Αμφίρροπη μάχη στο Πανθεσσαλικό
Βόλος και Αστέρας Τρίπολης αναμετρούνται στο Πανθεσσαλικό, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη και τους φιλοξενούμενους να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί 20 αγώνων χωρίς «διπλό».
ΒΟΛΟΣΜετά το φινάλε ο τεχνικός του Μπράτσος έμεινε σχετικά ικανοποιημένος: «Πάντα το ποτήρι το βλέπουμε μισογεμάτο, έτσι είναι η νοοτροπία και η φιλοσοφία μας. Στο πρώτο ημίχρονο ηττηθήκαμε 1-0 και στο δεύτερο κερδίσαμε 1-0. Μπήκαμε στο γήπεδο και προσπαθούσαμε να διαβάσουμε το παιχνίδι με τις αλλαγές του αντιπάλου και τα καινούργια δεδομένα. Αυτό μας κόστισε σε συγκέντρωση και σωστή διαχείριση με και χωρίς τη μπάλα. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ όμως στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίσαμε με ένα όμοιο γκολ, που ήταν εκτός ρυθμού αγώνα και το παιχνίδι άνοιξε. Και ο αντίπαλος και εμείς θέλαμε τη νίκη και κυνηγήσαμε με μανία το αποτέλεσμα. Αν είχαμε ένα καθαρό σουτ, ίσως το παίρναμε. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση και οι παίκτες να βρουν τη χημεία μεταξύ τους».
Πήρε το δεύτερο βαθμό μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Λαμία (2-2). Ενδιάμεσα στα δύο ματς μετράει δύο ήττες με Παναθηναϊκό (0-3 εκτός) και ΑΕΚ (2-3 εντός). Γενικότερα δεν βγάζει πειστική εικόνα, δείχνοντας πως ψάχνει ακόμα τις ισορροπίες μετά τις πολλές αλλαγές για ακόμα ένα καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία αλλά δεν έχει βρει δίχτυα μόνο απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν ανακοινώθηκε αποστολή. Λογικά συνεχίζουν εκτός ο βασικός επιθετικός χαφ Μπαριέντος (2/0), ο φορ Μραζ (3/0) κι ο νιόφερτος μπακ Μύγας (-).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΓια άδικο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο τεχνικός του Ράσταβατς: «Νομίζω ότι αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία, γιατί η ομάδα μου προσπάθησε να παράξει περισσότερο ποδόσφαιρο να φτάσει στην αντίπαλη εστία και να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου οι επιλογές μας μερικές φορές δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Είχαμε μία δυσκολία στο να δημιουργήσουμε καθαρές ευκαιρίες, ωστόσο με βάση όλη την εικόνα του παιχνιδιού αξίζαμε κάτι παραπάνω».
Έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα (1-1-2), με τις δύο ήττες του να έχουν έρθει στις έδρες των Άρη (2-3) και ΠΑΟΚ (0-3), φτάνοντας τα 20 σερί ματς χωρίς «διπλό». Βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο μετά την περσινή αποκαρδιωτική σεζόν, ξεκινώντας με πρωταρχικό στόχο την αποφυγή περιπετειών αλλά το μεγάλο «θέλω» είναι η παρουσία στην εξάδα. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, παράλληλα χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση στα αμυντικά του καθήκοντα έχοντας οχτώ γκολ παθητικό σε τέσσερα ματς.
Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζουν εκτός ο μεσοαμυντικός Αλάγκμπε (3/0) και ο χαφ Βαλιέντε (-) ενώ νοκ-άουτ τέθηκαν ο στόπερ Ατιένθα (2/0) και ο νιόφερτος εξτρέμ Βίκο (1/0). Στα θετικά η επιστροφή του Ζουγκλή (2/0), δεν μπήκε στην αποστολή ο νεοαποκτηθέντας αμυντικός χαφ Γκος έχοντας λίγες μέρες στην ομάδα.
Εκτίμηση
Αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ακόμα ψάχνονται. Χωρίς νίκη ο Βόλος που προέρχεται από βαθμό στο Περιστέρι, από την άλλη ο Αστέρας ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΣ στην έδρα του και πηγαίνει στο Πανθεσσαλικό θέλοντας να «σπάσει» το αρνητικό σερί 20 αγώνων χωρίς «διπλό». Ματς που η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού, θα ρίξουμε ζαριά στην ισοπαλία.
Ντέρμπι
Μπλάκμπερν
Πόρτσμουθ
Χαλ
Ίπσουιτς
Σουόνσι
Κόβεντρι
Στόουκ
ΚΠΡ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Γουέστ Μπρομ
Πρέστον
Μίλγουολ
Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Σαουθάμπτον
Τσάρλτον
Ρέξαμ
Λέστερ
Νόριτς
Λιντς
Μάντσεστερ Σίτι
Νιούκαστλ
Έβερτον
Μπέρνλι
Μπρέντφορντ
Λίβερπουλ
Γουέστ Χαμ
Μπόρνμουθ
Σάντερλαντ
Μπόκα Τζούνιορς
Χιμνάσια Μεντόζα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Σαν Λορέντζο
Ιντεπεντιέντε
Σέντραλ Κόρδοβα
Άντερλεχτ
Λέουβεν
Αντβέρπ
Σιντ Τρούιντεν
Μαλίν
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Χάβρη
Παρί Σεν Ζερμέν
Μονακό
Ανζέ
Ρεν
Τουλούζ
Ντόρτμουντ
Μπάγερν Μονάχου
Χοφενχάιμ
Ζανκτ Πάουλι
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Μάιντζ
Γκλάντμπαχ
Ουνιόν Βερολίνου
Βέρντερ Βρέμης
Χαϊντενχάιμ
Καϊζερσλάουτερν
Πάντερμπορν
Γκρόιτερ Φιρτ
Σάλκε
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Αννόβερο
Χόλσταϊν Κίελ
Έλβερσμπεργκ
Σερβέτ
Σιόν
Τουν
Λουκέρνη
Σεντ Γκάλεν
Βίντερτουρ
Καμπανιακός
Μακεδονικός
Νέστος Χρυσούπολης
ΠΑΟΚ Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας
Ηρακλής
Άστερας Τρίπολης Β'
Νίκη Βόλου
Ατρόμητος
Παναιτωλικός
Καβάλα
ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΦΗ
ΑΕΛ Novibet
Κηφισιά
Λεβαδειακός
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Τορόντο
Κολοράντο Ράπιντς
Πόρτλαντ Τίμπερς
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Σάρλοτ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Σινσινάτι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Ντάλας
Νάσβιλ
Ντιναμό Χιούστον
Λος Άντζελες
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σιάτλ Σάουντερς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σικάγο Φάιαρ
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Κολόμπους Κρου
Βερόνα
Νάπολι
Κόμο
Λέτσε
Ίντερ
Τζένοα
Ανόρθωση
Ένωσις Ν. Παραλιμνίου
ΑΕ Λεμεσού
ΑΠΟΕΛ
Εθνικός Άχνας
Ομόνοια Αραδίππου
Ναϊμέγκεν
Φορτούνα Σιτάρντ
Χέρακλες
Αϊντχόφεν
Χέρενφεν
Σπάρτα Ρότερνταμ
AVS Φουτεμπόλ
Εστρέλα Αμαδόρα
Βιτόρια Γκιμαράες
Αλβέρκα
Νασιονάλ Μαδέιρα
Μπράγκα
Λίβινγκστον
Σεντ Μίρεν
Μάδεργουελ
Νταντί Γιουνάιτεντ
Νταντί
Χιμπέρνιαν
Φόλκερκ
Κιλμάρνοκ
Χαρτς
Αμπερντίν
ΑΕΚ
ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
Άρης
Λαμία
Πανσερραϊκός