2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Ισπανία

Προϊστορία

19/11/2023 ΙσπανίαΓεωργία 3 - 1
8/9/2023 ΓεωργίαΙσπανία 1 - 7
5/9/2021 ΙσπανίαΓεωργία 4 - 0
28/3/2021 ΓεωργίαΙσπανία 1 - 2
7/6/2016 ΙσπανίαΓεωργία 0 - 1
15/10/2013 ΙσπανίαΓεωργία 2 - 0
11/9/2012 ΓεωργίαΙσπανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 44,607 4.4%
X
€ 48,454 4.8%
2
€ 926,712 90.9%
Over
€ 40,118 46.3%
Under
€ 46,448 53.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

153 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Boris Paichadze Dinamo Arena
  • Χωρητικότητα: 54549
  • Θεατές: 15000
Αυτή την φορά θα είναι υποψιασμένη η Ισπανία

Αυτή την φορά θα είναι υποψιασμένη η Ισπανία

Η Γεωργία υποδέχεται την Ισπανία στην Τιφλίδα για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ. Από νέα ήττα προέρχονται οι γηπεδούχοι, «σκόνταψαν» πάνω στην Ελλάδα οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

* Περίπου 16 χιλ. θεατές στο γήπεδο.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Στάθηκε καλά στην Στοκχόλμη απέναντι στην Σουηδία για την πρεμιέρα των προκριματικών ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (1-0) και αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 14’ όμως ο Κβιτάλια έκανε κακή επιλογή στην τελική του προσπάθεια και έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Έδειξε διάθεση να επιτεθεί και ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις αλλά στο 35΄έμεινε πίσω στο σκορ. Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, έφτασε όμως πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν το σουτ του Σενγκέλια απέκρουσε εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Πριν από το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες βλέψεις αλλά με την εικόνα της έδειξε ότι μπορούσε να πάρει έστω και τον βαθμό . Συμπλήρωσε έτσι αισίως 6 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη όμως ο Σανιόλ στο ντεμπούτο του παρουσίασε μία σφιχτή ομάδα με ένα καθαρό πλάνο παιχνιδιού. Ξέρει άλλωστε πως σε αυτόν τον όμιλο μόνο με την σκληράδα της μπορεί να διεκδικήσει βαθμούς, φαίνεται να υστερεί ποιοτικά έναντι των άλλων ομάδων.

Αγωνιστικά Νέα: Αποσύρθηκε από την αποστολή ο φορ Μικαουτάτζε (Σεραίν), κλήθηκε ο αμυντικός Κομπαχίτζε (Ντιναμό Μπατούμι).

Η αποστολή της Γεωργίας

Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Κουπατάτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Μαμαρντασβίλι (Λοκομοτίβ Τιφλίδας)

Αμυντικοί: Κακαμπάτζε (Τενερίφη), Κάσια (Λοκομοτίβ Τιφλίδας), Γκριγκαλάβα (Αρσεναλ Τούλα), Ταμπίτζε (Ούφα), Ντβάλι (Φερεντσβάρος), Τσαμπράτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Γκιορμπελίτζε (Βόλφσμπεργκερ), Κομπαχίτζε (Ντιναμό Μπατούμι

Μέσοι: Κανκάβα (Βαλενσιέν), Αμπουράνια (Καρταχένα), Λομπιανίτζε (Ανκαραγκουτσού), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Τζιγκάουρι (Ντιναμό Μπατούμι), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Σενγκέλια (Κόνιασπορ), Κβαρατσκέλια (Ρούμπιν Καζάν), Γκβίλια (Λέγκια)

Επιθετικοί: Κβιλιτάια (Ανόρθωση), Ζιζβιβάτζε (Φέχερβαρ), Μπιτάτζε (Ουίπεστ)

ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ελλάδα στο παιχνίδι της Γρανάδας την Πέμπτη και παρά το γεγονός ότι είχε τον έλεγχο του αγώνα, έμεινε στο 1-1 και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά. Από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε ότι θα έχει την κατοχή, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο αντίθετα άγγιξε το γκολ με διπλή προσπάθεια του Κόκε στο 14’. Στο 32’ ο Ντάνι Όλμο τράνταξε το δοκάρι του Βλαχοδήμου και ένα λεπτό μετά ο Κόκε βρήκε υπέροχα τον Μοράτα μέσα στην περιοχή και ο φορ της Γιουβέντους με ωραία προσπάθεια άνοιξε το σκορ.

Μπήκε στην επανάληψη έχοντας την σιγουριά ότι είναι η καλύτερη ομάδα, ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα όμως του Ίνιγκο Μαρτίνεθ πάνω στον Μασούρα έστειλε τον Μπακασέτα στα 11 βήματα και ο αρχηγός της Ελλάδας έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 57’. Από εκεί και έπειτα μπορεί να είχε την υπεροχή και οι αλλαγές του Λουίς Ενρίκε να την βοήθησαν ωστόσο δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλο της .

Ένα σουτ δέχτηκε όλο και όλο στην εστία της και δεν μπόρεσε να κερδίσει. Ίσως το 1-0 που πήγε στο ημίχρονο να της έδωσε υπερβολική σιγουριά και να την έκανε να πιστεύει ότι το παιχνίδι τελείωσε ωστόσο στο τέλος το πλήρωσαν. Λουίς Ενρίκε και παίκτες διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι, το οποίο μπορεί να ήταν αυστηρό αλλά ολόσωστο. Η Γεωργία θα την αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο αλλά λογικά αυτή την φορά οι Ισπανοί θα είναι περισσότερο υποψιασμένοι.

«Είμαστε έτοιμοι για κάθε σενάριο. Απέναντι στην Ελλάδα κάναμε 40 αβίαστα λάθη και μας έλειψε το καλό τελείωμα και η φρεσκάδα. Βέβαια κάναμε την καλύτερη αμυντική εμφάνιση που έχω δει στην καριέρα μου αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι. Δεν ήταν εύκολο όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα και δεν θα είναι εύκολο και τώρα», τόνισε ο κόουτς Λουίς Ενρίκε.

Αγωνιστικά Νέα: O Σέρχιο Ράμος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Ελλάδα αλλά ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε πως είναι καλά και θα αγωνιστεί.

Η αποστολή της Ισπανίας:

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σιμόν (Μπιλμπάο), Σάντσες (Μπράιτον)

Αμυντικοί: Ράμος (Ρεάλ), Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Γκαγιά (Βαλένθια), Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Ν. Γιορέντε (Λιντς), Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι), Πόρο (Σπόρτινγκ)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο), Τιάγκο (Λίβερπουλ), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Φαμπιάν (Νάπολι), Κανάλες (Μπέτις), Μ. Γιορέντε (Ατλέτικο), Πέντρι (Μπαρτσελόνα)

Επιθετικοί: Μοράτα (Γιουβέντους), Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Ζεράρντ (Βιγιαρεάλ), Όλμο (Λειψία), Φ. Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Χιλ (Ειμπάρ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ισπανία πήρε το μάθημα της απέναντι στην Ελλάδα και αυτή τη φορά θα φανεί πιο συγκεντρωμένη και σε καμία περίπτωση δεν θα υποτιμήσει την Γεωργία. Οι γηπεδούχοι έδειξαν απέναντι στην Σουηδία ότι θα είναι σκληρός αντίπαλος αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Θα πάμε με το ξέσπασμα των φιλοξενούμενων και το over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 19 6 1 1 15:5
  4 Γεωργία 8 7 2 1 5 6:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: 2
  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +30.63% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες