Για την πρώτη εντός έδρας νίκη η Εϊμπάρ
Η Εϊμπάρ προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Σεβίλλης και τώρα υποδέχεται τη μεγάλη έκπληξη στην αρχή της σεζόν, Κάντιθ.* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.
ΕΪΜΠΑΡ
Μπορεί εντός έδρας να μην έχει ακόμα νίκη, αλλά εκτός τα πάει πολύ καλύτερα, αφού έφυγε με το διπλό από την Ανδαλουσία επικρατώντας επί της Σεβίλλης με 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία και πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 42ο λεπτό με τον Κίκε. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σεβίλλη δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Ντμίτροβιτς.
«Παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι στο οποίο εργαζόμασταν σκληρά και παίξαμε καλά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν λίγο-πολύ, έπρεπε να περάσουμε πολύ καιρό στην περιοχή μας, αλλά νομίζω ότι οι κεντρικοί άξονες ήταν εκπληκτικοί. Η νίκη εναντίον του Βαγιαδολίδ την τελευταία στιγμή και με έναν λιγότερο παίκτη μας έδωσε εμπιστοσύνη για να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε.», ανέφερε ο προπονητής Μεντιλιμπάρ.Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Μπίγας (4/0). Νέα απώλεια ο μέσος Πέδρο Λεόν (5/0). Παραμένει τραυματίας ο μέσος Ρέθιο (4/0).
ΚΑΝΤΙΘ
Παρέμεινε για τέταρτο ματς αήττητη και έφερε εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Σε μια αναμέτρηση που θα ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα, αφού δεν έγινε σχεδόν τίποτα έχει να φωνάζει για μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Νεγρέδο σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ από τον Λοζάνο.
«Το μεγάλο ερώτημα για το VAR παραμένει ποια παιχνίδια είναι αυτά που πρόκειται να δουν και ποια όχι. Eίναι ξεκάθαρο ότι με το γκολ που ακυρώθηκε το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Θα είχαμε μεγαλύτερο... γήπεδο και ευκαιρίες να παίξουμε το παιχνίδι μας και πιθανότατα θα έπρεπε να ρισκάρουν και όταν ρισκάρεις, μπορείς να κάνεις πιο εύκολα το λάθος. Ως προπονητής είμαι ευτυχής που επιστρέφω στο σπίτι με μια ισοπαλία εναντίον της Βιγιαρεάλ που παίζει στην Ευρώπη και έχει μια θεαματική ομάδα», ανέφερε ο προπονητής Θερβέρα.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμεινε ο μπακ Καρθελέν (5/0) και ο στόπερ Μάουρο (4/0).
Γιώργος Βροντάκης
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Η Εϊμπάρ παίζει πολύ καλύτερα μακριά από το σπίτι της, αφού εντός έδρας ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη και θα αντιμετωπίσει την μεγάλη έκπληξη, τη Κάντιθ, η οποία παραμένει για τέταρτο παιχνίδι αήττητη. To under πληρώνει ελάχιστα και θα πάμε με το Χ2 και τη σοβαρή Κάντιθ.
Φούλαμ
Γουίμπλεντον
Τσέλσι
Λούτον
Βάσκο Ντα Γκάμα
Βιτόρια Μπαΐα
Παλμέιρας
Σάντος
Παρτιζάν
Χετάφε
Χάποελ Τελ Αβίβ
Αταλάντα
Φερεντσβάρος
Τραμπζονσπόρ
Ιμπέρια 1999
Γιαγκελόνια
Βικτόρια Πλζεν
Ερυθρός Αστέρας
Κάουνο Ζαλγκίρις
Μπεσίκτας
Χιμπέρνιαν
Γάνδη
Άντερλεχτ
Καϊράτ Αλμάτι
Ομόνοια
Σιντ Τρούιντεν
Αραράτ Αρμενία
Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα
Σάλτσμπουργκ
Μιάλμπι
Ριέκα
Μίντιλαντ
Μπόρατς Μπάνια Λούκα
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
Σεντ Γκάλεν
Νόρτζελαντ
Κοπεγχάγη
Ίντερ Τούρκου
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Λουγκάνο
Γιάμπλονετς
Ρέιντζερς
Μπραν
ΠΑΟΚ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
ΟΦΗ
Χράντετς Κράλοβε
Παναθηναϊκός
Μπράιτον
Τρόμσο
Φράιμπουργκ
Μάδεργουελ
Άγιαξ
Σιόν
Καραμπάγκ
Τβέντε
Αούστρια Βιέννης
Μπράγκα
Άαρχους
Μπενφίκα
Μονακό
Γκόρνικ Ζάμπρζε
Ρίβερ Πλέιτ
Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε
Κλαμπ Αμέρικα
Κολόμπους Κρου
Τολούκα
Όστιν
Ατλέτικο Μαδρίτης
Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα
Μπέτις
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαλένθια
Γρανάδα
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Βιγιαρεάλ
Θέλτα
Οσασούνα
Λεβάντε
Αλαβές
Έλτσε
Ουέσκα
Βαγιαδολίδ