Υπάρχει διαφορά ποιότητας
Η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα για την 14η αγωνιστική της Σέριε Α’. Από ισοπαλία απέναντι στην Ουντινέζε προέρχονται οι γηπεδούχοι, από ήττα απέναντι στη Νάπολι οι φιλοξενούμενοι.
ΛΕΤΣΕ Με βάση τις ευκαιρίες της στο πρώτο μέρος άξιζε κάτι παραπάνω, «κοίταξε» περισσότερο την άμυνα της στην επανάληψη αλλά παρέμεινε με μόλις μία νίκη μετά από 13 αγωνιστικές. Παραμένει βέβαια εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, έχει καλή αμυντική λειτουργεία αλλά δυσκολεύεται στο γκολ. Ακολουθεί μία άκρως σημαντική αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια το Σάββατο, η τελευταία πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ.
«Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε την πιο δυνατή ομάδα από όλες. Στα έξι εκτός έδρας παιχνίδια μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από εμάς. Δεν χρειάζεται να κάνουμε υπολογισμούς και να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, τζάμπα ενέργεια χάνουμε έτσι», σχολίασε ο κόουτς Μπαρόνι.
Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Ουμτιτί (3/0).
ΑΤΑΛΑΝΤΑ Υπέστη έτσι τη δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, πάλι σε ένα απαιτητικό παιχνίδι, αλλά η εικόνα της παραμένει καλή. Κατάλαβε βέβαια πως για να βρεθεί στην 4αδα φέτος θα χρειαστεί και μεγάλα αποτελέσματα καθώς απέναντι σε αντιπάλους όπως π.χ. η Λέτσε σήμερα βρίσκει εύκολα ή δύσκολα τρόπους να κερδίζει. Έχει γίνει και πάλι πάντως η ομάδα που υπηρετεί πιστά το πλάνο του προπονητή της και ας μην της βγαίνει σε κάποια παιχνίδια. Την Κυριακή υποδέχεται την Ίντερ σε μία σημαντική αναμέτρηση πριν τη διακοπή.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Λέτσε είναι μία δυναμική ομάδα που έχει δυσκολέψει τις θεωρητικά μεγάλες. Κάποιες ομάδες δεν τα πηγαίνουν καλά στην αρχή αλλά ανεβαίνουν σιγά σιγά και το πρωτάθλημα γίνεται ακόμα πιο ισορροπημένο», επισήμανε ο κόουτς Γκασπερίνι
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο ο φορ Μουριέλ (9/1) και ο μπακ Τζαπακόστα (2/0). Ο στόπερ Παλομίνο απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ντόπινγκ και θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Γκασπερίνι. Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Ντεμιράλ (12/1).
Εκτίμηση
Η Λέτσε έδειξε καλό πρόσωπο με την Ουντινέζε, θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη αλλά αυτή δεν ήρθε. Είναι μία συμπαγής ομάδας, με καθαρό πλάνο από τον προπονητή της και δεν διστάζει να επιτεθεί. Βέβαια απέναντι της θα βρει ένα καλύτερο σύνολο, μία Αταλάντα πιο κυνική και ουσιώδης. Έχει αξία το διπλό και θα πάμε μαζί του.
Μάντσεστερ Σίτι
Κρίσταλ Πάλας
Ροσάριο Σεντράλ
Ρασίνγκ Κλουμπ
Ρίβερ Πλέιτ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Λανς
Παρί Σεν Ζερμέν
Μπρεστ
Στρασβούργο
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Κολοράντο Ράπιντς
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Κολόμπους Κρου
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Νάσβιλ
Ντάλας
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Ορλάντο Σίτι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
DC Γιουνάιτεντ
Σικάγο Φάιαρ
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Ντιναμό Χιούστον
Σιάτλ Σάουντερς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Σινσινάτι
Ίντερ Μαϊάμι
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Σάρλοτ
Νιου Γιόρκ Σίτι
Σεντ Λούις Σίτι
Λος Άντζελες
Σαν Ντιέγκο
Όστιν
Χετάφε
Μαγιόρκα
Αλαβές
Μπαρτσελόνα
Βιγιαρεάλ
Σεβίλλη
Εσπανιόλ
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Λάτσιο
Ίντερ
Μάδεργουελ
Σέλτικ
Ρέιντζερς
Χιμπέρνιαν
Χαρτς
Φόλκερκ
Χέλσινγκμποργκ
Όντεβολντ
Φάλκενμπεργκ
Βάρμπεργκ Μπόις
Νόρκεπινγκ
Νόρντικ Γιουνάιτεντ
Μπράγκε
Έστερσουντ
Έστερ
Σάντβικενς ΙΦ
Νάπολι
Μίλαν
Γιουβέντους
Ρόμα
Φιορεντίνα
Μπολόνια
Σασσουόλο
Έμπολι
Ουντινέζε
Σαλερνιτάνα
Μόντσα
Τορίνο
Βερόνα
Σπέτσια
Κρεμονέζε
Σαμπντόρια