3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Γαλλία

Προϊστορία

13/10/2023 ΟλλανδίαΓαλλία 1 - 2
24/3/2023 ΓαλλίαΟλλανδία 4 - 0
16/11/2018 ΟλλανδίαΓαλλία 2 - 0
9/9/2018 ΓαλλίαΟλλανδία 2 - 1
31/8/2017 ΓαλλίαΟλλανδία 4 - 0
10/10/2016 ΟλλανδίαΓαλλία 0 - 1
25/3/2016 ΟλλανδίαΓαλλία 2 - 3
5/3/2014 ΓαλλίαΟλλανδία 2 - 0
13/6/2008 ΟλλανδίαΓαλλία 4 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 114,604 16.4%
X
€ 126,850 18.1%
2
€ 457,862 65.5%
Over
€ 47,549 38.6%
Under
€ 75,768 61.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

365 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

7

4

Σουτ εκτός εστίας

3

45%

Κατοχή μπάλας

55%

5

Οφσάιντ

2

5

Αποκρούσεις

2

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

3

16

Σέντρες

13

5

Αλλαγές

4

14

Φάουλ

9

1

Ασίστ

2

1

Αντεπιθέσεις

6

23

Πλάγια Άουτ

14

11

Εκτελέσεις Φάουλ

19

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

4

9

Προσπάθειες Για Γκολ

15

2

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Johan Cruijff ArenA
  • Χωρητικότητα: 56130
  • Θεατές: 51310
Μεγαλύτερο κίνητρο και πίεση στους «οράνιε»

Μεγαλύτερο κίνητρο και πίεση στους «οράνιε»

Η Ολλανδία και η Γαλλία έρχονται αντιμέτωπες στο Άμστερνταμ για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Σαφές το προβάδισμα των φιλοξενούμενων για την πρώτη θέση.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Δυσκολεύτηκε αρκετά στην έδρα της Ιρλανδίας την προηγούμενη αγωνιστική, έδειξε όμως χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με 2-1. Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ μόλις στο 4’ από μία εκτέλεση πέναλτι αλλά ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο με τον Χάκπο στο 19’. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό στη συνέχεια, η ίδια κινδύνευσε σε κάποιες περιπτώσεις αλλά στο 56’ ο Βέγκχορστ με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε την ανατροπή και έκτοτε δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι.

Έκανε έτσι το 2 στα 2 στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου, ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας στην ισοβαθμία με την Ελλάδα αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Θέλει να πάρει εκδίκηση από τη Γαλλία για την ήττα με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι, ξέρει όμως πως ακόμα και η ισοπαλία θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Άλλωστε η πρώτη θέση μοιάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολη, ό,τι άλλο όμως πέρα από την απευθείας πρόκριση θα είναι αποτυχία. Έδειξε καλά στοιχεία στα προηγούμενη παιχνίδια και έχει «σβήσει» την κακή εικόνα που είχε στο Παρίσι.

«Κάθε εβδομάδα βλέπω «τρελά» αποτελέσματα. Ελπίζω να έχουμε σωστό πλάνο και να πάρουμε αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Γαλλία. Σίγουρα έχουμε καταλάβει πως δεν έχουμε την πιο δυνατή ομάδα αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Το καλεντάρι έτσι όπως είναι προγραμματισμένο επιβαρύνει τους παίκτες, γι’ αυτό έχουμε τόσους τραυματισμούς και η Γαλλία το ίδιο», επισήμανε ο κόουτς Κούμαν.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο βασικός στα προηγούμενα παιχνίδια κίπερ Φλέκεν (Φράιμπουργκ). Έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού οι στόπερ Μπλιντ (Χιρόνα) και Ντε Λιχτ (Μπάγερν Μονάχου), οι μέσοι Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα) και Κουπμάινερς (Αταλάντα) και ο επιθετικοί Μπέργκχαουζ (Άγιακ), Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Χάκπο (Λίβερπουλ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Φερμπρούγκεν (Μπράιτον), Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Όλιγ (Σπάρτα Ρότερνταμ, Νόπερτ (Χέρενφεν)

Αμυντικοί: Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντούμφρις (Ίντερ), Χερτράουντα (Φέγενορντ), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Φράι (Ίντερ), Ντε Λιχτ (Μπάγερν Μονάχου), Ντε Φράι (Ίντερ), Χάρτμαν (Φέγενορντ), Φαν Ντε Φεν (Τότεναμ), Φρίμπονγκ (Λεβερκούζεν), Μάατσεν (Τσέλσι)

Μέσοι: , Ντε Ρουν (Αταλάντα) Ρέιντερς (Μίλαν), Φέιρμαν (Αϊντχόφεν) , Βίφερ (Φέγενορντ), Στενγκς (Φέγενορντ)

Επιθετικοί: Μάλεν (Ντόρτμουντ) , Βέγκχορστ (Χόφενχαϊμ) , Σίμονς (Λειψία), Μπέργκχβάιν (Άγιαξ), Μπρόμπεϊ (Άγιαξ).

Έδωσε μόνο ένα επίσημο παιχνίδι το Σεπτέμβριο για τα προκριματικά καθώς είχε το ρεπό της την 6η αγωνιστική και έτσι κέρδισε χωρίς να δυσκολευτεί την Ιρλανδία με 2-0 στο Παρίσι. Ο Τσουαμενί με πολύ ωραίο σουτ της έδωσε το προβάδισμα στο 19’. Συνέχισε να φτιάχνει ευκαιρίες και τελικά στο 48’ ο Τουράμ με γυριστό μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο τέρμα και στην ουσία «κλείδωσε» τη νίκη της. Χαλάρωσε λίγο έπειτα και είδε την αντίπαλο της σε κάποιες περιπτώσεις να γίνεται πιο απειλητική ωστόσο η ίδια δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ενώ είχε και δοκάρι στο 72’.

Έκανε έτσι το 5 στα 5 στον όμιλο και μόνο αν έρθουν όλα ανάποδα μπορεί να χάσει την πρώτη θέση . Για να γίνει βασικά κάτι τέτοιο χρειάζεται σήμερα να χάσει με πάνω από τέσσερα γκολ διαφορά και έπειτα να ηττηθεί και σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια της με Γιβραλτάρ και Ελλάδα ή ακόμα να χάσει και τις τρεις αυτές αναμετρήσεις. Στην ουσία μία ισοπαλία σήμερα της αρκεί για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση από τώρα. Δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να ρισκάρει αλλά δεν είναι και από τις ομάδες που περιμένουν τον αντίπαλο τους.

Στο ρεπό της έδωσε ένα δυνατό φιλικό με τη Γερμανία στο Ντόρτμουντ, ο Ντεσάν δοκίμασε νέα πρόσωπα με τον Εμπαπέ να μην αγωνίζεται λεπτό και την ίδια να γνωρίζει την ήττα με 2-1. Δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις για την 8η αγωνιστική και γι’ αυτό «έκλεισε» φιλικό με τη Σκωτία στο Βιλνέβ ντ’ Ασκ της Λιλ.

«Πέρα από το γεγονός πως είναι μόδα να κάνεις τουρνουά σε διαφορετικές χώρες, υπάρχουν και τρία παιχνίδια στη Νότια Αμερική. Δεν ξέρω ποιες χώρες θα εμπλακούν αλλά θα έχουν ένα πλεονέκτημα καθώς όλες οι άλλες θα κάνουν περισσότερες μετακινήσεις. Δεν ξέρω ποιος παίρνει τις αποφάσεις αλλά δεν κρύβομαι από το γεγονός πως προτιμώ τα πράγματα να έχουν μεγαλύτερη συνοχή στον αθλητισμό», επισήμανε ο κόουτς Ντεσάν.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγου τραυματισμού έμειναν οι αμυντικοί Ντισασί (Τσέλσι), Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Σαλιμπά (Άρσεναλ), Ουπαμεκανό (Μπάγερν Μονάχου) και ο μέσος Φοφανά (Μονακό).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μενιάν (Μίλαν), Σαμπά (Λανς)

Αμυντικοί: Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Λούκας Ερναντέζ (Παρί Σεν Ζερμέν), Παβάρ (Ίντερ), Τοντιμπό (Νις), Γκουστό (Τσέλσι), Λουκέμπα (Λειψία), Κονατέ (Λίβερπουλ),

Μέσοι: Καμαβινγκά (Ρεάλ Μαδρίτης) , Τσουαμενί (Ρεάλ Μαδρίτης), Ραμπιό (Γιουβέντους), Γκεντουζί (Λάτσιο), Κλ. Τουράμ (Νις)

Επιθετικοί: Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Ζιρού (Μίλαν), Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μ. Τουράμ (Ίντερ), Ντεμπελέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κόλο Μουανί (Παρί Σεν Ζερμέν).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ολλανδία θα υποδεχτεί τη Γαλλία σε ένα μεγάλο παιχνίδι όπου βέβαια οι γηπεδούχοι ενδιαφέρονται λίγο περισσότερο για τη νίκη. Οι «οράνιε» δεν θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες και να παίξουν έναν ενδεχόμενο τελικό στην Ελλάδα τη Δευτέρα, οπότε έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς σήμερα. Από την άλλοι οι Γάλλοι αρκούνται και με την ισοπαλία και δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση αν την πάρουν. Θα πάω με το Χ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 2ος Όμιλος
  1 Γαλλία 8 22 7 1 0 29:3
  2 Ολλανδία 8 18 6 0 2 17:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nekbet με το υψηλότερο yield +12.42% έπαιξε: Goal
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.14% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες