1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Σουηδία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 65,908 6.0%
X
€ 104,080 9.5%
2
€ 927,013 84.5%
Over
€ 14,844 20.8%
Under
€ 56,644 79.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

127 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Batumi Stadium
  • Χωρητικότητα: 20000
  • Θεατές: 6800
Νίκη και το μυαλό στην Ισπανία

Νίκη και το μυαλό στην Ισπανία

Η Γεωργία υποδέχεται τη Σουηδία για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να θέλουν την πρώτη θέση του ομίλου.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Στη μάχη των ουραγών την προηγούμενη αγωνιστική, έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Κοσόβου διασκεδάζοντας έτσι τη θέση της στον όμιλο. Προηγήθηκε μόλις στο 11’ όταν ο Οκριασβίλι εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα αλλά στο τέλος του ημιχρόνου δέχτηκε την ισοφάριση. Είχε καλό πρόσωπο και στην επανάληψη όμως και με μία κεφαλιά του Νταβιτασβίλι στο 82’ πήρε τη νίκη.

Δεν άλλαξε κάτι στον όμιλο απλά άφησε το Κόσοβο στην τελευταία θέση, έστω και στην ισοβαθμία και έδειξε τουλάχιστον ότι έχει σφυγμό. Έδωσε τέλος έτσι στο αρνητικό σερί των 5 συνεχόμενων ηττών που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις και τώρα δίνει το τελευταίο της παιχνίδι στα προκριματικά απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καίγεται» για βαθμούς.

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες, παίξαμε καλά αλλά η Σουηδία πήρε τη νίκη με 1-0. Τώρα έχουμε φτάσει στο Νοέμβριο και έχουν συμβεί πολλά. Υπάρχουν παίκτες που έχουν αλλάξει αλλά περιμένω την ίδια πειθαρχία και αφοσίωση από τους παίκτες μου. Θέλω να κάνουμε δύσκολη τη …ζωή των αντιπάλων μας», σχολίασε ο κόουτς Σανιόλ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ντβάλι και Γκιορμπελίτζε.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Κουπατάτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Γκουγκεχασβίλι (Ντίλα Γκλόρι)

Αμυντικοί: Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κακαμπάτζε (Κρακόβια), Κχοκολάβα (Κοπεγχάγη), Ντβάλι (Φερεντσβάρος), Γκιορμπελίτζε (Ντιναμό Ντρέσδης), Καμπράτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Αζαρόβι (ντιναμό Μπατούμι), Λοκοσβίλι (Βολφσμπέργκερ)

Μέσοι: Κβαρατσχέλια (Ρουμπίν) Κανκάβα (Σλόβαν Μπρατισλάβς), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Γκβίλια (Ρακόβ), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Αμπουριάνια (Ζιλ Βιθέντε), Λομπζχανίτζε (Χατάισπορ), Τσακβετάτζε (Γάνδη), Νταβιτασβίλι (Άρσεναλ Τούλα), Τσιταϊσβίλι (Τσερνομόρετς), Μαμουτσασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι)

Επιθετικοί: Οκριασβίλι (ΑΠΟΕΛ), Βολκόβι (Ζίρα), Κβιλιτάγια (ΑΠΟΕΛ)



ΣΟΥΗΔΙΑ

Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ελλάδας τη προηγούμενη αγωνιστική, πήρε την εντός έδρας νίκη με 2- 0 και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της. Δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο μέρος, χρειάστηκε δύο φορές την βοήθεια του δοκαριού αλλά και τις αποκρούσεις του Όλσεν για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και πήγε ευχαριστημένη στα αποδυτήρια με το σκορ. Ευτύχησε βέβαια να πάρει το προβάδισμα στο 59’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φόρσμπεργκ και δέκα λεπτά μετά ο Ίσακ έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνα, πέρασε και τον Βλαχοδήμο και «έγραψε» το 2-0 από εκεί και έπειτα διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα της και πήρς μία πολύτιμη νίκη.

Συνέχισε έτσι τη νικηφόρα της πορεία, μετράει μόλις μία ήττα στα προκριματικά αυτή από την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ και καθορίζει η ίδια τη μοίρα της. Αρχικά θέλει τη νίκη απέναντι στη Γεωργία και έπειτα θα ελπίζει σε ένα «δώρο» της Ελλάδας απέναντι στην Ισπανία. Βρίσκεται στην πρώτη θέση και στο +2 από τους «Φούριας Ρόχας» τους οποίους αντιμετωπίζει την Κυριακή. Έχει δείξει καλό πρόσωπο ως τώρα, δίκαια βρίσκεται στην κορυφή.

«Η Γεωργία είναι αυτή που μετράει τώρα και δεν υπάρχει πλάνο να ξεκουράσουμε παίκτες για το παιχνίδι με την Ισπανία. Θέλουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μπορεί να παίξουμε και με δύο φορ, έχω καταλήξει σχεδόν στην ενδεκάδα, υπάρχουν μόνο κάποιες σκέψεις για ορισμένες θέσεις», τόνισε ο κόουτς Άντερσον.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει στην αποστολή ο φορ Ιμπραχίμοβιτς. Τραυματίας ο μέσος Σέμα, τιμωρημένος ο μέσος Έκνταλ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ντάλμπεργκ (Ντόνκαστερ), Νόρντφελντ (ΑΪΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Κραφτ (Νιουκάστλ), Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Όλσον (Μάλμε), Αουγκούστινσον (Σεβίλλη), Σούντγκρεν (Άρης),Νίλσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ) , Χόλμεν (Ρίζεσπορ), Μιλόσεβιτς (ΑΪΚ).

Μέσοι: Κλάεσον (Κράσνονταρ), Έκνταλ (Σαμπντόρια), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κάρλσον (Άλκμααρ), Καγιούστε (Μίντιλαντ), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Όλσον (Άντερλεχτ), Έρικσον (Τζουργκάρντεν), Λεβίτσκι (Μάλμε), Εμραμπτι (Μέχελεν)

Επιθετικοί: Ίσακ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κουάισον (Αλ-Ετιφάκ), Γκιόκερς (Κόβεντρι), Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους), Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το παιχνίδι έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον και εδώ που έχει φτάσει η Σουηδία δεν μπορεί να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μονόδρομος είναι η νίκη απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει δείξει κάτι ως τώρα στον όμιλο. Είναι ούτως ή άλλως ανώτερη ομάδα, μπορεί να πάρει εύκολα ή δύσκολα τους τρεις βαθμούς και έπειτα να καθίσει πιο άνετη να δει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία. Περιμένουμε να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να το «καθαρίσει» από το ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Γεωργία έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.44 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σουηδία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.44 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σουηδία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  2 Σουηδία 8 15 5 0 3 12:6
  4 Γεωργία 8 7 2 1 5 6:12
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
11/11/2021
Γεωργία
Σουηδία
2 - 0
25/3/2021
Σουηδία
Γεωργία
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο stambal1211 με το υψηλότερο yield +1.46% έπαιξε: X2
  • » Ο Pkotsios, με το υψηλότερο yield +22.56% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες