Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: 2X2 για Ολλανδία (video)

Μουντιάλ 2014: 2X2 για Ολλανδία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2014 20:59
Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος, η Ολλανδία επικράτησε με 3-2 της μαχητικής Αυστραλίας κάνοντας ανατροπή στην… ανατροπή και έγινε η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει το 2x2 στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ρόμπεν (20'), Φαν Πέρσι (58'), Ντεπάι (68') τα γκολ της Ολλανδίας, γύρισε προσωρινά το σκορ με τέρματα των Κέιχιλ (21’) και Τζέντινακ (54’ πεν.) η ομάδα του Ποστέκογλου.

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η Ολλανδία, καθώς οι «οράνιε» επικράτησαν με 3-2 της Αυστραλίας και βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η Ολλανδία κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 20ο λεπτό χάρη σε όμορφη ενέργεια του Άριεν Ρόμπεν ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Μουντιάλ 2014: 2X2 για Ολλανδία (video)
Ωστόσο ένα λεπτό μετά η Αυστραλία ισοφάρισε με ένα απίστευτο τέρμα του Κέιχιλ, με τον Αυστραλό επιθετικό να πιάνει καταπληκτικό σουτ στην κίνηση μετά από μπαλιά του ΜακΓκάουαν, «γράφοντας» το 1-1 στο 21’ και βάζοντας υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ!

Στην επανάληψη, η Αυστραλία ολοκλήρωσε την ανατροπή, καθώς στο 53’ ο Μπόζανιτς κέρδισε πέναλτι και ο Τζέντινακ δεν αστόχησε, δίνοντας στα «καγκουρό» το προβάδισμα, το οποίο δεν κράτησε βέβαια για πολύ, καθώς στο 58’ ο Φαν Πέρσι ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινό πλασέ.

Η ομάδα του Ποστέκογλου «άγγιξε» το 3ο γκολ στο 67’ με τον Όαρ να χάνει μεγάλη στιγμή, καθώς βρέθηκε σε θέση βολής αλλά προσπάθησε να σκοράρει με το στήθος και ένα λεπτό μετά ο Μέμφις Ντεπάι, που αντικατέστησε τον τραυματία Ίντι, με τρομερό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ της Ολλανδίας!

Στα άσχημα ο τραυματισμός του Μάρτινς Ίντι ο οποίος αποχώρησε με φορείο αλλά και η κίτρινη κάρτα στους Φαν Πέρσι και Κέιχιλ οι οποίοι θα χάσουν το 3ο παιχνίδι καθώς συμπλήρωσαν δύο κίτρινες κάρτες.

Αυστραλία: Ράιν, Ντάβιντσον, Κέιχιλ, Σπιράνοβιτς, Λέκι, Όαρ (77’ Τάγκαρτ), Τζέντινακ, ΜακΚέι, Μακγκόουαν, Ουίλκινσον, Μπρεσιάνο (52’ Μπόζανιτς).

Ολλανδία: Σίλεσεν, Φλααρ, Ντε Φράι, Μάρτινς Ίντι (45’ Ντεπάι), Μπλιντ, Ντε Γιονγκ, Γιάανματ, Ντε Γκουζμάν (78’ Βαϊνάλντουμ), Φαν Πέρσι (87’Λενς), Σνάιντερ, Ρόμπεν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.