Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Έκοψε βαθμούς από τη Βραζιλία το Μεξικό (video)

Μουντιάλ 2014: Έκοψε βαθμούς από τη Βραζιλία το Μεξικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2014 23:56
Η Βραζιλία δεν κατάφερε να κάνει το 2x2 στο πρώτο όμιλο, καθώς το Μεξικό έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακα της Οτσόα, απέσπασε ισοπαλία (0-0) από τους διοργανωτές και μάλιστα στο φινάλε είχε ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη! Στην κορυφή με 4 βαθμούς οι δύο ομάδες.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Βραζιλία δεν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την απόδοση της, ωστόσο αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, καθώς έμεινε στο 0-0 με το Μεξικό, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 4 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γκιγιέρμο Οτσόα ο οποίος πραγματοποίησε τρομερές επεμβάσεις, κρατώντας το μηδέν για το Μεξικό, το οποίο στα τελευταία λεπτά είχε ευκαιρίες για να πάρει την νίκη!

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε γκολ, ωστόσο ο ρυθμός ήταν καλός, με το Μεξικό να απειλεί για πρώτη φορά στο 25’ με σουτ του Ερέρα το οποίο απόκρουσε ο Ζούλιο Σέζαρ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Οτσόα πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη απόκρουση, αποκρούοντας την κεφαλιά του Νειμάρ!

Μουντιάλ 2014: Έκοψε βαθμούς από τη Βραζιλία το Μεξικό (video)
Η Βραζιλία δεν κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και όσο περνούσαν τα λεπτά, φαίνονταν όλο και πιο αγχωμένη κάτι που έβγαινε στο παιχνίδι της καθώς δεν μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση την προβολή του Παουλίνιο στο 44’ που «έβγαλε» ο Οτσόα.

Στην επανάληψη, η «σελεσάο» συνέχιζε να προβληματίζει, καθώς δυσκολευόταν να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα του Μεξικού το οποίο όσο περνούσαν τα λεπτά έδειχνε να πιστεύει στη νίκη, έχοντας δύο καλές στιγμές με σουτ των Ερέρα (57’) και Γκουαρδάδο (60’).

Ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία ανήκε στη Βραζιλία, καθώς στο 69’ ο Νειμάρ βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο και πάλι ο Οτσόα είπε «όχι» στους γηπεδούχους, όπως και στη φάση του 86’ όπου ο Τιάγκο Σίλβα έπιασε κεφαλιά στη μικρή περιοχή, ωστόσο και πάλι ο γκολκίπερ του Μεξικού κράτησε το μηδέν.

Στα υπόλοιπα λεπτά, το Μεξικό κυνήγησε τη νίκη και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις με σουτ των Γκουαρδάδο και Χιμένες που απόκρουσε ο Ζούλιο Σέζαρ, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 4 βαθμούς.

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Λουίζ Γκουστάβο, Νεϊμάρ, Όσκαρ (84’ Γουΐλιαν), Ραμίρες (46’ Μπερνάρντ),Φρεντ (68’ Ζο)

Μεξικό: Οτσόα, Ροντρίγκες, Μάρκες, Ερέρα (76’ Φαμπιάν), Λαγιούν, Ντος Σάντος (84’ Χιμένες), Μορένο, Γουαρδάδο, Περάλτα (73’ Τσιτσαρίτο), Αγκιλάρ, Βάσκες.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου


1. Βραζιλία 4 (2)
2. Μεξικό 4 (2)
3. Κροατία 0 (1)
4. Καμερούν 0 (1)

Η τελευταία αγωνιστική:


Καμερούν – Βραζιλία (23/6, 23:00)

Κροατία – Μεξικό (23/6, 23:00)

Η μεγάλη απόκρουση του Οτσόα:




Η μεγάλη ευκαιρία του Τιάγκο Σίλβα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.