2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρσέιγ - Άγιαξ

Προϊστορία

30/11/2023 ΜαρσέιγΆγιαξ 4 - 3
21/9/2023 ΆγιαξΜαρσέιγ 3 - 3
20/7/2016 ΜαρσέιγΆγιαξ 2 - 2
18/3/2009 ΆγιαξΜαρσέιγ 2 - 1
12/3/2009 ΜαρσέιγΆγιαξ 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 382,710 81.8%
X
€ 30,052 6.4%
2
€ 54,840 11.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

304 ψήφοι:

10

Σουτ στην εστία

5

6

Σουτ εκτός εστίας

0

46%

Κατοχή μπάλας

54%

3

Οφσάιντ

3

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

1

7

Κόρνερ

2

9

Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Orange Velodrome
  • Χωρητικότητα: 67394
  • Θεατές: 60638
Δεν πείθει καμιά τους

Δεν πείθει καμιά τους

Μαρσέιγ και Άγιαξ αναμετρούνται στο «Βελοντρόμ» σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο στη μάχη για την πρόκριση.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα παίξει στα πλέι οφ με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει στην τρίτη θέση των γκρουπ τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Ντούμπλαρε τις νίκες της επί της ΑΕΚ, φεύγοντας με «διπλό» από την Νέα Φιλαδέλφεια (2-0). Καλά στημένη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στη δεύτερη ευκαιρία της με τον Εμπεμά (25’) ενώ δεν απειλήθηκε από την «Ένωση». Αντίθετα στην επανάληψη πιέστηκε και πέρασε δύσκολες στιγμές όμως κράτησε το μηδέν και στις καθυστερήσεις «κλείδωσε» τη νίκη με τον Σαρ στην αντεπίθεση.

Είναι πρώτη και αήττητη στον όμιλο με οχτώ βαθμούς (2-2-0), όντας στο +1 από την 2η Μπράιτον, στο +4 από την 3η ΑΕΚ και στο +6 από τον ουραγό Άγιαξ. Με νίκη στο σημερινό θα «σφραγίσει» την πρόκριση και ενδεχομένως την πρωτιά αν η Μπράιτον χάσει στην Νέα Φιλαδέλφεια. Σε διαφορετική περίπτωση, θα δώσει τελικό πρωτιάς με τους Άγγλους στην στο Μπράιτον.

Η πορεία της στην Ευρώπη σώζει κάπως την απογοητευτική πορεία της στο πρωτάθλημα, όπου έχει μόνο μία νίκη από τον Σεπτέμβριο! Το Σάββατο έμεινε στο 1-1 με τον Στρασβούργο εκτός έδρας σ’ ένα ματς που ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος αλλά βρέθηκε πίσω κόντρα στη ροή (6’) και παρά τις αρκετές ευκαιρίες της απάντησε απλώς στο 27’ με τον Κλάους. Πολύ κακή στην επανάληψη όπου χρειάστηκε μία μεγάλη επέμβαση του Λόπεθ αλλά και το δοκάρι για να αποφύγει το 2-1.

Ξέσπασε μετά το ματς ο τεχνικός της Γκατούζο: «Το δεύτερο ημίχρονο, συγγνώμη αλλά ήταν σκ@@α. Δεν είναι δυνατόν. Όταν μια ομάδα παίζει τόσο καλά στο πρώτο… Θα ήθελα η ομάδα μου να σκοράρει περισσότερα γκολ. Διαφορετικά μπορώ επίσης να πάω να δω τον πρόεδρο να του πω να τα αλλάξει όλα. Δεν καταλαβαίνω... Η άμυνα θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα, μερικές φορές βρεθήκαμε 2 εναντίον 1. Δεν κάναμε τίποτα στο δεύτερο, και είμαι πολύ θυμωμένος. Είναι το χειρότερο ημίχρονο που έχω δει από τότε που είμαι εδώ. Δεν υπάρχει τίποτα να κρατήσω, όλα ήταν για πέταμα… Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη μου, αλλά είναι αδιανόητο μια ομάδα που έπαιζε έτσι να έχει ένα δεύτερο ημίχρονο αυτού του τύπου».

Έχει μόλις μία νίκη στα εννέα τελευταία (1-4-4), και αυτή στις αρχές Οκτώβρη, βρίσκεται στην 12η θέση και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού με ματς λιγότερο. Έχει μεγάλο πρόβλημα στο να διατηρεί τον έλεγχο για 90 λεπτά ενώ παρουσιάζει πρόβλημα στο σκοράρισμα έχοντας μόνο ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα. Ακολουθούν δύο εντός έδρας με Ρεν και Λυών.

Εν όψει του σημερινού ο Γκατούζο ζήτησε δυναμισμό από τους παίκτες του: «Δεν θα κερδίσουμε με ένα μάτσο παιδιά χορωδίας. Στην πρώτη δυσκολία λιώνουμε όπως το χιόνι στον ήλιο. Στο πρώτο μικρό πράγμα που δυσκολευόμαστε, κάνουμε τον σταυρό μας και ότι γίνει έγινε».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο μαχητικός στόπερ Ζιγκό (7/1), από την άλλη συνεχίζει εκτός ο κάπτεν/μέσος Ρονζιέ (10/0). Πάντα εκτός ο τιμωρημένος χαφ Γκέιγ (-) που θα αγωνιστεί από τον Γενάρη. Στην προπόνηση εθεάθη ο Μεχντί Μπενατιά ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή.Δεν τα κατάφερε ούτε στο δεύτερο παιχνίδι με την Μπράιτον, γνωρίζοντας νέα ήττα με 2-0, αυτή τη φορά στην έδρα του. Σε δεύτερο λόγο για κάτι παραπάνω από 70’ λεπτά, δέχτηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (15’, 53’) ενώ κινδύνευσε σε μία-δύο περιπτώσεις με δεύτερο τέρμα. Ανέβηκες το τελευταίο κομμάτι, έχοντας δοκάρι κι άλλες δύο σημαντικές φάσεις για να μειώσει και να επιστρέψει στο ματς. Δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει απέναντι στους Άγγλους, η μοναδική που δεν τα έχει καταφέρει ως τώρα φέτος.

Έμεινε με δύο βαθμούς σε τέσσερα ματς στον όμιλο και βρίσκεται στην τελευταία θέση, στο -2 από την 3η ΑΕΚ και στο -5 από την 2η Μπράιτον. Στόχος του η 3η θέση στον όμιλο που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ και το θετικό γι’ αυτόν είναι ότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ στο Άμστερνταμ. Βέβαια σε περίπτωση που δεν νικήσει στο σημερινό θα αποκλειστεί και μαθηματικά αν η «Ένωση» κερδίσει την Μπράιτον στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγαίνει με ψυχολογία στο σημερινό αφού προέρχεται από την καλύτερη του φετινή εμφάνιση διαλύοντας με 5-0 την Φίτεσε στο Άμστερνταμ. Πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο (3’ Χάτο, 12’ Χλίνσον) και άλλα τρία στο δεύτερο μέρος (50’ αυτ., 58’ Άκπομ, 67’ Τέιλορ) ενώ κράτησε το μηδέν μόλις για 3ο ματς φέτος.
Είναι αήττητος με τον Φαν’τ Σχιπ σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος (3-1-0) και έχει ανέβει στην 8η θέση με 15 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού με ματς λιγότερο. Την ερχόμενη αγωνιστική παίζει στην έδρα της 14ης Ναϊμέγκεν.

Για τη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας αναφέρθηκε ο τεχνικός της Φαν’τ Σχιπ: «Έχω το συναίσθημα ότι είμαστε αρκετά λιγότερο ανοιχτοί στην άμυνα τις τελευταίες εβδομάδες. Μιλήσαμε πολύ γι’ αυτό και προπονούμαστε γι’ αυτό. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα (από το ματς με την Φίτεσε). Η Μαρσέιγ είναι επίσης πολύ καλύτερός αντίπαλος με πολύ φανατικό κοινό»

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο βασικός φορ Μπρόμπι (11/4) που έχασε το ματς με την Φίτεσε. Αντίθετα, νοκ-άουτ τέθηκαν ο βασικός στόπερ Σούταλο (8/0) και ο νεαρός αμυντικός μέσος Βος (5/0). Σταθερά εκτός ο βασικός γκολκίπερ Χόρτερ (7/0), ο στόπερ Κάπλαν (-) και ο αμυντικός χαφ Μάνσφερκ (1/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν πείθει σε καμία περίπτωση η Μαρσέιγ για να δίνεται φαβορί σε τέτοιες τιμές. Ο Γκατούζο ξέσπασε μετά την τελευταία εμφάνιση με το Στρασβούργο θυμίζοντας λίγο την επική συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του ΟΦΗ και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των Μασσαλών. Από την πλευρά του ο Άγιαξ δείχνει σφυγμό με τον Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο, όντας αήττητος σε τέσσερα ματς στην Ολλανδία με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, ενώ στο τελευταίο διέλυσε με 5-0. Συνεχίζει πάντως να βγάζει αρκετά κενά ανασταλτικά και αυτό με βάζει σε δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την κόντρα παρότι οι αποδόσεις είναι αρκετά δελεαστικές. Στην αγορά των γκολ, δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ, έξι τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο παιχνίδι και περιμένουμε ματς με καλό ρυθμό και φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες. Αναμενόμενα σε τιμές φαβορί το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μαρσέιγ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.77 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Μαρσέιγ 6 11 3 2 1 14:10
  3 Άγιαξ 6 5 1 2 3 10:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: Goal
  • » Ο a1470216, με το υψηλότερο yield +15.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.41% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες