2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία - Γεωργία

5/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1114
4 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 970 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισπανία - Γεωργία στις 19/11/2023

Προϊστορία

19/11/2023 ΙσπανίαΓεωργία 3 - 1
8/9/2023 ΓεωργίαΙσπανία 1 - 7
5/9/2021 ΙσπανίαΓεωργία 4 - 0
28/3/2021 ΓεωργίαΙσπανία 1 - 2
7/6/2016 ΙσπανίαΓεωργία 0 - 1
15/10/2013 ΙσπανίαΓεωργία 2 - 0
11/9/2012 ΓεωργίαΙσπανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 528,445 96.6%
X
€ 13,463 2.5%
2
€ 5,217 1.0%
Over
€ 7,325 69.5%
Under
€ 3,208 30.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

97 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Nuevo Estadio Vivero
  • Χωρητικότητα: 14175
  • Θεατές: 8444
Έχασε και τώρα... τρέχει η Ισπανία

Έχασε και τώρα... τρέχει η Ισπανία

Η Ισπανία, που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στην Σουηδία, θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες απέναντι στην Γεωργία, η οποία την είχε δυσκολέψει χαρακτηριστικά στο πρώτο ματς.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Ηττήθηκε με 2-1 από την Σουηδία στην Στοκχόλμη και έμπλεξε για τα καλά όσον αφορά την πρωτιά του ομίλου. Μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι καθώς προηγήθηκε μόλις στο 5’ με τον Σολέρ, όμως δέχτηκε την ισοφάριση στο αμέσως επόμενο λεπτό και στο 57’ η αντίπαλος της ολοκλήρωσε την ανατροπή. Έγινε πιο κινητική με την είσοδο του Τραορέ και είχε ορισμένες καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε κινδύνεψε με τρίτο τέρμα. «Δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά χάσαμε πολλές μονομαχίες στον άξονα. Μας έκαναν ζημιά με το επιθετικό τους τρανζίσιον», δήλωσε μετά το ματς ο τεχνικός της, Ενρίκε. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως έκανε μόλις 6 φάουλ σε όλο το παιχνίδι.

Ήταν η πρώτη της ήττα σε προκριματικά Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 1993 και την ήττα με 1-0 από την τότε πρωταθλήτρια Ευρώπης Δανία! Ήταν η δεύτερη απώλεια μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ελλάδα (1-1) και υποχώρησε στην 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Σουηδία έχοντας μάλιστα και ματς περισσότερο.

Μόνος στόχος το 2x2 κόντρα σε Γεωργία και Κόσοβο. «Κόντρα στην Γεωργία θα υποφέρουμε όπως και στο πρώτο παιχνίδι όπου κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό. Όμως έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω ο κόσμος να μας βοηθήσει», δήλωσε εν όψει του σημερινού ο Ενρίκε.

Αγωνιστικά Νέα: Ο φορ Μορένο (Βιγιαρεάλ) χτύπησε κόντρα στην Σουηδία και αποχώρησε από την αποστολή για τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια. Σε σχέση με την αποστολή του Euro έχουν μείνει εκτός οι αμυντικοί Γιορέντε (Λιντς), Τόρες (Βιγιαρεάλ), οι χαφ Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Όλμο (Λειψία), Ρουίθ (Νάπολι), Τιάγκο (Λίβερπουλ) και ο επιθετικός Οιαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ). Σταθερά εκτός οι έμπειροι αμυντικοί Ράμος (Παρί Σεν Ζερμέν), Καρβαχάλ (Ρεάλ) και ο 18χρονος επιθετικός Φάτι (Μπαρτσελόνα).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σάντσεθ (Μπράιτον), Σιμόν (Μπιλμπάο)

Αμυντικοί: Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Αλμπιόλ (Βιγιαρεάλ), Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Γκαρσία, Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Γκαγιά (Βαλένθια), Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Γιορέντε, Κόκε (Ατλέτικο), Σολέρ (Βαλένθια), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Φορνάλς (Γουέστ Χαμ), Μέντες (Θέλτα), Σαράμπια (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Επιθετικοί: Μοράτα (Γιουβέντους), Μορένο (Βιγιαρεάλ), Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Ρουίθ (Μπράγα), Τραορέ (Γουλβς)ΓΕΩΡΓΙΑ

Γνώρισε ήττα-πισωγύρισμα από το Κόσοβο (0-1) στο Μπατούμι και έτσι μπήκε τέλος στις όποιες ελπίδες για την πρόκριση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρώτη τελική του αγώνα (18’) και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Είχε μονάχα μια καλή στιγμή από στατική φάση, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις.

Έχει μόλις ένα βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), αυτόν απέναντι στην Ελλάδα στην Τούμπα (1-1). Είχαν προηγηθεί οι δύο ήττες στο γκολ από τα δύο φαβορί του ομίλου, Σουηδία (0-1 εκτός) και Ισπανία (1-2 εντός). Μάλιστα απέναντι στους Ισπανούς είχε βρεθεί μια «ανάσα» από το να πάρει το βαθμό, αλλά δέχτηκε το γκολ στο 90+2’.

Προπονητής είναι ο παλιός άσος της Μπάγερν, Βίλι Σανιόλ, ο οποίος εν όψει του σημερινού δήλωσε: «Κάθε παίκτης είναι προετοιμασμένος για ένα τόσο όμορφο παιχνίδι όπως αυτό απέναντι στην Ισπανία. Ξέρουμε ότι είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά στο πρώτο παιχνίδι αξίζαμε την ισοπαλία. Θα παλέψουμε με όλα μας τα όπλα και με αισιοδοξία. Κάναμε πολλά πράγματα λάθος κόντρα στο Κόσοβο, όχι μόνο στην άμυνα. Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό νοοτροπία».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ ο σταρ εξτρέμ Κβαρατσκέλια (Ρούμπιν Καζάν), ενώ χτύπησε κόντρα στο Κόσοβο και έμεινε εκτός αποστολής ο καλός επιθετικός μέσος Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Κουπατάτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια)

Αμυντικοί: Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβα), Κακαμπάτζε (Κρακοβία), Χοτσολάβα (Κοπεγχάγη), Γκιορμπελίτζε (Ντιναμό Δρέσδης), Τσαμπράτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Αζάροβι (Ντιναμό Μπατούμι), Λοχοσβίλι (Βόλφσμπεργκερ), Σάμπα (Ντιναμό Τιφλίδας)

Μέσοι: Κανκάβα (Σλόβαν Μπρατισλάβα), Καζαϊσβίλι (Ουλσάν Χιουντάι), Νταουσβίλι (ΑΠΟΕΛ), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Αμπουράνια (Ζιλ Βισέντε), Τζιγκάουρι (Ντιναμό Μπατούμι), Λομπζανίτζε (Χατάισπορ), Χακβετάτζε (Γάνδη), Νταβιτασβίλι (Ρότορ Βόλγκογραντ), Μαμουχασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), Ζάρια (Ντιναμό Μπατούμι), Τσιταϊσβίλι (Τσερνομόρετς Οντέσα), Αλτουνασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι)

Επιθετικοί: Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ), Μικαουτάτζε (Μετς)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ισπανία έφυγε χωρίς βαθμό από την Στοκχόλμη και υποχώρησε στην 2η θέση του ομίλου, μπλέκοντας σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση. Θα ψάξει ξέσπασμα η ομάδα του Ενρίκε αλλά ο άσος δεν παίζεται τόσο κάτω. Αρκετά χαμηλά και το όβερ, θα πάμε ενδεικτικά με το δεύτερο

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 19 6 1 1 15:5
  4 Γεωργία 8 7 2 1 5 6:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: 1
  • » Ο U-H-U, με το υψηλότερο yield +7.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.64% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες