Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς ντέρμπι η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς ντέρμπι η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2014 11:29
Δεν προέκυψε κάποιο μεγάλο ντέρμπι την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Νιούκαστλ, την Λίβερπουλ να υποδέχεται στο «Άνφιλντ» τη Σαουθάμπτον και την Τσέλσι να διασταυρώνει τα ξίφη της με τη νεοφώτιστη Μπέρνλι εκτός έδρας.

Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» της Νιούκαστλ θα δώσει τον πρώτο της αγώνα πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Σουόνσι, όπως και στην πρεμιέρα της περασμένης σεζόν, με τη διαφορά ότι οι δύο ομάδες θα παίξουν στο «Όλντ Τράφορντ» και όχι στο «Λίμπερτι».

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Σαουθάμπτον του Κούμαν στο «Άνφιλντ», ενώ η Τσέλσι αντιμετωπίζει εκτός την νεοφώτιστη Μπέρνλι.

Από την άλλη, προέκυψαν και λονδρέζικες μονομαχίες, καθώς η Άρσεναλ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας και η Γούεστ Χαμ την Τότεναμ, ενώ η Έβερτον θα παίξει στην έδρα της Λέστερ.

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς ντέρμπι η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος
Η αυλαία θα ανοίξει στις 16 Αυγούστου, ενώ όσον αφορά τα ντέρμπι, ξεκινάνε από τη δεύτερη αγωνιστική (23/8), με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Λίβερπουλ, ενώ ενδιαφέρον παιχνίδι είναι και αυτό ανάμεσα στην Έβερτον και την Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κληθεί να αντιμετωπίσει επίσης νωρίς τις Άρσεναλ (13/9 εκτός) και Τσέλσι (20/9 εντός), ενώ στις 27 Σεπτεμβρίου ξεχωρίζουν τα μεγάλα ντέρμπι σε Β. Λονδίνο (Άρσεναλ-Τότεναμ) και Μέρσεσάιντ (Λίβερπουλ-Έβερτον).

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ θα διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου στο «Έτιχαντ», λίγες ημέρες μετά τη μονομαχία της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στο «Όλντ Τράφορντ» (25/10), ενώ το μεγάλο ντέρμπι Μαν. Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα της νέας Πρέμιερ Λιγκ και εδώ το πρόγραμμα κάθε ομάδας ξεχωριστά

Η πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:

Άρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας

Μπέρνλι - Τσέλσι

Λέστερ - Έβερτον

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σουόνσι

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι

ΚΠΡ - Χάλ

Στόουκ - Άστον Βίλα

Γουέστ Μπρομ - Σάντερλαντ

Γουέστ Χαμ - Τότεναμ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.