5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Νορβηγία

7/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 985
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1335 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νορβηγία - Βόρεια Ιρλανδία στις 14/10/2020

Προϊστορία

14/10/2020 ΝορβηγίαΒόρεια Ιρλανδία 1 - 0
7/9/2020 Βόρεια ΙρλανδίαΝορβηγία 1 - 5
8/10/2017 ΝορβηγίαΒόρεια Ιρλανδία 1 - 0
26/3/2017 Βόρεια ΙρλανδίαΝορβηγία 2 - 0
29/2/2012 Βόρεια ΙρλανδίαΝορβηγία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 46,225 12.6%
X
€ 82,147 22.3%
2
€ 239,579 65.1%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

183 ψήφοι:

Ψάχνουν αντίδραση οι Νορβηγοί

Ψάχνουν αντίδραση οι Νορβηγοί

Η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται στο Μπέλφαστ την Νορβηγία για την 2η αγωνιστική του Nations League, Αμφότερες ψάχνουν την νίκη μετά την πρεμιέρα.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Ικανοποιημένη μπορεί να αισθάνεται με τον βαθμό που πήρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση την Παρασκευή απέναντι στη Ρουμανία (1-1), ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι έπαιζε με δέκα παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο. Περιορίστηκε βέβαια σε παθητικό ρόλο από την αρχή του παιχνιδιού, έμεινε πίσω στο στο 25' και απείλησε ελάχιστα. Στο 39' μάλιστα είδε τον Μαγκένις να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ακόμα πιο δύσκολο το έργο της στην επανάληψη, είχε όμως σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα της, Πίκο Φάρελ ο οποίος με τις αποκρούσεις του κράτησε όρθια την ομάδα,ενώ σε μία περίπτωση χρειάστηκε και τη συμβολή του δοκαριού του. Στο 86' μετά από ένα γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, ο Γουάιτ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το ντεμπούτο του Ίαν Μπάρακλαφ στον πάγκο χαρακτηρίζεται θετικό από τη στιγμή που δύσκολα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Το ενδιαφέρον των περισσότερων είναι στραμμένο βέβαια στα Play Off του Nations League εκεί όπου στις 8 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

«Παίξαμε με σκοπό να βγούμε στο δεύτερο ημίχρονο και να πετύχουμε την ισοφάριση ή ακόμα και τη νίκη. Ο χαρακτήρας των παικτών μου δεν έχει τεθεί ποτέ σε αμφισβήτηση. Η ισοπαλία αυτή έμοιαζε σαν νίκη», σχολίασε ο κόουτς Μπάρακλαφ.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στην προηγούμενη αναμέτρηση ο μεσοεπιθετικός Μαγκένις (Χαλ) και θα απουσιάσει, λογικά θα είναι διαθέσιμος ο στόπερ Έβανς (Λέστερ) που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Η αποστολή της Βορείου Ιρλανδίας:

Τερματοφύλακες: ΜακΓκόβερν (Νόριτς), Πίκοκ Φάρελ (Μπέρνλι), Κάρσον (Μάδεργουελ)

Αμυντικοί: Εβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Ντάλας (Λιντς) ΜακΛάφλιν (Σάντερλαντ), Λιούις (Νόριτς), Σμιθ (Χαρτς), Μπάλαρντ (Άρσεναλ)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Εβανς (Μπλάκμπερν), Γουάιτ (Κάρντιφ), ΜακΝάιρ (Μίντλεσμπρο), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), Τζόουνς (Ρέιντζερς), Σάβιλ (Μίντλεσμπρο),Κούπερ (Όξφορντ), Κένεντι (Αμπερντίν), Γουάιτ (Κάρντιφ)

Επιθετικοί: Μπόις (Χαρτς), Λέιβερι (Λίνφιλντ), Λάφερτι (Ρετζίνα), Ουάσινγκτον (Τσάρλτον)

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν οι περισσότεροι στην αναμέτρηση με την Αυστρία και γνώρισε την εντός έδρας ήττα την Παρασκευή (1-2). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 35', δεν απείλησε ιδιαίτερα και στην επανάληψη είδε την αντίπαλο της να κάνει το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάμπιτζερ. Προσπάθησε να βγει μπροστά και μείωσε με ένα πλασέ στην κίνηση του Χάαλαντ, κινδύνεψε να δεχτεί και τρίτο τέρμα στη συνέχεια αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 83' όταν η κεφαλιά του Μπέρκε κατέληξε δίπλα από το δοκάρι των Αυστριακών.

Η εμφάνιση της δεν ήταν καλή και έφερε προβληματισμό στον κόουτς Λάγκερμπακ. Το παιχνίδι στην έδρα της Βορείου Ιρλανδίας θα είναι εξίσου δύσκολο και οι Νορβηγοί θέλουν αλλάξουν την εικόνα τους. Ακολουθούν μάλιστα τον Οκτώβριο και τα ημιτελικά του Nations League εκεί όπου αντιμετωπίζει την Σερβία για μία θέση στον τελικό όπου θα περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Σκωτία-Ισραήλ.

«Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια του Nations League καθώς δεν θέλουμε να υποβιβαστούμε. Θα νιώσω αρκετά απογοητευμένος αλλά και έκπληκτος αν κάνουμε πάλι μία τέτοια εμφάνιση. Τότε ίσως θα πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη», τόνισε ο Σουηδός τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησε τραυματίας από την αποστολή ο στόπερ Ριγκινι=ίουσεν (Ρόζενμποργκ) και στη θέση του κλήθηκε ο Χάνσε Όλσεν της Στάμπαεκ.

Η αποστολή της Νορβηγίας

Τερματοφύλακες: Γιάρστεϊν (Χέρτα), Νίλαντ (Αστον Βίλα), Ρόσμπαχ (Οντ)

Αμυντικοί: Χόβλαντ (Ρόζενμποργκ), Μέλινγκ (Νιμ), Χάνσε Όλσεν (Στάμπαεκ), Ομάρ Ελαμπντελαουί (Γαλατασαράι), Γιόνας Σβένσον (Αλκμάαρ), Χαϊτάμ Αλεεσάμι (Αμιάν), Γκαμπρίελσεν (Τουλούζ), Κρίστοφερ Αγερ (Σέλτικ)

Μέσοι: Ελιουνούσι (Σέλτικ), Μάρκους Χένρικσεν (-), Γιόχανσεν (Φούλαμ), Μπέργκε (Σέφιλντ Γουνάιτεντ), Μπεργκ (Μπόντο/Γλιμτ), Ιβερ Φόσουμ (Ααλμποργκ), Θόρσμπι (Σαμπντόρια), Νόρμαν (Ροστοφ)

Επιθετικοί: Τζόσουα Κινγκ (Μπόρνμουθ), Αλεξάντερ Σόρλοθ (Τραμπζονσπόρ), Έρλινγκ Χάαλαντ (Ντόρτμουντ).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Β. Ιρλανδία πάλεψε αρκετά στο παιχνίδι με την Ρουμανία και στο τέλος δικαιώθηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν άξιζε φυσικά κάτι παραπάνω και τώρα αντιμετωπίζει ακόμα έναν δύσκολο αντίπαλο. Η Νορβηγία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην πρεμιέρα και θέλει να αλλάξει την εικόνα της. Ελκυστικό το διπλό, ακόμα πιο ψηλά βρίσκεται το over ειδικά από τη στιγμή που ο Χάαλαντ άνοιξε λογαριασμό και με την Εθνική.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Νορβηγία 6 10 3 1 2 12:7
  4 Βόρεια Ιρλανδία 6 2 0 2 4 4:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +17.00% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες