5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νορβηγία - Βόρεια Ιρλανδία

Προϊστορία

14/10/2020 ΝορβηγίαΒόρεια Ιρλανδία 1 - 0
7/9/2020 Βόρεια ΙρλανδίαΝορβηγία 1 - 5
8/10/2017 ΝορβηγίαΒόρεια Ιρλανδία 1 - 0
26/3/2017 Βόρεια ΙρλανδίαΝορβηγία 2 - 0
29/2/2012 Βόρεια ΙρλανδίαΝορβηγία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 245,943 90.0%
X
€ 15,723 5.8%
2
€ 11,484 4.2%
Over
€ 15,737 69.2%
Under
€ 6,990 30.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

156 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ullevaal
  • Χωρητικότητα: 27182
  • Θεατές: 200
Φουριόζοι οι Σκανδιναβοί

Φουριόζοι οι Σκανδιναβοί

Η Νορβηγία θα κοντραριστεί με τη Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ευρεία νίκη στο «σπίτι» τους κόντρα στη Ρουμανία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στην έδρα τους από την Αυστρία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον πικρό αποκλεισμό από τη Σερβία, στον ημιτελικό των πλέι οφ πρόκρισης στο Euro, ήθελε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Ρουμανία, διατηρώντας παράλληλα ζωντανές τις ελπίδες της για άνοδο στην Α’ Κατηγορία του Nations League. Τα κατάφερε περίφημα και πραγματοποιώντας μία σπουδαία εμφάνιση δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους της, καθώς τους διέλυσε 4-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο στράικερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν εκείνος ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13’, ενώ έξι λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Σόρλοθ σκόραρε για το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν καταρρεύσει και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν. Στο 64’ ο Χάαλαντ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο» στη διοργάνωση για τη Νορβηγία η οποία έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου με την Αυστρία. Ομάδα που σκοράρει ασταμάτητα κι έχει πετύχει δέκα τέρματα στα τρία πρώτα παιχνίδια της. Όλα ολοκληρώθηκαν Over, ενώ τα δύο από αυτά ήταν κι αμφίσκορα.

Ο Σουηδός ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών» Λαρς Λάγκερμπακ υποστήριξε:«Οι παίκτες μου έβγαλαν ακριβώς την αντίδραση που έπρεπε μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ήταν επιθετικοί και θυμωμένοι. Το αποτέλεσμα μας έκανε χαρούμενους, έστω αν υπάρχει ακόμα η πίκρα για τον αποκλεισμό μας από το Euro».

Αγωνιστικά Νέα: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του χαφ Γιόχανσεν (55/6). Δύο προβλήματα τραυματισμών, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι ο πορτιέρε Νίλαντ (28/0) και ο αμυντικός της Χόφενχαϊμ, Νόρντβαϊτ (52/2).

Η αποστολή της Νορβηγίας:

Τερματοφύλακες: Γιάρστεϊν (Χέρτα), Χάνσεν (Ρόζενμποργκ), Ρόσμπαχ (Οντ)

Αμυντικοί: Μέλινγκ (Νιμ), Ομάρ Ελαμπντελαουί (Γαλατασαράι), Γιόνας Σβένσον (Αλκμάαρ), Χαϊτάμ Αλεεσάμι (ελεύθερος), Ρόστεντ (Μπρόντμπι), Κρίστοφερ Αγερ (Σέλτικ), Ρεγκίνιουσεν (Ρόζενμποργκ), Όστιγκαρντ (Κόβεντρι)

Μέσοι: Ελιουνούσι (Σέλτικ), Μάρκους Χένρικσεν (Ρόζενμποργκ), Γιόχανσεν (Φούλαμ), Μπέργκε (Σέφιλντ Γουνάιτεντ), Μίντσο (Άλκμααρ), Θόρσμπι (Σαμπντόρια), Νόρμαν (Ροστοφ), Όντενγκααρν (Ρεάλ Μαδρίτης)

Επιθετικοί : Τζόσουα Κινγκ (Μπόρνμουθ), Σέρλοθ (Τραμπζονσπόρ), Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), Χάουγκε (Μίλαν)



ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Αυτή η διοργάνωση έχει περάσει για εκείνη σε δεύτερη μοίρα, από τη στιγμή που παραμένει ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στην τελική φάση του Euro. Μόλις τρεις ημέρες πριν φιλοξενήσει την Αυστρία, είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βοσνία για τα ημιτελικά των πλέι οφ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και είχε πάρει μία τεράστια πρόκριση στα πέναλτι. Οπότε αυτός ο αγώνας χρησιμοποιήθηκε περισσότερο για δοκιμές, χωρίς να «καίγεται» για το αποτέλεσμα. Η ήττα ήρθε φυσιολογικά (0-1), με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ότι το ήθελαν περισσότερο. Οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα επηρέασαν αρνητικά την απόδοσή της, καθώς είχε ρόλο κομπάρσου σχεδόν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Δέχτηκε σε κακό χρονικό σημείο το γκολ από τον Γκρέγκοριτς ο οποίος παραβίασε την εστία της στο 42’. Είχε μπροστά της ένα ολόκληρο ημίχρονο για να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε και μοιραία ηττήθηκε.

Η συγκομιδή της μετά από τρία παιχνίδια για τον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Nations League κρίνεται απογοητευτική. Έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό κι αυτόν στην πρεμιέρα, αποσπώντας ισοπαλία από τη Ρουμανία. Βρίσκεται απόλυτα λογικά στην τελευταία θέση του γκρουπ κι όλα δείχνουν ότι θα υποβιβαστεί στη Γ’ Κατηγορία. Τα δύο από τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν Under, ενώ δύο από τα τρία ήταν κι αμφίσκορα.

«Θέλουμε από τους παίκτες να παίζουν χωρίς φόβο. Ας κάνουν λάθη, δεν θα είναι κακό. Θα πρέπει να δουλεύουν σκληρά κι αν γίνουν λάθη, δεν θα μας πειράζει. Είναι προτιμότερο αυτό παρά να φοβούνται για τις κινήσεις τους. Έχουμε λάβει αποφάσεις για το παιχνίδι με τη Νορβηγία ούτως ώστε να φρεσκάρουμε την ομάδα» ήταν τα λόγια του κόουτς των Βρετανών, Ίαν Μπάρακλαφ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μοναδικός που είναι εκτός αποστολής είναι ο μέσος Κένεντι, ενώ δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα.

Η αποστολή της Βορείου Ιρλανδίας:

Τερματοφύλακες: ΜακΓκόβερν (Νόριτς), Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Κάρσον (Μάδεργουελ)

Αμυντικοί: Εβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Ντάλας (Λιντς) ΜακΛάφλιν, Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Λιούις (Νιούκαστλ), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), Σμιθ (Χαρτς), Μπάλαρντ (Μπλάκπουλ)

Μέσοι: Ντέιβις, Τζόουνς (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Εβανς (Μπλάκμπερν), Γουάιτ (Κάρντιφ), ΜακΝάιρ, Σαβίλ (Μίντλεσμπρο), Κούπερ (Όξφορντ Γιουν.), Γουάιτ (Κάρντιφ), ΜακΚαν (Σεντ Τζόνστον)

Επιθετικοί: Μαγκένις (Χαλ), Μπόις (Χαρτς), Λέιβερι (Λίνφιλντ), Λάφερτι (Ρετζίνα), Ουάσινγκτον (Τσάρλτον)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νορβηγία άφησε γρήγορα πίσω της την αποτυχία του αποκλεισμού από τη Σερβία, στα πλέι οφ των προκριματικών του Euro. Απέδειξε την ποιότητά της κόντρα στη Ρουμανία την οποία διέλυσε με 4-0 και τώρα θέλει να κάνει ακόμα μία επίδειξη δύναμης, αντιμετωπίζοντας μία αντίπαλο στα μέτρα της όπως είναι η Βόρεια Ιρλανδία. Η τελευταία έχει διατηρήσει το όνειρο της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ζωντανό, ωστόσο δεν πείθει στο Nations League. Χαμηλά ο άσος δεν έχει αξία, ωστόσο θα πάμε με το Over που μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα και με γκολ μόνο από τους γηπεδούχους.

FACTS

  • Η ομάδα Βόρεια Ιρλανδία έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Nations League: League B.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Νορβηγία 6 10 3 1 2 12:7
  4 Βόρεια Ιρλανδία 6 2 0 2 4 4:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +17.00% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες