1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Αυστρία

11/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 378
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1313 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αυστρία - Βόρεια Ιρλανδία στις 15/11/2020

Προϊστορία

15/11/2020 ΑυστρίαΒόρεια Ιρλανδία 2 - 1
11/10/2020 Βόρεια ΙρλανδίαΑυστρία 0 - 1
18/11/2018 Βόρεια ΙρλανδίαΑυστρία 1 - 2
12/10/2018 ΑυστρίαΒόρεια Ιρλανδία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 16,271 5.7%
X
€ 85,727 30.1%
2
€ 183,071 64.2%
Over
€ 69,926 59.7%
Under
€ 47,228 40.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

131 ψήφοι:

Πανηγυρικό κλίμα στην Βόρεια Ιρλανδία

Πανηγυρικό κλίμα στην Βόρεια Ιρλανδία

Η Βόρεια Ιρλανδία που… ακόμα πανηγυρίζει για την πρόκριση στον τελικό των πλει-οφ του Euro 2020, υποδέχεται την Αυστρία, η οποία πριν λίγες μέρες κέρδισε με ανατροπή την Ελλάδα σε φιλικό παιχνίδι.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Την Πέμπτη κέρδισε με 4-3 την Βοσνία στα πέναλτι μέσα στο Σαράγιεβο (1-1 κ.δ & παρ.) και προκρίθηκε στον τελικό των πλει-οφ του Euro 2020. Δέχτηκε πίεση στο ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω στο 14’, έβγαλε όμως αντίδραση, έχοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 53’ με παλικαρίσιο γκολ του ΜακΓκιν. Ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, ωστόσο το 1-1 δεν άλλαξε ούτε μετά την παράταση κι όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, όπου πήρε την πρόκριση με 4-3. Τον Νοέμβριο λοιπόν θα υποδεχτεί την Σλοβακία στο Μπέλφαστ για το εισιτήριο που οδηγεί στην τελική φάση.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί με το σφύριγμα της λήξης, με τον ΜακΓκιν να αποκαλύπτει πως στα αποδυτήρια έριξε βροχή από… πίτσες. Απόλυτα ικανοποιημένος ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Μπαρακλάφ, δηλώνοντας:
«Το πνεύμα των παικτών είναι φανταστικό. Είναι αλτρουιστές, δεν σκέφτονται για τον εαυτό τους, μόνο για την ομάδα. Έχω ένα γκρουπ παικτών που νιώθω πολύ άνετα, δουλεύουν πολύ σκληρά, απολαμβάνουν να έρχονται και να παίζουν για τη χώρα τους. Είμαι πολύ τυχερός που έχω τέτοιου είδους ομάδα».

Πλέον έχει μπροστά της δύο παιχνίδια για το Nations League, το σημερινό με την Αυστρία κι αυτό της Τετάρτης στη Νορβηγία, ωστόσο είναι άγνωστο πόσο συγκεντρωμένη θα παρουσιαστεί αφού ο μεγάλος στόχος ήταν η πρόκριση στον τελικό επί της Βοσνίας. Στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, έφερε ισοπαλία στη Ρουμανία (1-1) ενώ ακολούθησε η εντός έδρας συντριβή με 1-5 από την Νορβηγία, με το σκορ να τα λέει όλα για την εμφάνιση της.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν «φρέσκα» προβλήματα. Υπήρξαν φόβοι ότι ο αμυντικός μέσος ΜακΝαιρ υπέστη πρόβλημα στον αστράγαλο κόντρα στην Βοσνία αλλά εν τέλει δεν αποδείχθηκε κάτι σοβαρό. Προφανώς επιβαρυμένοι οι παίκτες μετά από 120 λεπτά αγώνα υψηλής έντασης, δεν αποκλείεται ο Μπαρακλάφ να προχωρήσει σε αλλαγές. «Πρέπει να κοιτάξουμε τους παίκτες επειδή κατέβαλλαν αρκετή ενέργεια». Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έχει μείνει ο μέσος Κένεντι (Αμπερντίν).

Η αποστολή της Βορείου Ιρλανδίας:

Τερματοφύλακες: ΜακΓκόβερν (Νόριτς), Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Κάρσον (Μάδεργουελ)

Αμυντικοί: Εβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Ντάλας (Λιντς) ΜακΛάφλιν, Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Λιούις (Νιούκαστλ), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), Σμιθ (Χαρτς), Μπάλαρντ (Μπλάκπουλ)

Μέσοι: Ντέιβις, Τζόουνς (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Εβανς (Μπλάκμπερν), Γουάιτ (Κάρντιφ), ΜακΝάιρ, Σαβίλ (Μίντλεσμπρο), Κούπερ (Όξφορντ Γιουν.), Γουάιτ (Κάρντιφ), ΜακΚαν (Σεντ Τζόνστον)

Επιθετικοί: Μαγκένις (Χαλ), Μπόις (Χαρτς), Λέιβερι (Λίνφιλντ), Λάφερτι (Ρετζίνα), Ουάσινγκτον (Τσάρλτον)

ΑΥΣΤΡΙΑ

Παρά τις πολλές απουσίες κέρδισε με 2-1 την Ελλάδα σε εντός έδρας φιλικό παιχνίδι, φέρνοντας… τούμπα το ματς μέσα σ’ ένα τρίλεπτο στο δεύτερο μέρος. Πίεζε ψηλά από το ξεκίνημα και δεν επέτρεπε στην ελληνική ομάδα να κρατήσει μπάλα, ωστόσο ήταν ακίνδυνη μπροστά. Έτσι βρέθηκε πίσω στο 63’ στη μοναδική ευκαιρία της «γαλανόλευκης», ωστόσο έβγαλε αντίδραση και με ωραία κυκλοφορία της μπάλας, γύρισε το ματς με τους Γκρίμπιτς (77’) και Μπάουμγκάρντνερ (80’).

Εμφάνισε δύο πρόσωπα στους αγώνες του Σεπτεμβρίου για το Nations League. Αρχικά επικράτησε με το άνετο 2-1 της Νορβηγίας στο Όσλο, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε με 3-2 από την Ρουμανία στην έδρα της. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 3’, ισοφάρισε στο 17’ με τον Μπαουμγκάρτνερ κι είχε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή αλλά στο δεύτερο μέρος πλήρωσε τα λάθη στην ανασταλτική της λειτουργία και δέχτηκε δύο γκολ (51’, 70’), με την αντίπαλο της μάλιστα να είχε και δοκάρι για το 4-1! Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 81’ με τον Ονισίβο για το τελικό 3-2.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Φόντα δήλωσε: «Περιμένω ένα έντονο παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε στα όρια μας. Η Βόρεια Ιρλανδία ποτέ δεν τα παρατάει και μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε στο Μπέλφαστ. Είναι σημαντικό πως θα εμφανιστούμε. Έχουμε ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερη ποιότητα».

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με το φιλικό με την Ελλάδα επιστρέφει ο σταρ μπακ/χαφ Αλάμπα (Μπάγερν), αλλά παραμένουν πολλά τα προβλήματα. Δεν υπολογίζονται οι γκολκίπερ Σλάγκερ (Λασκ Λίντσερ), Στάνκοβιτς (Σάλτσμπουργκ), οι αμυντικοί Ούλμερ, Βέμπερ, Βάλτσι (Σάλτσμπουργκ), Λίνχαρτ (Φράιμπουργκ), Τοάουνερ (Λασκ Λίντσερ), οι μέσοι Λάιμερ, Ζάμπιτσερ (Λειψία), Κάινζ (Κολωνία), Λαζάρο (Γκλάντμπαχ), Ζούλι (Άντερλεχτ) κι ο φορ Αρναούτοβιτς (Σανγκάη ΣΙΠΓ).

Η αποστολή της Αυστρίας:

Τερματοφύλακες: Λίντνερ (Βασιλεία), Ζίμπενχαντλ (Στουρμ Γκρατς), Πέρβαν (Βόλφσμπουργκ)

Αμυντικοί: Ντράγκοβιτς (Λεβερκούζεν), Χίντερεγκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Πος (Χόφενχαϊμ), Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Φριντλ (Βέρντερ Βρέμης), Ούλμαν (Ραπίντ Βιέννης)

Μέσοι: Αλάμπα (Μπάγερν), Μπαουμγκάρτλινγκερ (Λεβερκούζεν), Ιλσάνκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Σεπφ (Σάλκε), Γκρίλιτς (Χόφενχαϊμ), Σάουμπ (Λουκέρνη), Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ), Μπαουμγκάρτνερ (Χόφενχαϊμ), Ρανφτλ (Λασκ Λίντσερ), Χόλτσχαουζερ (Μπέιρσχοτ-Βίλραϊκ)

Επιθετικοί: Γκρέγκοριτς (Άουγκσμπουργκ), Ονισίβο (Μάιντζ), Γκρίμπιτς (Λοριάν), Μόνσαϊν (Αούστρια Βιέννης), Καλάιτζιτς (Στουτγκάρδη)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Β. Ιρλανδοί μετά την πρόκριση στον τελικό των πλει-οφ του Euro 2020 και το μυαλό όλων βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι του Νοεμβρίου με την Σλοβακία. Οι παίκτες του Μπαρακλάφ τα έδωσαν όλα για 120 λεπτά μέσα στο Σαράγιεβο και η λογική λέει πως δεν θα έχουν την απαραίτητη προσήλωση, ετοιμότητα κι ενέργεια για το σημερινό. Από την άλλη, η Αυστρία στοχεύει στην πρωτιά στον όμιλο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Ρουμανία. Σε σχέση με το φιλικό με την Ελλάδα, επιστρέφει ο σταρ Αλάμπα αλλά παραμένουν πολλά ονόματα στο απουσιολόγιο. Ακόμα κι έτσι διαθέτει την ποιότητα για να πάρει τη νίκη στο Μπέλφαστ, αλλά το «διπλό» στο 1.75 βρίσκεται πιο χαμηλά απ’ ότι θα το θέλαμε. Ενδεικτικά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Αυστρία 6 13 4 1 1 9:6
  4 Βόρεια Ιρλανδία 6 2 0 2 4 4:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Power13 με το υψηλότερο yield +0.09% έπαιξε: Over
  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +17.00% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες