Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ελαμπντελαουί

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ελαμπντελαουί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2014 15:13
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή χωρίς να κάνουν γνωστή τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. «Ήταν όνειρο για εμένα το να υπογράψω με ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και να αγωνιστώ σε αυτόν» δήλωσε ο παίκτης.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακό, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Νορβηγού δεξιού φουλ-μπακ.

Ο 22χρονος διεθνής άσος αγωνίζονταν τη φετινή σεζόν στη Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ (29 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ) και θα αποτελέσει μια έξτρα λύση στη δεξιά πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο ίδιος αμέσως μετά τις υπογραφές έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ελαμπντελαουί
Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις ως παίκτης της ομάδας μας;

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πάντα ήταν όνειρο για εμένα το να υπογράψω με ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και να αγωνιστώ σε αυτόν, ένα σύλλογο επιπέδου Champions League. Οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Είναι το Champions League πάντοτε μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή;

Φυσικά! Αυτό θέλουν να κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Να αγωνιστούν στα μεγαλύτερα παιχνίδια, στα καλύτερα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία!

Θα ήθελες να στείλεις έναν μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πάντα εκεί και δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη;

Έχω ακούσει πάρα πολλά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είναι πάρα πολύ καλοί, φωνάζουν πάρα πολύ δυνατά στο γήπεδο και σίγουρα αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Η ατμόσφαιρα, η ένταση, όλα αυτά! Ελπίζω να είμαι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα τους αρέσει και θα εκτιμήσουν, τώρα και στο μέλλον!

Ο Ολυμπιακός μας έχει μπροστά του ένα θρυλικό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο σπουδαία κλαμπ, στο ICC! Ποιες οι σκέψεις σου για τη συμμετοχή σε αυτό το τουρνουά;

Είναι πάντα καλό το να παίζεις απέναντι σε σπουδαία κλαμπ όπως αυτά που αντιμετωπίσουμε. Ένα εξ αυτών, μάλιστα, είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, τη φανέλα της οποίας φόρεσα σε μικρή ηλικία, από 15-16 ετών έως 20. Νομίζω ότι θα είναι μία υπέροχη εμπειρία για όλους μας και μία καλή ευκαιρία για εμένα να «δηλώσω», να δείξω ποιος είμαι!

Η ανακοίνωση:


Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ελαμπντελαουί
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ομάρ Ελαμπντελαουί.

«Ο 22χρονος δεξιός αμυντικός γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1991 στο Όσλο της Νορβηγίας, αν και είναι μαροκινής καταγωγής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη νορβηγική Skeid και με τις επιδόσεις του τράβηξε τα βλέμματα, με αποτέλεσμα η Manchester City να κινηθεί για την απόκτησή του και να τον εντάξει στο δυναμικό της σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Οι εμφανίσεις του με τις μικρές ομάδες του συλλόγου τον έφεραν τη σεζόν 2010-11 στην πρώτη ομάδα, ενώ στα τέλη Μαρτίου του 2011 παραχωρήθηκε δανεικός στην Stromsgodset, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Στη συνέχεια, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη City και δόθηκε δανεικός στη Feyenoord, όπου έμεινε για το μισό της σεζόν, πριν πάει στην Eintracht Braunschweig. Αμέσως κέρδισε θέση βασικού και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτησή του. Έκανε ντεμπούτο στη Bundesliga κόντρα στη Werder Bremen.

Ο Ελαμπντελαουί έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Νορβηγίας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (είναι πλέον κομμάτι της πρώτης ομάδας της χώρας του) και κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, φορώντας τα ερυθρόλευκα!»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.