ 440,330 65.3%
Over
€ 20,654 38.4%
Under
€ 33,168 61.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

225 ψήφοι:

Ειδήσεις

8

Σουτ στην εστία

8

2

Σουτ εκτός εστίας

6

49%

Κατοχή μπάλας

51%

1

Οφσάιντ

1

8

Αποκρούσεις

6

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

13

Κόρνερ

11

15

Σέντρες

22

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

6

2

Ασίστ

0

4

Αντεπιθέσεις

2

18

Πλάγια Άουτ

21

7

Εκτελέσεις Φάουλ

10

11

Ελεύθερα Λακτίσματα

4

14

Προσπάθειες Για Γκολ

19

4

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parken
  • Χωρητικότητα: 38065
  • Θεατές: 36064
Νίκη παραμονής ψάχνουν οι «μπλε», νίκη και... καραμπόλα ανόδου οι «δυναμίτες»

Νίκη παραμονής ψάχνουν οι «μπλε», νίκη και... καραμπόλα ανόδου οι «δυναμίτες»

Η Δανία φιλοξενεί την Γαλλία στο «Πάρκεν» για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της League A στο Nations League. Από ήττα στην Κροατία προέρχονται οι γηπεδούχοι, από εντός έδρας νίκη επί της Αυστρίας οι φιλοξενούμενοι.

Υπέστη ήττα που «πόνεσε» από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ με 2-1. Οι Δανοί είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, όπου ήταν καλύτεροι, αλλά τα σουτ του Έρικσεν σταμάτησαν πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ, που νίκησε και τον Μέλε σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση. Τελικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 49', αλλά με το ματς να είναι ισορροπημένο, ισοφάρισαν με τρομερό σουτ του Έρικσεν στο 77', αλλά δύο λεπτά αργότερα η άμυνά τους αδράνησε και δέχθηκαν το γκολ, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Δανία δεν ορίζει την τύχη της αναφορικά με την πρώτη θέση του ομίλου, από όπου έπεσε, εβρισκόμενη πλέον στο -1 από την Κροατία. Οι «δυναμίτες» χρειάζονται νίκη επί της Γαλλίας και «στραβοπάτημα» των Κροατών στο ματς με την Αυστρία για να πάρουν αυτοί την πρωτιά και το εισιτήριο για το Final Four του Nations League.

«Θεωρώ πραγματικά κακή συγκυρία τα αποτελέσματα της Γαλίας στην διοργάνωση. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, παρά τις απουσίες που έχει. Εμεί πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να στοχεύσουμε στη νίκη επιβάλλοντας το παιχνίδι μας και εξαντλώντας έτσι τις πιθανότητες κατάκτησης της πρώτης θέσης» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κάσπερ Χιούλμαντ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα. Εξ αρχής εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων οι επιθετικοί Κορνέλιους (Κοπεγχάγη), Σκοβ (Χοφενχάιμ), Πούλσεν (Λειψία) και Βιντ (Χοφενχάιμ), ο μέσος Νόργκααρντ (Μπρέντφορντ) και οι αμυντικοί Σόρενσεν (Νις), Βαλεντίν (Άουγκσμπουργκ). Εν όψει του σημερινού αμφίβολος δίνεται ο χαφ Λίνστρεμ (Άιντραχτ).

Η αποστολή της Δανίας:

Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Νις), Ρένοβ (Ουνιόν Βερολίνου), Κρίστενσεν (Χέρτα Βερολίνου)

Αμυντικοί: Κίαερ (Μίλαν), Α. Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Λάρσεν (Τραμπζονσπόρ), Μέλε (Αταλάντα), Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Ρ. Κρίστενσεν (Λιντς), Νέλσον (Γαλατασαράι), Μπαχ (Μπενφίκα)

Μέσοι: Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντιλέινι (Σεβίλλη), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Βας (Μπρόντμπνι), Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ), Νίελσεν (Κλαμπ Μπριζ)

Επιθετικοί: Μπρέιθγουέιτ (Εσπανιόλ), Ντόλμπεργκ (Σεβίλλη), Όλσεν (Κλαμπ Μπριζ), Ντάμσγκααρντ (Μπρέντφορντ), Λίνστρεμ (Άιντραχτ), Ντέιερ (Μίντιλαντ), Χόιλουντ (Αταλάντα).Επιτέλους νίκη για τους «μπλε» που επικράτησαν 2-0 της Αυστρίας εντός έδρας στο ντέρμπι παραμονής στην League A. Οι Γάλλοι κυράρχησαν από το ξεκίνημα στο ματς, έχοντας χαμένες ευκαιρίες με τον Γκριεζμάν, αλλά και δοκάρι με τον Τσουαμενί (35') στο πρώτο μέρος, πριν τελικά ανοίξουν το σκορ με γκολ του Εμπαπέ στο 56'. Η όμορφη κεφαλιά του Ζιρού στο 65' διαμόρφωσε το τελικό σκορ και «κλείδωσε» το πρώτο τρίποντο στην διοργάνωση για τους γηπεδούχους.

Η Γαλλία μετά την πρώτη της νίκη ανέβηκε στους 5 βαθμούς αφήνοντας την Αυστρία τελευταία με 4 και θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτήν στην τελευταία αγωνιστική προκειμένου να παραμείνει στην League A.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέψαμε στα νικηφόρα αποτελέσματα αν και θα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει με ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Είχαμε καλή εικόνα και πολλά θετικά πράγματα να κρατήσουμε από την απόδοση παικτών που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στην αποστολή για το Μουντιάλ» είπε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, τονίζοντας παράλληλα πως κανενός η θέση δεν είναι εξασφαλισμένη.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Κούντε τραυματίστηκε και αποχώρησε από την αποστολή, όπως έγινε και με τον γκολκίπερ Μενιάν που αντικαταστάθηκε από τον Μανταντά. Πολλές οι απουσίες έτσι κι αλλιώς πάντως αφού έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού οι Μπενζεμά, Γιορίς, Πογκμπά, Καντέ, Λούκας Ερναντέζ, Τεό Ερναντέζ, Κιμπεμπέ, Ραμπιό και Κομάν.

Η αποστολή της Γαλλίας:

Τερματοφύλακες: Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Λαφόν (Ναντ), Μανταντά (Ρεν)

Αμυντικοί: Ουπαμεκανό (Μπάγερν), Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου), Βαράν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μεντί (Ρεάλ Μαδρίτης), Σαλιμπά (Αρσεναλ), Μπαντιασίλ (Μονακό), Κλος (Μαρσέιγ), Τριφέρ (Ρεν),

Μέσοι: Γκεντουζί (Μαρσέιγ), Βερετού (Μαρσέιγ), Ορελιέν Τσουαμενί (Ρεάλ Μαδρίτης), Καμαβινγκά (Ρεάλ Μαδρίτης), Φοφανά (Μονακό).

Επιθετικοί: Μπαπέ (Παρί), Ενκουνκού (Λειψία), Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Ζιρού (Μίλαν), Ραντάλ Κολό Μουανί (Αϊντραχτ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη ώστε να έχουν ελπίδες να τερματίσουν πιο ψηλά από τις θέσεις που βρίσκονται τώρα. Οι Δανοί χρειάζονται το τρίποντο και θα περιμένουν «στραβοπάτημα» της Κροατίας με την Αυστρίας, ώστε να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου. Αντίθετα η Γαλλία θέλει τη νίκη, ή την ήττα της Αυστρίας, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό από την League A. Δεν ρίχνουν πάντως ιδιαίτερο βάρος στην διοργάνωση οι Γάλλοι και αυτό δεν έχει αλλάξει ούτε τώρα στο φινάλε του ομίλου, ενώ οι Δανοί αναλόγως τί θα συμβαίνει στο άλλο ματς ίσως απογοητευτούν. Θα κυνηγήσουν αμφότερες το γκολ πάντως, αφού η ισοπαλία δεν τους κάνει σε καμία και θεωρώ πως έχουν τύχη να το βρουν εξίσου οπότε θα μείνω μακριά από σημεία και θα επιλέξω το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Δανία 6 12 4 0 2 9:5
  3 Γαλλία 6 5 1 2 3 5:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +2.02% έπαιξε: 2
  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες